Přejít na výpis diskuzí
Střílečka z dob Studené války pobouřila Německo
14.1.2011 | Aleš Smutný
20 příspěvků
-
No nejde o názor je pravda že za to můžou nacisti ale zase si vem že to UK a Fr mohli zastavit a nemuseli nás tak hnusně prodat :) a ani 2 sv. nemusela být. No budeš se divit ale není to tak ohl. těch středních škol i na zk. otom učitelé neradi mluví hodně pokud se oto ten učitel nezajímá tak to málo kdy ví ...
-
No nejde o názor je pravda že za to můžou nacisti ale zase si vem že to UK a Fr mohli zastavit a nemuseli nás tak hnusně prodat :) a ani 2 sv. nemusela být. No budeš se divit ale není to tak ohl. těch středních škol i na zk. otom učitelé neradi mluví hodně pokud se oto ten učitel nezajímá tak to málo kdy ví ...
-
chapem ludi kt. im to vadi, musia byt nejaky zarity nacionalisti, lenze preco tu mame kopec FPS titulov z 2 sv. vojny ako MoH ci CoD, alebo priamo z dneska, boj proti "teroristom" ako najnovsi CoD, Operation Flashpoint, tie im nevadia? .. preco nezazaluju EA, Activision? ..
ved aj ja keby som bol vojnovy veteran a vidim ze mi vnuk hraje hru, v kt. som akoze realne bojoval a prezival tu hrozu tak by mi to strasne vadilo .. alebo .. ak by som bol akoze afgansky obyvatel a videl tu novu CoD Black Ops alebo im podobne, tiez by som bol nahnevany a rozcarovany -
nevie niekdo kde si to mozem stiahnut? clovek nemoze kritizovat kym nevyskusa.
-
Hlavně, že CS hrajou v německu nejvíc, ale to, že učí děcka jak bránit atomovou bombu, nebo jak střílet do rukojmí, nad tím se nikdo nepozastaví...
Mě nejde o to nějak shazovat ty hry. Podle mě se z historických clověk poučí, a když už ne, tak mi je úplně jedno, kdo tam koho střílí... Jen mi vadí, že poti něčemu se pobouří, a ostatní nechají být. -
Autor článku má pravdu. Zatímco Schindlerův seznam dostal 7 Oscarů, tak kdyby někdo vytvořil hru na dané téma, tak ji stáhnou z prodeje a tvůrce označí za nacistu. Lidi ještě prostě nevnímají hry jako součást naší kultury. Ale podle mého názoru to za pár let bude jiné.
-
-
Schindlerov seznam je zaujimavi film prave pre to ze v nom nieje evidentne ci nemci splynovali zidov, je tam len zmienka o tom ze "jedna babka povedala", ale v samotnom filme vidime ze osvietcin bol len hygienickou stanicou.
-
ale ten film spravil zid tak to je ok
-
-
nech idú do r..i celí nemci !! Pozatvárat všetkych nemcov za to co tu robili a nie ze oni sa este na to aj ohradia ... svine
-
-
Miluju lidi co mluví o něčem aniž by otom něco vědeli nebo se nad tím zamysleli!!! Každý národ se něčím provinil. Většina Němců za 2 sv. neměla ani páru že nějaké koncetrační tábory vůbec jsou!!Tak jako ty nemáš páru co píšeš! Největší vynu na tom nese ta "slavná" Velká Británie a Francie oni nechali Hitleroj volné ruce!!! Kvůli nim zemřelo tolik lidí (mohlo jich padnout méně při nejlepším nemusel padnout nikdo!), ale jak je vidět tak to snad udělali i schválně protože díky tomu že vyhráli se tu učí angličtina atd. (neříkám že to není špatné ale dobré to taky není vychcanost nadevše ...). Hodně málo lidí ví že Stalin byl horší jak Hitler! a i to že se dějí v dnešní době ještě horší zvěrstva než tehdy a že se to furt opakuje! Ano před válkou jsme byli na tom velice dobře! ale po válce to už tak není proč? Obsadili nás komunisti pár roků to ušlo pak naší zemi začali okrádat po rozpadu Československa se něco zlepšilo ? ne?! proč? zamysleli jste se někdy nad tím že se v Čr nic nezlepšilo a je na tom stále hůř?!!! a hůř?!! nadávat umí každý ale to aby lidi zvedli zadky a šli stím něco udělat (menší revoluci) to už se nikomu nechce tak jsem tedy asi na tom "hodně dobře" :) .....
