Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já bych se nedivil, kdyby to autor teď pustil a orientoval se úplně jiným směrem:-)

    Opravdu to není early access, ale tech demo. Zaplacené jako hotová super úspěšná hra.

    Teď už jen jestli autor chce investovat do finančně hotového projektu, nebo se pohne jinam.

    Všichni co jsme to koupili bychom si to tak trochu zasloužili, aby jsme neplatili lidem za sliby bez záruk.

    • XXDarthVaderXX

      Je to úspěch, ale tady se to dá pořádně podojit, ovšem sám na to už stačit nebude a bude to chtít tým tak 20 - 30 lidí. 

      Teď jde vidět, že je hra nehotová, takže to bude první úkol. 

      No a pak se to dá ždímat až běda. 

      DLC na.... Kampaň, nové budovy, úpravy budov(skiny s různými motivy ve stylu selské kultury atd... Kresby, malby, no prostě ať si to může člověk utvořit k obrazu svému), více možností pro hradby a opevnění města(ve hře máš základ, ale chceš si vybudovat pořádné, opevněné město s příkopy, věžemi ve francouzském stylu a podobně? Dej sem prachy), pro netrpělivé... Možnost si koupit různé boosty(domek s řemeslníky co vy budou po ruce pro stavbu, rozšířené stáje pro 20 kusů volů, pluhy na pole, přepravní vozy....), skiny oblečení obyvatel, skiny zbraní, různé ozdoby a zkrášlovadla, historické mapy, kdy člověk buduje na místě, kde dnes stojí nějaké známé město a s tím spojené různé eventy...třeba v podobě návštěvy krále a jeho uspokojení nebo třeba jeho ochrana před kordy kteří se ho snaží usmrtit. 

      Dá se to tak podojit, ale sám to nezvládne.  Časem to dojde do stádia, kdy budou chtít lidé pokračování a tady se na to už vykašle nebo bude muset sehnat tým více lidí, protože 10 let nikdo čekat nebude. 

    • Hidden

      I kdyby hledel jen na zisk, je podle me vyhodnejsi pokracovat, protoze s mnohem mensim mnozstvim prace (oproti tomu zacit uplne novy projekt) muze dosahnout zajimave penize od lidi, co cekaji az na finalni hru a pripadne pak i za nejaka rozsireni. Nehlede na to, ze kdyby se na to ted vybodnul, u dalsiho projektu mu to daji lidi sezrat. Jedine, ze by se chtel sbalit a jit se valet nekam na plaz a mit od vseho pokoj, pokud mu neco takoveho dohoda s Hooded Horse vubec umoznuje. ;)

      • No, to je právě otázka. Ten úspěch byl tak velký, že nemusí řešit nic, jen ty prachy dát na investiční portfolio, a dividendy se o něj postarají do konce života. On může dalších 5 let občas na něco šáhnout, aby se neřeklo, a lidi nenadělají nic. Tak proč se trápit s podnikáním, když do teď to dělal sám :-)

  • Inquisitor

    Vyzkoušel jsem v game pass a musím říct, že mě to moc dlouho nebavilo.

    • XXDarthVaderXX

      Také jsem to tak měl, spíše je to na delší hraní a má to své mouchy. 

      Rozjezd je celkem pomalej

      Boje mi u takové hry přijdou docela zbytečné, koukl na videa, ale sám se jim ne věnuji. 

      Rozdělení na oblasti je taková klasika, ale tady to úplně nefunguje. Pokud chce člověk jen budovat, tak tu není žádná diplomacie, prostě nic a přitom budování je ta zábavnější složka. 

      Jde vidět hodně nedodělků, ale potenciál to má. 

  • Už to vypadalo, že vás událost roku z pohledu budovatelských strategií minula, kdy v pátek během vydání dokonce kolabovala platební brána na Steamu, což je u tohoto herního žánru jistě výkon a tady se dočkáme jen takového článku, aby se neřeklo.

    Youtubeři a influenceři dostali přístup o něco dříve a už přes týden se přiživovali na hře až se jim jí povedlo podle mne silně přehypovat.

    Hra už teď vypadá neuvěřitelně pěkně, ale bohužel pod kapotou toho zatím moc není a i to málo co tam teď je, je dost rozbité nebo nefunkční. Takže je to spíš jen o tom, jestli chcete podpořit tvůrce a doufat, že jednou z toho bude pecka. Bohužel 90% recenzí vůbec nehodnotí současný stav hry, který je dost žalostný i v rámci early access a nebál bych se to označit spíš za takové tech demo, ale dávají palce nahorů imaginárnímu vysněnému stavu hry, který možná někdy bude a možná taky ne. Konec konců od minulého dema se toho zase až moc nezměnilo.

  • zx_spektrum

    Jsem jeden z viníků, měl jsem už chvíli chuť na nějakou budovatelskou strategii a tohle přišlo hezky do rány. Vypadá to opravdu moc hezky a baví mě to tak, že jsem v tom už nechal 20 hodin. Ale, zatím bych to spíše obecně nedoporučoval - pouze těm, kteří jsou kompatibilní s early early accessem, je tam fakt spousta bugů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit