Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Největší chyba je podle mě nulovej příběh kterej je jen udělanej formou zkoušek, a když vás nebaví jedna zkusíte třeba Paragliding... navíc to omrzí, furt dokola snad nejstereotypnější hra a když todali po 3letech ( mimochodem mizerná optimilizace!) tak chtěli aby se tam dostavilo více hráčů což se možná i stalo.

    Škoda že to trpí grindem, zjednodušeným a bugy a nepovedenou fyzikou... mohlo to být zábavné ale takhle -.- Nic moc. teda dá se. online klání je úplná tragika( to už mě bavilo víc derby ve The crew2).

  • Otočit na lyžích se dá pomocí obou analogú buďto k sobě nebo oba od sebe. Není třeba skákat a otáčet se ve vzduchu.
  • Dobrý den!
    Vím, že tuhle recenzi na Steep píšu trochu opožděně, ale ani ne za měsíc vyjde nový dodatek; Road To The Olympics, jinak řečeno olympiáda. Proto bych chtěl uveřejnit tuto mou recenzi, která bude nejen na samotnou hru, ale i na DLC a nově přidané mapy a hory. Pojďme začít!
    Na to, jak je herní svět obrovský a graficky skvěle vytvořený, hra sama o sobě není, - kromě velikosti (dostanu se k tomu) -, nijak náročná. Na nejhorší grafické nastavení hra jede plynule i na starých sedmičkách, a to, jak strašné by to s tímto nastavením mělo podle všeho vypadat, se zdaleka nepodobá pravdě; graficky pořád výborné. Toť vše po grafické stránce, teď se vrhneme na příběh a vlastně i celou hratelnost. Abych řekl pravdu,sám bych příběh asi neměnil. Sice zde chybí nějaké příběhy, ale sem tam narazíte na misi, kde jezdíte za jiným jezdcem, jenž vám vypráví něco o historii hor, nebo si jen s partou "botů" zajezdíte na prudkých srazech. Příběh se ani do tohoto žánru her nehodí. Rozloha mapy je tak obrovská, že když se z jednoho konce mapy chcete vydat na druhý, zabere vám to nejméně hodinu. Po nedávném updatu zde přibyli také mále vesnice, cesty, auta (bohužel nejezdí) a spousty nových hor. Všechny hory jsou překrásně propojené, takže jen málokdo by poznal, že se jedná o hory z jiných koutů světa. Co se týče hraní jako takového, byl jsem po prvním zahrání opravdu nadšen; 4 možnosti hraní - snowbord, lyže, skydiving a padák, krásné výhledy takže stačí jen relaxovat a projíždět se, a po DLC zde jsou boby, padák+lyže v jednom (nevím, jak se tomu říká odborně), raketové křídla a skok "volným" pádem, a k tomu závody ve tmě. A to nemluvě o té spoustě oblečení, detailů obličeje, helem, atd.
    A co multiplayer? O to se nebojte. Skvělá komunita, zvláště "veteráni", kteří ukazují slabším hráčům zajimavé závody i místa. Při hraní jede mulťák tak plynule, že jde Váš kamarád vidět tak skvěle, až opravdu připadáte jako kdyby to dobrodružství zažíval s Vámi.
    Jak asi většina stálých hráčů ví, 5. listopadu vyjde na trh nové DLC; olympiáda. Přibyde spousta nových závodů, u-rampy a spousta dalších zimních disciplín.

    Hra má však jeden obrovský problém, a tím je velikost. S DLC hra zabírá něco okolo 70GB, což je opravdu gigantické číslo. Bez asi něco okolo 50-ti.
    Pokud však máte rádi zimní sporty, krásnou krajinu, skvělou herní komunitu, hledáte hru kde můžete v klidu relaxovat a strávit na ní hodiny času, a máte dostatek místa na disku, hra je pro Vás jako dělaná.

    Za mě 9/10.
  • ale moc drahý, 60 éček ani náhodou.. i 40 po slevě se mi zdá moc. možná kdyby to zlevnili měli by naopak víc kšeftů
  • Zase ten verdikt tyvole :D Z verdiktu to vypadá na odpad a výsledná známka 7/10....to už ty úplatky Adam ani neumí dobře zamaskovat? :)
  • Naozaj je na case prekopat system hodnotenia.
    Nedat len jednu znamku ale viacero kriterii (grafika, (znovu)hratelost...)
    Samozrejme tie kriteria by sa lisili este podla toho ci je to sport, fps...

    Lebo hru som hral, grafika super, napad OK, ale hratelnost... $^%&(* ???
  • Chalani,když chcete blbnout s wingsuitem,proč nekoupite just cause ?
  • nechapu, proc se nepouziva taky dolni polovina hodnoceni, proc 7 z 10 znamena, ze to nema smysl hrat? proc ta hra nedostane 3/10 ? protoze je graficky vcelku koukatelna?
    • Protože kdyby hry dostávaly hodnocení jaké si zaslouží, tak by pisalci nedostávali hry na recenze zadarmo.
      • Jack1947
        Games není tak bohatá aby si kupovala vlastní hry pořád *7*
    • Jack1947
      Nechápu že ty nechápeš za ty roky systém (ne)hodnocení games *7*
  • 7/10 a nestoji to za koupi? :-D Dobre, no.
  • Krásné prostředi, do kterého je zasazená nudná generická repetitivní hratelnist? Nedělal tu hru náhodou Ubisoft?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit