Přejít na výpis diskuzí
SW: The Old Republic se dočká updatu Operation Nightmare
14.6.2013 | Adam Homola
29 příspěvků
-
BTW: A uz opravili ten kretensky loading 3x 5 minut pri kazdy ceste na planetu?
-
Technicka: tento prispevek je mimo - "Nightmare Operation" znamena "Nightmare obtiznost do EXISTUJICICH operaci", konkretne TFB (2.2 - probehlo ted ve stredu po jednodennim odkladu) a S&V (2.2.1 - naplanovano za par tydnu).
-
K tomuhle paskvilu jsem se v mezičase hraní GW2 vrátil a zděsil jsem se - nemůžu si ani uprdnout bez toho aniž bych zaplatil.
-
-
Musím souhlasit, že F2P verze je slabější oproti jiným F2P hrám. Můj názor je, že F2P by měl být o tom, že se nebude omezovat obsah hry jako ops, wz, artifact gear..apod, ale že se za to budou kupovat kosmetické úpravy, mounti, peti..apod. Ale jinak mě hra baví a platím za ni a rozhodně to není škoda peněz.
-
Meleš sra*ky...sorry, ale jinak se to říct nedá, pokud si prefered player, tak těch "klacků" není tolik, pokud si subscriber, tak nejsou žádné no a pokud si F2P, tak si někdo, kdo to vůbec nechce hrát...
-
-
Sr…acky tu meles leda ty, pokud jdu s platicima hracema, neco mi padne ... tak jim to ani nemuzu dat. Nemluve o tom, ze kdyz tam nebudu ja, tak ti platici nebudou platit, protoze nebudou mit s kym hrat ... proste jsou na nejlepsi ceste k totalnimu krachu a dobre jim tak.
-
+ to nemění nic na tom že tahle hra je mega FAIL *1*
-
-
Tvůj pokus o trolling je FAIL *3*
-
-
Nejsem žádný "troll" stejně tak bych tě mohl osočit že jsi fanboy, jen jsem řekl svůj názor na hru.
-
-
-
hrál jsem první měsíc a tahle hra je děsná sr**čka tak jako tak a tohle si myslí všichni z guildy kteří stejně jako já rychle utekli.
-
-
-
Já jsem to hrál asi 4 mesice, kdyz to zacalo. Na zacatku to bylo super, nicméně se zvýšením levelů to ztrácelo zabavnost. Premyslim, ze bych to zase zkusil, jestli to bude lepsi, nebo potkam lidi, s kterejma to bude zabavnejsi.
-
aj by som im to hral, mrte dlho ma to bavilo s kamosom sme hravali, aj kupili ked to bolo PLATENE ... a teraz by som prosil vsetkych svatych a satanov z EA ktore ma v tom viac prstov jak samotne bioware.. aby to zas spoplatnili .. bol som krasne navyknuty na pohodu hrania .. odkedy je to free len jedny velky NERV ako vsetko dobre zrusili a spoplatnili..ano to je princim free hier.. ale ne tak zakerne a pod pas hracom ktorych to bavilo... pytal som sa viacerych hracov behom hrania do chatu ... ze preklinaju ea proste zacali tuto hru neznasat ... a kazdy update to len zhorsi , teraz uz lietanie medzi planetami stoji o tisicku kreditov viac to je choré nehratelné ...skoncil som s tou hrou a zmazal som ju nikdy ju uz nedohram a nikdy sa k nej nevratim
no planujem ist v buducnu do guild wars 2 .. to je mmo mmočiek a pribehom a misiami ktore nejsu ctrl+C .. aspon tak recenzie pisali -
-
s GW2 pozor, neni tam ani jeden raid...fakt, nekecam, taky jsem cumel a ma to byt pry mmorpg *1*
-
-
jinak me swtor celkem libilo, aspon ma raidy... ale vratit se po roce bylo nemozne - omezeni a buzerace na kazdem kroku, leda zase zaplatit mesicni poplatek a na to me to zase po par dnech preslo *13* ...nevim pro koho ta hra je urcena i wow a lotr ma vic kontentu
-
-
wow i lotr jsou na trhu o 6 let dýl :D
-
-
Ale SWTOR nesoupeří s WoW a LotRem před 6 lety...
-
-
2Rixo: oni prevesim vydali dalsi kopii wowka premalovanyho na sw, a navic ocesanyho o vsechny zabavny funkce. I v tom prastenym wowku mas nejakej duvod se vracet zpet ... vetsinou je i v low lv oblasti nejaky hi lv event. v swtor neni NIC. proste jakmile mapu(planetu) jednou projdes ... neexistuje duvod proc se vracet.
Jop, jako singl celkem fajn, to jo. -
Takže je to dle tebe ohromný fail, protože nedokázali vydat hru ve stavu v jakém je konkurence +- 6 let po vydání, tedy 6 let vývoje, rozumím tomu dobře? :)
-
-
-
-
-
Blábolíš naprosto z cesty. Nemá smysl něco z tvých lží komentovat. Snad jen - tisíc kreditů = zabít jeden dva moby. Nebo udělat jakýkoli jeden jediný daily úkol a ještě ti 7 tisíc zbyde *7* Vždyť kreditů má každý ranec (čti miliony).
-
Zaprvé, je třeba rozlišovat prefered hráče (tozn. ti, kteří si hru koupili nebo utratili nějaké peníze na cartel marketu) a ty opravdu free2play, kteří za hru neutratili ani korunu - nechápu proč by těm neměli házet klacky pod nohy, když neplatí, tak ať je to poznat. Zadruhé, lítání mezi planetama je dražší proto, aby shadow/scoundrel lvl 10 nefarmili chests na Corelii nebo Ilumu, naproto logický. Planety pro nižší level jsou zdarma nebo za směšný poplatek. S každým updatem je naopak hra lepší, konečne byli snipeři nerfnutý a přibylo spousta zajímavých schopností/buildů pro každou třídu.
-
-
Ty ses vazne tupec .. kdyz tam nebudou ti zadarmo hraci, tak budou servery prazdny => za prachy tam muzes bet ... sam. A je celkem podstatnej rozdil, jestli se za prachy prodava xpboost nebo "uzasny ruzovousky saticky" vs kdyz ti za prachy chtej prodat kus GUI. A to nemluvim o tom, ze si zaplatis ... nahrajes equip ... a pak platit prestanes ... a aby te "nalakali" k dalsim platbam, tak ti ten equip znemozni pouzivat ... lol.
-
hmm vidis to ma nenapadlo nieco na tom bude, nehral som to fakt dlho tak ma to nenapadlo ze drahsie preto aby aj levele 10 nelietali zbytocne na planetu kde je level 40 a ine ..
ale aj tak ma to strasne sklamalo a znudilo, ako nahle som to tyzden nehral som sa k tomu uz nevratil ,cisto sam to hrat ma to nebavilo ,dost rychlo omrzi robit ulohy takmer vsetky rovnake vzdy len ina mapka a nepriatel ktory ma tak rychli respawn ze som odvtedy kazdeho len v stealth cloaku obchadzal z daleka co hra ale vymyslela tak ze ci chces alebo nie MUSIS ich zabijat aby si mal expy..a bol vacsi level..lebo ak si o dva levele nahodou nizsie bossa uz nezabijes co strasne frustruje jak si hra sama urcuje pravidla ..ale mam zazitok cca do 30 levelu co som to s kamosom hraval bola mrte sranda a to mi staci .. este ked bolo free do 15teho levelu :) milujem star wars.. no akonahle prisli tieto zmeny, uz to nechcem nikdy videt
-
-
-
Sem s tím. Platim za to a stále neomrzelo. Když je čas, rád zapařím.
-
-
"Když je čas, rád zapařím."
Právě proto tě to neomrzelo.
-
-
"a zdá se, že přechod z placeného modelu na free to play hru nezabil a pořád se ještě drží." Proč zase ten negativistický tón sakra? Jaký "drží"? Hra sice není žádný ultra trhák, ale daří se jí dlouhodobě velmi dobře (díky kontroverznímu Cartel Marketu, ale díky za to pokud to financuje hru), stále je to druhé nejhranější MMORPG po WoW. A stále se vylepšuje.
-
-
Po roce jsem se do hry vrátil a jsem zatím velmi spokojen. Přibylo spoustu zajímavého obsahu a zlepšila se i vyváženost tříd. Vývojáři se snaží a vydávají pravidélné updaty a to je na hře vidět. Za mě palec nahorů.
-
-
Též jsme se vrátil, platim, protože s tou hrou se opravdu něco děje. Půl roku po vydání to byla katastrofa jak "na to srali" ale tohle je nebe a dudy
-
-
"stále je to druhé nejhranější MMORPG po WoW"
Zdroj? -
-
http://users.telenet.be/mmodata/Charts/Subs-1.png SWTOR je tam zobrazeno pouze západ, v globálu to dá to druhé místo.
-
-