-
-
"nejvetsi vYnu na tom nese VB a FR ... kvuli nim zemrelo tolik lidi.." ty jsi fakt jasnej..
Nejvetsi vinu na tom nese Hitler a v ty dobe nacionalisticky Nemecko. A to, ze to Anglie udelala schvalne? No tys me rozesmal. Nez zase zacnes psat sracky, neco si o tom zjisti. Jdem dal - to, ze Stalin byl horsi nez Ada vi kazdy maly dite. Za komancu jsme byli v Evrope hodne vysoko. Vyvoz trubek, Zetory, automobilka ti nic nerika, co? Nadavat umi kazdy (tobe to jde moc dobre), ale abys zved svoje pozadi a sel si udelat tu svoji revoluci, to uz se ti nechce....
Opravdu "miluju lidi, co mluvi o necem, aniz by o tom neco vedeli".... -
-
:D ty jsi opravdu vtipný ano můžou za to říká ti něco Mnichovská dohoda ?. Snad nejsi hloupý a když už vidíš že stát který se neměl vojensky rozvíjet najednou požaduje uzemí?! a VB. a Francie kdy ho zrovna v tu chvíli měli zastavit nás spíše prodali ikdyž jsem na tom byli vojensky velice dobře a mohli ho zastavit s polu snimi není to náhodou divné ? že mu nechali volné ruce?! Ohl. Stalina v dnešní době to ví hodně málo lidí! Vy starší co to zažili ano ale tím to už končí... a ohl. toho jak jsme na tom byli za komunistů tam píšu že jsme na tom nebyli ze začátku dobře ... ale ne furt!
-
-
Ano Mnichovska dohoda, ale v te dobe byla jina ideologie, sposta jinych faktoru proc nesly na pomoc, obavy z valky, dalsi skryte domluvy atd... a rozhodne na tom nenese NEJVETSI vinu UK a FR a uz vubec kvuli nim nezemrelo tolik lidi jak rikas, je to snad kvuli nackum ne? Chce to rozlisit pojmy pricina-dusledek .) Ale tak mas na to jinej nazor. Ja nevm, ale kazdy clovek, ktery ma za sebou aspon stredni skolu by mel vedet, ze Stalin byl horsi...
-
-
viz hore
ps: omlouvám se za dvojté vložení ale bohužel to upravení jde asi jen pro registrované...
-
-
-
-
-
Souhlasím. Je to relativně nedávno co to svinstvo udělali a teď jsou na tom dokonce líp než mi. Nejde mi do hlavy jak mohli Německu nechat po 2. světový válce vůbec nějaký území.
-
-
Protože oni makají a budují. Mezitím co my si stěžujeme a vymlouváme se. Nikdy jsem neslyšel Němce, že by řekl, že za jeho neúspěch může druhá světová válka nebo rozdělení Německa. Ale když se zeptáš Čecha, tak ti začne vyprávět romány o komunismu a dojde k závěru, že za všechno může komunismus. Kdybych jel na dovolenou, tak bych si vybral Čecha. Ale kdybych potřeboval tvořit business, tak moje jasná volba by byl Němec.
-
-
čsr na tom bolo lepsie ako nemecko pred 2sv. vojnou
-
-
-
myslis si ze to oni za to mozu ? .. jedine zidia kvoli kt. sv. vojna bola, nemci boli len reakciou na nich
-
-
A čím konkrétně se židé zasloužili o válku??? Oni si vlastně za holokaust můžou sami, co? *7* Jednu kolektivní vinu vyměňujete za druhou...
-
-
prosim ta co je to ten holocaust? to jedine co ti zostalo z 2sv.v. v hlave je holocaust? to ta vojna bola evidentne zbytocna a historia sa zopakuje...
-
-
-