Přejít na výpis diskuzí
Stellaris je netradiční vesmírná strategie od tvůrců Crusader Kings II
3.11.2015 | Aleš Smutný
20 příspěvků
-
Krasna hudba zmixovana z soundtracku filmu TRON :) a nadherny vesmir
-
Zajímavý jev. Když se to hejbe, tak je grafika o dost hezčí než na fotkách. Galerie vs video.
-
No z popisu mi prijde ze Paradox se pustil do vod kterym prilis nerozumi ... Prece jenom si moc nedovedu predstavit ani ten technologicky ne-strom (ktery tak trochu pripomina deskovou civilizaci). Navic ovladani flotil, i specifika ras jsou neco co dava hre dusi ...
Kazdopadne na vysledek jsem zvedav, jestli to opravdu bude vesmirna strategie a nebo jenom simulator souziti vesmirnych no name ras. -
-
tak v CKII tak nemáš klasickej technologickej strom...
-
-
Paradox strategie umí *3* .Takže doufám ,že zase předvede skvělou práci na tuhle hru jsem zvědavý.
-
Věřim, že to bude pecka. Paradox je zárukou kvality a příliš moc zabitých hodin :)
-
-
Někdy si říkám, že až příliš mnoho. Ale není mi těch stovek hodin, co jsem u CK a EU strávil, ani trošku líto :)
-
-
heh ten vykradnuty "overture" z TRON legacy nemyslia vazne:))
-
tahle hra je rozhodne v mem hledacku...ale uvidime jak se to vyvrbi
-
Hmm, tak tato veta mne dost odrazuje.
Like in other Paradox games, combat cannot be controlled directly and there are no separate maps for the combat itself[
Chapu to u her jako EU, HoI, CK apod. Ale vesmirna strategie, kde nemohu ovladat sve lode proste neni pro mne. To je take duvod, proc mne nikdy moc nechytly Galactic Civilisations. -
první hra od paradoxu, ktera ma i nejakou grafiku a nejsou to jen tabulky na google mape *3*
-
-
A i přesto si v těch tabulkách člověk zažije zajímavější příběhy, než v některých AAA hrách ;)
-
-
Přeju Paradoxu hodně štěstí se znásilňováním Clausewitz engine, aby dokázal obsloužit vesmírnou grand-strategii. Moc si neumím představit, jak se to bude hrát, ale v Paradoxu jsou hlavy dostateně chytré. Zajímavé to bude rozhodně.