Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podle fotek i "velice invencniho" nazvu to vypada na kyberpunkovou vykradacku vecneho a neprekonatelneho BioShocku.

    Jenze kouzlo rozpadajici se utopie podmorskeho Rapture nikdo nikdy na strohe kosmicke lodi (leda by to byl goticky space hulk warhammeru) nezopakuje.

    • Maxianimal

      Doufám, že trolíš. Pokud ne, tak klasika - jednu zleva, a druhou zprava. Bioshock byl duchovní nástupce System Shocku.

    • x_ander

      A víš o tom, že Bioshock je v podstatě duchovní nástupce System Shocku? To jen k tomu "velice invenčnímu názvu". Proč myslíš, že se Bioshock jmenuje Bioshock?

      • Bioshock se jmenuje jak se jmenuje, protoze Rapture dosahlo mimoradneho pokroku v bioinzenyrstvi (ono to vlastne byla Columbia a Suchong jen po asijsku kopiroval, ale to je ted fuk) a vyjma podomacku slatanych zbrani bojuje hlavni hrdina nikoli kybernetickymi implantaty, ale biotechnickymi plasmidy.

        • dworkin

          No prostě jsi projevil hrubou neznalost. My tě za to nezastřelíme, ale přestaň to obhajovat. Biohock se inspiroval System Shockem, ne naopak, všichi to vědí, teď už to víš i ty, popojedem.

        • x_ander

          Ne, že bys neměl pravdu (v rámci lore), ale ten "shock" v názvu je právě proto, že to je nástupce System shocku (hlavně dvojky). Řada shodných vývojářů (zejména Ken Levine), podobná hratelnost, podobné herní principy, důraz na příběh. Proto se to jmenuje Bioshock - protože tehdy kvůli právům nebylo možné řešit System Shock 3, tak si Levine vymyslel novou značku, která ale na odkaz System Shocku výslovně odkazovala. Takže asi tak :)

    • Corvus

      Ještě že se Bioshock ANI TROCHU NEINSPIROVAL v óóó tak strohém System Shocku... LOL. A mimochodem NIKDO z fanoušků SS rozhodně nechce, aby stanice/loď (interiéry) vypadali jako art deco v Bioshocku. Nikdo. System Shock je ryzí sci-fi/cyberpunk. Takže tvůj "postřeh" je vlastně úplně mimo. Od SS chceme úplně jinou atmosféru než u podvodním Bioshocku.

      Jinak ještě dotaz: kde prodávají ty věštecké koule, ze kterých čerpáš?


  • x_ander

    Já hlavně teď čekám spíš na remake jedničky. Snad to letos už doklepou.

    • Coffin.Corner

      Úvodní patro vypadá z ukázek úžasně. Bohužel ale nic dalšího zatím nepředvedli...

  • mr.clayman

    Jsem rád, že alespoň zahodili Unity a dělají to v UE. Snad to nakonec vyjde a dostojí to kvalitě svých předchůdkyň.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit