Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Super odreagovani hlavne v teamu kde zacnou prestrelky 2 frakci. Uz ted hra hodne polepsila noveci veci a rousireni mapy a dalsi se chysta. Mne tahle hra o prezity rozhodne chytla.
  • jo a kdyby ste byyl trochu chytry tak na steamu se dá vydělat obchodama z dropu ve hrách takhle za dva dny sem udělal 18 dolaru a hru si koupil takže jí mám zadarmo :-)
  • :-D některý komentáře sou fakt cool :-D nemůžete soudit hru v betě že bych si jí nekoupil 300kc je snad moc? já si jí koupil a jsem spokojenej už se těšim až to bude hotoví baví mě to prostě nádhera nějakej dayz ať de někam abych běhal hodiny po mapě a pak mě nějakej trotl sestřelil z vrtulníku to už rači bez a ať mě zastřelí v nether ze země hra bude si myslim dost zajímavá a bude toho v ní víc a mapa jako prase takže u mě super grafika super jen zatim ta optimalizace je špatná hraju betu a už teď nelituju že sem si to koupil co to sakra přirovnáváte ke call of juarez :-D k takoví hře a ještě debilita některý kidi maj v hlavě prostě nasráno a chtěli by víc co vy byste neudělali ani blbou texturu vy hlavy bez mozku
  • Slotermeyer
    Předevčírem mi poslali guest key a po několika hodinách hraní musím uznat, že je to zatím jen nezábavnej nedodělek. Atmosféra města je sice pěkná, ale to je tak všechno. Nenacházím žádnou motivaci k dlouhodobějšímu hraní. V této fázi vývoje bych za to peníze rozhodně nedal. Přečtěte si thumbs-down recenze na Steamu.
  • Ahoj Cerberos,sleduji Nether už asi 3 týdny.Těším se na další patche a betu.Nevíš kdy bude další patch?Jak často vás informují?Uvažuji o koupy až ve fázi beta a rád bych se přidal do nějakého CZ týmu.Jsou nějaké fans stránky Nether CZ?
  • Hra je to hodne dobra. Engine je moc pekny trosku ale ostrejsi no. Hraju to od alphy a na to ze je to prvni pocitacova hra teto firmy tak se o to staraj uplne uzasne. Same patche balance atd. sice nekdy zbytecne chyby ale hned to opravi. Hraci tam trollove jsou no. Atmosferu nici tim ze strili co se hybe... Ale prezit tam neni nejlehci takze se narozdil od WarZ stane ze typek napise "friendly?" a ,ate kamose. :-D Atmosfera super.
  • Pěkný interface. :D
    Těším se až to vyjde. :)
    Tady z toho jsem nepoznal vůbec nic, jak se ta hra bude hrít a jak bude vypadat, nesuďte hru podle 1 gameplaye. :D
    A nebo suďte, ale piště to vývojářům na fórum, ať je můžete poučit. DD
  • zase další nedodělek tvářící se jako celek určený pro masy tupých, vymytých ovcí.
  • vypada to stejne debilne jako WarZ a bude to mit ty samy stupidity jako WarZ ---- Player Deathmatch a do toho nejaky tupy a nepouzitelny NPC pro okrasu tot vse diky neni treba
  • I bet you guys wont believe this but I got this free Minecraft Premium Code and it redeemed just fine! I got it from freeminecraft[d●t] us - See more at: http://freeminecraft.us/#sthash.WhGkanPB.Nx0s4zVc.dpuf
    • Erendiel
      Děláš si pr*el?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit