Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jurb83

     Stacilo by spravit novu civilizaciu ako bola, nielen podla mna, najlepsia civilizacia IV. Hlavne Rhye's and Fall of Civilization mod

    • jj, 4. byla top, i kdyz se priznam, ze z tech dalsich jsem hral jen zakladni 5, ale u tehle strategii to pak jeste roste casem, takze to bylo trosku nefer srovnani, naslapana pozdni iv vs poloprazdna v

      • jiri.svak

        Čtyřka měla možnost stackovat jednotky na sebe, v endgamu to byla leckdy neřešitelná věc, když AI v pozdní fázi hry našlápnula produkci jednotek. Ale samozřejmě to fungovalo i na druhou stranu, hráč to mohl zneužívat ve svůj prospěch, dobývání měst bylo se "stacks of doom" směšné. Proto mě čtyřka vždycky srala, to nebyla strategie, to byl simulátor přehlcování jednotkama až do vítězství.

        Pětka s hexama a jednou jednotkou na tile bylo super vylepšení, ale zase zavedli globální spokojenost, na rozdíl od dřívějších dílů, což mi přišel jako krok vedle, posralo se ti jedno město a šlo dolů celé impérium.

        Šestka je v mechanikách super, jedna jednotka na tile, každé město je specializované, nemůžeš tam kupit vylepšení donekonečna, nejlepší civka.

        • jurb83

          Sestka je dobra, pre mna styrka naj spomienka, odohranych viac ako 1000 hodin v multaku :) skoda, ze moj original z dvd uz nefunguje na modernych pocitacoch (dakujeme Games for Windows). Inak trojka bola tiez dobra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit