Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ferdis2
    Neversoft vyvinul pred 9 rokmi skvelú sandbox akciu z divokého západu Gun. Ani pochvalné recenzie a na novú IP slušné predaje (takmer 2 mil.), ale nestačili na pokračovanie. Proste Activision... *13*
    Len na zrovnanie. Približne rovnaké predaje mala i podobná hra od Rockstaru Red Dead Revolver. Na rozdiel od konkurencie Take-Two značku nepodrezali a nasledovný Red Dead Redemption z 12 mil. predaných kusov rozšíril portfólio vydavateľa o dalšiu klúčovú sériu.
    Ako sa hovorí, keď dvaja robia to isté...
  • B.o.b
    Jo Infinity Ward, měl jsem je rád.
  • OT: Proč mi do RSS za poslední dva dny chodí feedy z Games, které obsahují tři linky na článek a z toho dva jsou vždycky někam úplně jinam? Tady dva vedou na:

    http://games.tiscali.cz/call-of-duty-ghosts-15568

    A teprve ten třetí na tento článek.
  • God-of-War
    Pokud si dobře pamatuju, tak Neversoft dělal Spiderman hry na PS1... To už je nějakej ten pátek. *1*
    • Dělali i THPS sérii (do určitého dílu).
      • God-of-War
        Jj, to je taky fakt. *4*
    • kubi-wan
      Ten jejich první Spider-Man byla hra s nejlepšim demem pod sluncem. Procházel jsem ho furt dokola se zkoušenim jinejch postupů (něco jako vize toho novýho "demo" Metal Geara, ale tohle bylo zadarmo *1*).
      • God-of-War
        To mi říkej:D.. Taky sem u toho vytuhnul mraky hodin. Starý dobrý časy. *13*
    • Když jsme u těch spidermanů, tak jakpak se hraje ten poslední díl? Kdybych jej měl kupříkladu srovnat s dílem Shattered Dimensions? Stojí to za nákup?
      • Pro fanouška je to docela dobrý, ale herní doba je krátká a spousta věcí je zbytečně nedodělaná a grafika mi přijde dokonce horší než The Amazing Spider-man 1, nevim proč ale řekl bych že to je tim že hra musela vyjít cca současně s filmem za to první díl vycházel nějak jinak pokud vim, proto všechno co se v něm odehrávalo nemělo s filmem moc společného. Ale ta dvojka, škoda mluvit mechaniky houpaní na pavučinách jsou docela dobrý, už se Spidey zachytává za budovy jak by měl, kostýmy a jejich rozdílné bonusy jsou super, ale zbytek skoro všeho mi přijde horší jak v jedničce, souboje, souboje s bossama jsou krátký a směšně jednoduchý i na nejtežší obtížnost. Spideyho oblečení se v jedničce trhalo až do krve a opravud hodně, ve dvojce má kostým pár oděrek s čistou kůží a víc nic a proto mi i přijde ta grafika horší, je méně fotorealistická. A u každého zločinu, který překazíte musíte koukat na daily bugle titulek v TV, který je pořád jedno a to stejný a člověk to musí pořád odklikávat což je taky totální propad od jedničky. Hero or Menace system ani moc nekomentuju, člověk si chce chvíli zalítat ve městě a když nikoho nezachraňuje akorát po něm pak jdou ozbrojené jednotky, protože se dostal do statusu menace...kolikrát po vás chtějí abyste stihnuly někoho zachránit na druhé straně města což je nemožný a pak akorát musíte dohánět dalšíma věcma s hloupejma Bugle titulkama. Focení Easter Eggů z jedničky se nekoná, člověk fotí buď místa vraždy Carnage, když ještě byl bez Symbionta a ty jsou všechny stejný a nebo dva agenty stojící vedle sebe a policistku Dewolfovou u svýho policejního auta. Oba dva případy odemykají akorát poslechový message o tom co se jakoby děje ve městě, ale v jedničce se člověk těšil na nové fotky, který nenápadně poukazovali na ostatní Spideyho záporáky z komiksu. To se ve dvojce koná občas jen v misích.

        Pro fanouška jako jsem já je to dobrý na zabití času, ale dohrál sem to rychle a dokážu posoudit jestli je to lepší nebo horší a musim bohužel přiznat, že horší :/
        • God-of-War
          A sakra, tak to sem docela rad, ze sem to minul.. To si radeji zahraju ten prvni dil.
      • kubi-wan
        Mně Shattered Dimensions přišlo fajn, ale "první" Amazing Spider-Man mě bavil ještě víc. Z videí to vypadá, že "dvojka" se hraje prakticky stejně, což by mi stačilo, ale viděl jsem na to už moc negativních názorů... Nicméně v budoucnu si to stejně zahraju.
      • N0isy
        Hrál jsem ho a je škoda o něm mluvit. To už se radši koukni po starém, ale stále lepším Web of Shadows.
      • God-of-War
        Já ten poslední nehrál, takže nemůžu poradit, ale co sem koukal na jeden gameplay, tak to asi nebude žádný terno. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit