Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JohnyTheZik

"Přestože mám rád celou herní smyčku prohledávání, sbírání a utíkání s cennou kořistí, ostatní hráči jsou často spíš na obtíž"

:D sorry, ale to je fakt hrozná/skvělá věta. Chápu, taky nesnášim, když mi v pubg ostatní hráči narušujou běhání ve zmenšujícím se kolečku ;D

• mr.clayman

Jak moc je u těchto her nutno je hrát pravidelně? Docela mě to láká, ale na častá/pravidelná sezení prostor mít nebudu.

• JohnyTheZik

Do Huntu se dá v klidu vrátit i po letech nehraní, tohle to samý. Jen chvíli trvá, než si člověk uvědomí, jak který nepřátelé fungujou a co se jak dělá, ale rozhodně nic obtížnýho. Neboj se toho.

• Hidden

Nekolik otazek, po te otocce z PvE hry: jak moc casto se clovek dostava do konfliktu s ostatnimi hraci? Smrt hrace je predpokladam v duchu "full loot" a nebo lze sebrat jen nahromadenou korist dane kolo, ale obleceny gear ne? Vi se uz, jak budou resene sezony a sezonni reset (pokud neco jako sezony s resetem budou)?

• GorSilverarm

Nasa první otázku je asi nejlepší odpověď: "jak často sám chce". Je tam doopravdy hodně nápověd jak se ostatním vyhnout. Že bychom se dostali do přestřelky do které jsme nechtěli, se nestávalo často. Navíc většinou šlo utéct, když chceš vezmeš si na to prostě vybavení. To že bychom se vyloženě dostali do PvP, nechtěli bojovat a umřeli by se dalo spočítat na prstech jedné ruky, za celých 20 hodin. Trochu jiné to je když člověk hraje bez týmu. Protože na mapě je stejný počet hráčů ale jak každý běhá sám za sebe je snazší někoho potkat.

Loot člověk ztrácí všechen, včetně vybavení. Jediná výjimka je pár zabezpečených slotů (většinou dva). Takže nejcennější věci jde ochránit. Základní výbava je ale za hubičku. Takže to většinou tak nebolí. Nejvíc zamrzí zbraně a příslušenství které sám neumí vyrábět.

Co se týče sezón a resetů tak se vlastně o vydání plné verze ví docela málo. Jisté je to že Battlepassy bude moc jet každý podle sebe a plnit je jak chce. Jestli se bude resetovat postup se teprve uvidí. Osobně doufám že ne.

• Hrál jsem a je to naprosto super hra jak na solo tak na hraní ve 2,3 lidech. Mám strach aby to nedopadlo jako Escape from Tarkov který je kvůli hackerům a cheaterům nehratelný. Pokud bude hra dostávat obsah a bude tam pořádná ochrana tak to bude nejlepší extrakční hra za posledních 10 let.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit