Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja radsej podporim nejake mensie studio ktore mi aj nieco ukaze pred tym nez pyta na projekt peniaze
  • a je to tu zase, kampan na KS ktora ma iba par artworkov vacsina materialu co sa tam objavuje je cez 20 rokov stara, a ta alfa verzia vyzera byt velmi rychlo zbuchnuta v nejkom editore, technicka kvalita je niekde na urovni Morrowindu. UU boli moje srdcovky, ale tento pristup mi proste vadi a hru nepodporim (lebo neviem co mam podporit), ak niekto nic nema a len zaklade uspechu z roku pana chce vytiahnut peniaze na nieco co nema ani len hrube kontury, je ubohe, hlavne ked profesional ma iba kopu slubov.
    • Kinet1c
      Z jednej casti mas pravdu, ked uz chcu pytat peniaze, mali by toho ukazat o nieco viac. Z druhej strany zas nemas pravdu, pretoze uz len to, ze vobec sa niekto ujal urobit mozno skveleho nasledovnika uz tak skvelych UU, je paradna vec a podporit par dolarmi sa rozhodne oplati. Kto podporuje taketo projekty vie do coho ide a tympadom vie aj co ma ocakavat. Risk je zisk, a snad tomu bude aj v tomto pripade. Rozhodne, ale chapem aj tvoj postoj (aj ked som napisal preco je ok a nie). Ja teda nepodporujem kazdu blbost, ale toto rozhodne podporym nejakym tym grosom :D.
    • solomon.short
      pff. za tech par dolaru mi risk za podporeni nastupce skvele UU stoji.

a upravte uz kurde editaci prispevku, diletanti!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit