Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kazdy moder co bude pracovat na modech co pujdou pres CC dostane od bethesdy pracovni smlouvu a za svoji praci dostane zaplaceno. Bethesda pak ma na starost mod odladit aby zapadnul do hry a nedelal potize, testovani a distribuci. Jde hlavne o zkvalitneni modu a udelat v tom moderskym bordelu trochu poradek a dat lidem jistotu ze kdyz si poridi nejaky mod bude fungovat jak ma. Penize na tom vydela bethesda i moder. Nexus nikdo omezovat nebude, mody na nem jsou a budou stale zdarma a nikdo nemusi CC vyuzivat kdyz nechce. To ze se nejaky moder rozhodne delat jen pro CC a na nexus neda nic je jeho rozhodnuti.
    Nevim proc porad nekdo remca. Za praci se plati a nemuze mit v zivote vsechno zadarmo jak jste si zvykli. Kvalita za penize pres CC, bordel zdarma na nexusu, za me naprosto v poradku.
    • Dokud jsi nenapsal tu poslední píč*vinu, celkem bych s tebou i souhlasil. Jenže napsat, že kvalita přes CC a bordel na nexusu, to chtělo hodně neznalosti modderské scény.......většina módů na CC jsou ty samé, které jsou na nexusu a mnoh těch, které jsou zdarma na nexusu je kvalitativně úplně jiný - mnohem vyšší level - než ty na CC, takže asi tak. Jediný důvod, proč módy na CC jsou jsou konzole. Tam nastupuje Bethesda s opravami a garancí spustitelnosti módu, ale ohledně PC je to naprosto zbytečné si tam cokoliv pořídit.
      • Jo, jen do te doby nez k nim pridas dalsi mod a cele se to rozesere, podela ti to savy a muzes zacit hrat od zacatku. A uz jsem to tady psal. Survival pro Skyrim pres CC je mnohem odladenejsi a vychytany nez kterykoliv home made survival, ma mozna min funkci ale proste funguje lip. Takze plno lidi si to muze uzit i na PC. Viz prispevek cloveka ktery vyuzival survival mody z nexusu ktery jsem daval niz v diskuzi. Nexus bude mit casem smysl jen pro nahotinky a podobne veci ktere samozrejme na CC nikdy nebudou, stejne 70% obsahu nexusu je prave ten sexualni obsah a zenske ze super kozama:)
        • Veskoslav
          Tak to napiš rovnou, že jsi diletant a břídil, co neumí pracovat s módy z Nexusu. Pro jednoduché lidi tvého "druhu" je právě CC. Za debilitu se platí a ty máš evidentně předplatné. Evidentně jsi v životě na Nexusu nebyl, když dokážeš napsat, že obsah tvoří 70% nahotiny atd. Takže nejenom, že jsi evidentně mamlas, co neumí nahrát módy tak, aby mu fungovali, ale ještě k tomu jsi i lhář. Gratuluji.
          • Vesko ja pouzival mody jeste kdyz nexus neexistoval a tvoji rodice se neznali.
            • No a bohužel se nakonec poznali...
  • Proč Creation Club? Na tuhle otázku odpověděla Bethesda na E3. Dosum bylo na Skyrim a Fallout staženo 144 milónů modů. Je tak jasné, že si řekli- to by v tom byl čert, abychom v tomhle moři nenašli pár velryb...
    • a nedělaj to kvůli konzolím, kde si lidi všechny mody prostě nestáhnou, tak budou muset kupovat ty oficiální?
      • Na konzolích mody jsou, ale jestli i survival netuším.
        • právě že jenom ty, které neupravují kód hry, čili ty lepší tco přidávají nové funkce tam pořád chybí a jsou jen ty kosmetické, pokud se tedy něco nezměnilo
  • Tady nejde o nic jineho, nez dostat pod kontrolu moderskou komunitu a tim padem pripravit pudu pro nove ES, aby na tom Bethesda potom mohla uz bez prekazek rejzovat.
  • jack
    Drzim jim palce, aby dobre vyvazili hratelnost. Dá se to aplikovat na existující ulozene hry? Nebo clovek musi od zacatku?
    • Ano da. Naskoci ti tabulka jestli chces aktivovat survival.
  • Pro vsechny co si mysli ze za ten survival budou muset zaplatit. Pokud si stahnete ted betu, pripadne si to stahnete v obdobi free tydnu az to vyjde tak uz vam to zustane navzdy a zdarma.
    Tady je odkaz kde to rika nekdo primo z Bethesdy. je to nekde niz, treba scrolovat.
    http://steamcommunity.com/app/489830/discussions/0/1520386297680066049/
    pro lenochy
    Just to clarify, once you download Survival Mode it's yours to keep. After the free week is over, it won't be deactivated if you downloaded it within that time.

    To pisou zase tady na games je jako obvykle nepresne a zavadejici.
  • http://steamcommunity.com/app/489830/discussions/0/1520386297684935678/

    Tady si nekdo dal aspon tu praci ze to porovnal s modama. Jde o to ze moderska prace je vzdycky hruba a nepresna. proste pokud chce nekdo survival ve Skyrimu mel by sahnout po tom co je v CC, je odladenej, funguje jak ma a nedela ze hry nehratelnej opruz s chybama a podivnostma.
    • Za 15 dolaru? Jsi upadl?
      • jakejch 15 dolaru?..Je to zdarma.
  • ve zkratce teď bude Skyrim prostě o dost víc vopruz
    • No nastesti to nemusis kupovat a muzes si mody instalovat po staru
  • 11/9 treba kupit. A vedeli ste o tom, ze dalsi mesiac vychadza skyrim na android a kalkulacky?
  • Tak po těch letech už mě ke Skyrimu nepřitáhne asi nic. Rozhodně mě ke hře nepřitáhne "oficiální" mód, který jsem už víceméně dávno odehrál na staré hře v podobě neoficiálních módů. Po asi 4 letech přišli s něčím, co už maj dávno všichni fandové za sebou a ještě za to budou nejspíš chtít peníze......

    Rozhodně mi nevadí, že Skyrim stále žije, byla to skvělá hra, ale když už něco vylepšovat, tak to je grafika, animace postav, soubojový systém, systém magie, určitě by mě bralo, kdyby armory a oblečení vypadaly normálně, kdyby se mohly zbraně připínat dle volby na záda, boky, kam chci, kdyby záhadně nemizely v batohů poté, co přehodím zbraň, kdyby přidali možnost lootování v podobě pána upírů nebo vlkodlaka......no a asi dalších 50 věcí. Ano, všechno tohle je součástí více či méně různých módů a prakticky vždy jsem si to do hry implementoval, ale když už bych od tvůrců něco "oficiálně" chtěl, tak jsou to tyto věci a ne nějaký survival mód. Myslím, že Skyrim měl tolik neduhů, které mohli tvůrci opravit, že nějaký survival to rozhodně nezachrání
  • Uff, tak oni to prodavaji jako ingame payments, takze platis realnyma penezma treba za to ze si nekam pridas kreslo, tak to me po*er :bleju:

    http://store.steampowered.com/app/598120/The_Elder_Scrolls_V_Skyrim_Special_Edition__Creation_Club/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit