Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To me uplne dojalo, chudacek Mittani. Jedno oko nezustane suche.
  • Vyse uvedene neznamena vubec nic, viz rozsudky spousty soudu ktere sice kazdy jeden byl o necem trochu jinem, ale vsechny se nesly v jednoticim nahledu - to co ve hre hrac ziska, se stava JEHO majetkem, a je tudiz vyhradne na nem, jak se svym majetkem nalozi. A stejne jako muze roztocit v herne realny penize, muze klidne prodat/darovat/vsadit/... herni predmety.
    • A vis, ze jakakoliv cast hry je majetkem vyvojare (pokud neni uvedeno jinak v podminkach)? Vcetne Tveho uctu a tim padem i Tvych predmetu ve hre? Nez hru poprve spustis, potvrzujes smluvni podminky, a kdyz ne, potvrzujes je spustenim hry.
  • eStar
    Nechápu že jim to trvalo tak dlouho, ta kasina neměla být nikdy povolena. Jakou má pak cenu bojovat proti koalici která je poháněna nekonečným generátorem peněz jako je I Want Isk. A nejhorší na tom je že CCP toto během války nejen tolerovali, ale dokonce podporovali.
  • Pokud přijdete o Titána přijdete v ekvivalentu o několik tisíc dolarů tedy v průměru tisíce, desetitisíce herních hodin (skládají se stovky hráčů). Proto je EVE tu nejvíce hardcore hrou na světě o které většinou nemůžete napsat opravdu hluboký článek ani když ji hrajete roky. Protože jenom pár vyvolených ví jak získat pořádný ingame/reálný cash pomocí hry.

    http://www.postavy.cz/svet/eve-online/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit