Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • romankubanektisc

    V poslední době začínám věřit na existenci paralelních vesmírů. Věřím, že v nějakém takovém vesmíru je Street Fighter 6 dobrou hrou. V mém vesmíru, ve kterém jsem ochoten dát 100k za PC tomu tak ale není. Každopádně na takové "Menu" (myšleno hostinu) nemám žaludek. Ale chápu, že v tom může hrát roli i osobní zkušenost s herními automaty. Tu nemám, nemohl jsem si to (finančně) dovolit, takže těžko soudit. Ale odhaduji, že hernímu automatu by asi slušela. Hra je v principu asi dobrá to ano. Jen se přepnout do jiné dimenze. Takto mám možnost ji poznat jen díky Vaší recenzi Pavle, za což děkuji.

    • medveddd

      Já to vůbec nechápu.

  • iSpirit

    Tak Mortal Kombat si tu lepší grafiku může dovolit, to Tekken např. nemůže, protože Tekken je v rámci esportu hooodně populární, takže pokud by se nějak zásadně změnila stylizace, grafika, tak by tvůrci šli proti profi komunitě. 

    U těchto her to neberu jako validní poznámku, naopak u Zeldy by to mělo být v káždé recenzi, aby Nintendo bylo donuceno dělat něco se svým HW. 

    • 0011

      Koukám ta Zelda bydlí v tvojí hlavě rent free. Super Smash Bros Ultimate jede 60 fps, nejprodávanější bojovka všech dob a sice je pořád v esportu nejpopulárnější melee ale scéna okolo ultimate je rozhodně pořád větší než u Tekken.

    • MalyZeli

      Tady bacha, Zelda a jeji kult to citi na mile daleko.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit