Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Další krásná hra skončila jako mmo.... proč....
  • Vydělávejte 2% denně ze své investice....více info na http://zkracene.cz/oChc
  • Když bude takový LARP simulátor, tak bud nejradši ... V reálu to hrát se mi nechce, bojim se klíšťat :D
    • a k tomu radioaktivních klíšťat *1*
  • jen aby *5*
  • BTW čo vravíte na toto? Hral už niekto tú ruskú open betu? http://stalker-online.co/?lang=en
  • "(a připlácet se má například jen za pěknější/unikátnější zbraně, které ale nebudou o nic výkonnější než ty zdarma)"

Len aby to nebolo ako vo WoT takže síce môžete získať rovnako silnú zbraň aj zdarma ale iba teoreticky alebo keď pri tom sedíte 24h/7d a aby sa nevytratila radosť s každej nájdenej/zakúpenej(v hre) zbrane. Ja by som bral radšej čisto coop ale s jednorázovou platbou. F2P modelom neverím aj keď zrovna ten WoT sa ešte dá ako tak a rád budem ak sa budem mýliť ale som skeptický. Singleplayer STALKERa už nič neprekoná. *13*
  • popravdě řečeno, tím že vyměnili problémový A-Life, který se staral o enviromentální AI ve stalkerech za živé hráče, si práci silně usnadnili. Teď aby vytvořili zajímavý svět a dobře nastavili pravidla a pak to už bude jen o hráčské komunitě.
  • Amylee.Anderson
    Ten vpravo na obrázku, s tou kšiltovkou, vypadá jak Vávra.
    • Trol.diskuzni
      HA! Vávra dělá na Survariu a main character bude prapravnuk Žižky...

STALKER'S CREED! *5*
      • popskal jsem si monitor tohle mi neděléj trolle nebo na tebe pouziju ohen
        • MickeyMutant
          Tomuhle se kdysi říkávalo samohana.
  • Ať si to strčí za klobouk nebo tam kam slunce nesvítí... Sebelepší nápad byl v MMO provedení vždy kompatibilní leda tak s MMO pozitivními jedinci. Pro ty ostatní to prostě není a nebude. Za sebe si dám znovu všechny Stalkery a pak zamáčknu slzu. Stalker je mrtev. Requiescat In Pace Stalker.
  • GlaDOS
    Po spoustě slibech ohledně Stalkera 2 se už jim nějak zdráhám věřit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit