Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jsem si teď po deseti letech na konzoli koupil notebook právě na hry co nejsou na Xboxu  a teď si strašně užívám Crusader Kings 3, gears tactics, remaky age of empires, football manager plus hry co jsou na Xboxu ale s ovladačem to prostě není ideální jako frostpunk nebo wastlend 3. Všechno je to v game passu kterej si stejně platím tak teď jsem ho i konečně využil a je to super. 

  • JohnyTheZik

    "ale přesto se nelze zbavit dojmu, že se vlastně strategiím daří."

    Strategiim mozna, ale tem RTSkam teda nijak zasadne ne. Krome chystanyho AoE 4 a par remaku (CnC, AoE DEs, o W3 skoda mluvit) tu podle me nic moc neni. Rad se necham vyvest z omylu, ted me napada tak max Iron Harvest, ale jinak dlouhou dobu nic.

    • Ono se to spíš vyvíjí. Klasické RTS, kdy máš základnu, těžíš suroviny a pak vyrábíš jednotky a posíláš je na nepřátelskou základnu už tolik nevychází. Navíc velkým studiím se do toho nechce, protože to většinou sprasí jako třeba Dawn of War 3 a je z toho propadák. Ono je těžké v tomhle prorazit. Pokud udělají klasickou RTS s minimem inovací, tak je to šeď, kterou nemá smysl hrát a radši si pustím nějakou osvědčenou 10-20 let starou a pokud inovují tak riskují, že to hráčům nesedne. V tomhle je dobrá indie scéna, kde se nebojí inovace, ale pak občas trvá než se ty správné inovace rozšíří. Třeba Banished pěkně odstartoval vlnu survival strategií.

  • KrPa

    Ja jeste pridam moje tipy: Empires of the Undergrowth a Homeworld 3! A docela rad bych se nekdy dozil remaku Spellcross. Taky doufam v nejakou novou/remake strategii z Dune universa.

    • victor

      Zamáčkněme slzu za nenaplněný Spellcross 2 :( . Pokud nebude nová Duna propadák ( za což bych ruku do ohně teda po traileru nedal ) , mohlo by to na nějakou hru z Dune universa zadělat .Ale vsadil bych se spíš že to bude hack slash koridorovka v lepším případě maximálně Dark Souls remake ...

      Ono se valné většině lidí a dnes i hráčů už nechce moc myslet ,spíš vše uklikat  ,pozabíjet a nosit odznáčky . Kdysi MOBA , dnes Fortnite...

      • Už se nějakou dobu pracuje na Duně od autorů Age of Conan. 

        Nebo doporučuji Dunu deskovku (pokud seženeš pět dalších 😃) 

      • KrPa

        me by stacilo, kdyby u vsech starych dun her znovu dali dohromady licence a vsechny dali do dig distribuce

  • victor

    Zatraceně dal bych si Battle Isle :/ . Budovatelské strategie zas tak nemusím .

    Ani PC nemusí notně funět jako u Panzer Corps  na to , abych zažil stejnou zábavu jako u letitého Panzer Generala StrategicCommand:Europhean teather má velké kouzlo .

    Ale zlaté časy Bullfrog a SSI dnes zažiju už jedině na GOG ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit