Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Johny Castaway to byl sakra trosečník :D
    • na to jsem jako dítě dokázal čumět hodiny *1*
  • Pecka, tak tohle je něco o čem sem snil, jestli se budou držet předlohy knihy, den na ostrově bude znamenat aspoň hodinu reálného času + pul hodiny noc (jsme v tropech a noci jsou kratší) a ostatní činnosti, jako stavění apd. budou mít kvalitní animace(možnost se podívat na svého Avatara se třetí osoby a možnost reálného cestování na voru, záchranném člunu mezi ostrůvky(takzvané žabí skoky) pro vodu, jídlo a s možností záchrany v civilizaci tak to bude přeně ta hra!!!
  • DeDy
    Žánr survival her začíná být už poněkud zprofanovaný…
    Jenže dokud nebudou zprofanované hry dokončené, máme zde jen dvě: Miasmata a stařičké Stranded 2. Takže čím více jich bude ohlášeno, tím větší jistota, že se aspoň jedna povede. Navíc Stranded Deep je první hra, která se věnuje tématu Robinsona Crusoe a to je velké plus, i když bych více uvítal nějaké to 17 století.
  • michaliuz18
    dufam ze to zas bude zabugovane jak hovedo a dalsi rok ci dva do toho budu davat updaty ale bugy stale budu ostavat :) milujem early acces hry aneb spravme hru, zarobme si na nej lebo ovce to budu kupovat a ptm budeme na hru kaslat, vydame raz za mesiac nejaky trapny update a tym to konci.

    ale zas sa mudrckovia do mna pustite ze alpha verzia hry znamena ze nie je dokoncena , ze early acces sluzi na to aby autori do nej postupne davali updaty. Samozrejme ale ne aby to trvalo celu vecnost, nikoho to bavit hrat nebude o rok ..a daná hra bude stale v early aces a stale rovnake bugy.. autori sa akurat nabalia na vasej blbosti.
    Najviac ma sklamal dayz ..ale o tom tu uz tema bola k tej hre sa nevyjadrujem a banujem kúpu..este aj zdrazeli hru :DD to kazdym trapnym updatom budu hru zdrazovat? platime si za bugy
  • Survival ano, Zombies ne! Už stačilo! Tohle bude opravdu nášup! Konečně pořádná survival hra jakou jsem si představoval! *14*
  • Byznysmen sám na ostrově, jo to může být zajímavé. Bude tam taky mít Wilsona? *1*
    • Francis
      bude! *4* https://www.youtube.com/watch?v=F6AaChhWWCc
  • Atraktivní námět. Ostrůvky se mi moc líbí. Jsem zvědavý, jak obtížná hra bude (doufám, že dost) a jaká bude znovuhratelnost.
  • CrocoRay
    Tak koncept se mi líbí, graficky je to na indie hru taky docela pěkné, a když jsem si trochu zagooglil a zjistil, že ten Beam Team se skládá ze dvou vývojářů, tak mě to i celkem překvapilo.

    Ale co se týče toho náhodného generování mapy, tak toho nejsem moc fanoušek. Někomu to sice asi vyhovuje, ale mně to přijde, že hra je to furt jedna a ta samá, a to že na mě nějaké zvíře vyskočí z jiného rohu, to na tom u mě nic moc nezmění. Prostě mám rád, když má hra přesně navrženou mapu a většinou když se ke hře vracím, tak to bývá po delší době, kdy už mi trochu vypadla z paměti :-) Výjimkou je snad v poslední době jen Max Payne 3, kterého jsem dojel za rok snad 10x a znám ho nazpaměť, ale to jen tak bokem.

    Každopádně projektu fandím. Není to u mě sice zrovna nějaký "must play", ale pokud bude čas a nálada, tak bych si to i zahrál. Jak už jsem napsal, tak koncept je fajn a graficky to taky neurazí :-)
  • Koncept je the Forrest pres kopirak. Trailer hodne spatne sestrihany. Grafika divna, zvastni ruce hrdiny mi pripomnely Trespasser
  • Jak je možný, že indie hra vypadá graficky daleko líp, než taková AAA hra (třeba nejnovější CoD)??? *8*
    • Možná je čas navštívit nějakou pražskou oční kliniku, nebo bude stačit výměna grafické karty. *6*
    • Slabe, tuze slabe.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit