Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takhle "KRAVINA" snad nestoji ani zato instalovat do PC natoz to kupovat. Smes vesmirne arkady a obstarozni hry SHOGO z japonskimy roboty je naprosto uchylna zalezitost. To si radsi zahrejte FREE SPACE 1 a 2 . To je klasika na kterou zatim nic nema...
  • Sleepless se už asi definitivně zbláznil...

Nějak sem nevšiml, že by Homeworld byla vesmírná střílečka s modulárními mecha jednotkami japonského střihu totiž...
    • a nebo se učí u iDnes bulváru, protože ten titulek je jak jejich typická práce...holt platěj za čtenost no...
  • chtelo by to nejakej poradnej itano circus a hlavne missile spam :)) http://www.youtube.com/watch?v=KP376DU7y68
  • Mě to připomíná Omega Boost a Colony Wars z psx jen v hezci grafice
  • K přeměně na big-ass robota je třeba nashromáždit dostatek energie (klasický to beat 'em up koncept) a pak lze použít svělé featury jako časovou dilataci (existuje v dnešní době vůbec hra bez bullet timu?) a všechno rozhamtat na cucky, protože budeme velkej zlej robot ve vesmíru! A k tomuhle někoho napadne přidat slůvko Homeworld? HOMEWORLD??? Kdyby měli kouska cti, tak ještě dnes provedou seppuku a hlavu jim bude stínat Beghins.
  • Co ja bych dal za Homeworld 3 *6*
    • Kralovstvi za kone ! .. teda homeworld 3. *6*
  • Nejdriv napisete do nadpisu clanku Homeworld cimz mi okamzite zpusobite okamzitou a prudkou erekci a pak mi slapnete na koule s tim ze to budou nejaky manga roboti... ze vas hanba nefackuje.
    • sirWallace
      :D Chapu Tvoje pocity :D Nadpisy tady jsou silenej bulvar ...
      • sleepless
        To slovo, je soucasti cele vety a je tam, protoze se to vztahuje k necemu, co mi prijde dulezite. Ze je tezky precist nekdy celou vetu, nuze, to je opravdu skandalni az bulvarni :)
        • sirWallace
          To slovo, je nadpisy :)) Ne jeden konkretni nadpis :) I kdyz i tady je bulvarni, ma jen zvysit pocet ctenaru, kteri si clanek prectou, protoze v nem hledaji zminku o Homeworldu :) Ale piste co chcete.. My sem stejne lizt musime:D Protoze je to jedinej rozumnej server o hrach v CR :) Ale proste nas to vytaci.. A driv tyhle vykriky z nadpisu slyset nebyli... a take to fungovalo, nebo ne?? No asi ne, kdyz se to ted zavadi.. nebo mozna jde jen o vyvoj novinaru tady na serveru :) Podle meho spatnym smerem.. ale kdo jsem ja??? :) Kazdopadne myslim a ctu, ze nejsem sam :)
          • MickeyMutant
            Jsi William Wallace, hrdina od Stirling Bridge!
            • sirWallace
              Ajoooooo... uz mi to doteklooooooo... :D Tak Ti dam plus, i kdyz si ze me delas prd*l :D
            • sirWallace
              A Ty jsi nuklearni mickey mouse... Jen nerozumim pointe .)
        • Mno to ale porad nemeni nic na tom ze ta hra nema krome toho ze se odehrava ve vesmiru a toho ze stihacky za sebou nechavaji "ocasky" s homeworldem vubec nic spolecneho o cemz nadpis samozrejme nic nerika ani kdyz si ho prectu dvakrat. Ja osobne bych za necim takovym podle nadpisu cekal pomalou vesmirnou strategii ve trech rozmerech a misto toho je to zbesila akcni strilecka s robotem ve vesmiru.
  • Design jednotek se mi libi moc ale mam 2 pripominky. 1. Opravdu se budou moc ovladat i ostatni lode (ne jen stihace) a prudukce jako v Homeworldu? Za 2. unika mi smysl transformace stihacky do humanoidniho robota ve vesmiru??? leda by se pak bojovalo na povrchu ci uvnitr materskych lodi. (pominu-li to ze transformaci se prepnu do jineho modu a ziskam tak napr. jine zbrane, coz mi prijde jaksi samoucelne)
  • Už začinám bejt na ty japka anime/mango/hentai srajdo sytly alergickej.
    • Kozy
      pššššš, to se tady nesmí
      • EuroSamurai
        No jestli je to stejnej rádoby znalec jako ty tak by měl radši mlčet :D
        • Kozy
          no jo prosim tě :D, jak člověk řekne něco proti hned dostane facku :D
          • EuroSamurai
            Já ti facku nedám :DTo, že šeš šulda s teoriema který nemužeš ničim podložit je tvoje věc ale nemusíš tim zasírat diskuze *2*
    • jak se to projevuje? precitlivelymi koulemi? .)
      • Né, citlivými bradavkami :D.
        • EuroSamurai
          Tapetama macho chlápků nad postelí :D
  • prožít prosím :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit