Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už přes čtyři roky mám stejný telefon a i tenkrát jsem ho nekupoval nový, ale z bazaru, nějaký starší. Dovolám se s ním, napíšu smsku, ráno mě vzbudí, má to kalendář plus nějaké ty stopky. Jo, a má 32 MB paměti, což mi úplně stačí.
    Také zůstávám neovlivněn všemi těmi chytrými telefony a různými iZařízeními. A cítím se v pohodě.

Zvláštní je, že si přitom rozšíření těchto telefonů a jejich cpaním do všech seriálů a všude jinde, vzpomenu na fiktivní reklamu v seriálu Simpsonovi na hračku Funzo. Pamatujete, co v ní zaznělo na konci?
  • SA-reg
    Lol, cajk, Fuka... moje zakončení věty je odkat na "such is a life in the Zone". Nevyčítám vám, že to neznáte, je to dost obskurní reference.

Jo lole, jsi retard, co se musí uchylovat k ad hominem, protože nemá lepší argument. Abych to vyrovnal, tak povím, že jste retardi všichni tři.
    • Cajk
      cool story, bro. A teď už mluvte česky, angličtinu si můžete procvičovat s paní včelkou ve škole:)
      • SA-reg
        Vůbec nechápu o co tady jde... jestli máš komplex z toho, že neumíš anglicky, tak je to tvoje chyba.

Ten lol udělal jen hloupej name-calling, což je prostě retardovanost, jelikož se nezdá, že by nesouhlasil s tím co bych napsal a ty se jen vezeš v retard-trainu. Propleskni se a uvědom si, na co odpovídáš. Vidím, že jsi si to mořná uvědomil a snažíš se to zhrát do autu, ale smůla...
        • Proč mám dojem, že člověk, který tu neumí anglicky jste Vy, protože osamělé anglické termíny uprostřed věty používají většinou jenom lidé, kteří možná anglicky trochu umí, ale chtějí se předvést jako nejlepší a nejchytřejší na světě. Mimochodem, používání ,,slov" jako lol na Vaší inteligenci také moc neukazuje.
          • Cajk
            neřeš to Fildo, něco mi říká, že těhle proamerickejch dětí, kterejm to prostě už média narvaly do hlavy, se už nezbavíme. Tak zkusíme zachránit těch pár, který ještě vymytý mozky nemaj:).. Za každého takové člověka díky. Mimochodem z AJ mám certifikovaný zkoušky, ale to neznamená, že tu budu předvádět show off (:))) na českym serveru. Proč taky, už poměrně dlouho nejsem náctiletý.
            • SA-reg
              Pane a teď vám to vysvětlím polopatě. Vraťte se na můj první příspěvek o DS a PSP vs. Iphone a jejich vnímání. Nikdo nenapsal proti mému názoru nic. Ale pak přišel "lol" a brečel nad jednou anglickou větou a géniové jako vy se přidali.

To je jako kdyby rasistovi černoch řekl, že tráva je zelená a rasista by řekl: "To není pravda, ty černá svině". Tedy místo samotného faktu/názoru zaútočil na autora, jelikož samotný fakt/názor je neotřesitelný.

Přeneste se přes nadávky, co následovali a zeptejte se sám sebe... je to tak správně? Já se jen bráním proti tomu. Ten "lol" jen využil anonymity, aby zaútočil... a vy jste se přidali, jelikož jste viděli možnost... jo, asi se vám nelíbí moc angličtiny... mě taky ne, ale jedna věta? A jak víte, že byla pro machrování? Automaticky předpokládáte, že všichni jsou už dnes takoví? Že všichni mladí jsou jen namachrovaní retardi? Vskutku to tak někdy vypadá...

Smírně čekám vaši odpověd... protože věřím svému přesvědčení a stojím za ním...
          • SA-reg
            lol 07.07.2011 19:46 lol (anonym)

Lola máš níže... jo to inteligenci neukazuje, lolování mám pár let za sebou.

Jinak reference je i české slovo.

A nechápu proč je tu takový drama z jedné anglické věty. Jeden otrapa (lol) si tady zatrollí a milion urážek následuje. Já jen řekl svůj názor na PSP a DS vs. iPhone, ale děcko jako lol musí nadávat na jednu anglickou větu a další voli následují...

And I guess my English isn't perfect. That's not the point. I used that sentence as a reference to something unknown here. Yeah, my mistake. I deeply apologize. And all this is just another proof of stupid Czech nationalism. Use another language and kids will attack you... that "lol" guy started it and other fags like Cajk, Fuka and you just needed to throw a rock too. Sad, but understandable since this is the internet. You're noone and nothing so you dare to do things you normally wouldn't. Keep it up butthurt retards.
  • dobrej for
  • mě nedonutí koupit ani tablet
  • kotty
    Asi nebudu dostatecne in, ale nevlastnim ani konzoli, ani tablet ba dokonce ani smartphone a necitim se nijak zvlast ochuzen, i presto, ze jsem si zminene zarizeni vyzkousel :)
  • Cajk
    jak stárnu tak sem čím dál větší pračlověk takže já za to neutratim ani korunu:), Jediný, co mě teď zajímá, je nějaká laciná čtečka knih
  • Nic ve zlém, ale tohle mi přijde spíše jako modlitba, takže to zakončím tradičně, AMEN!
  • Osobně jsem si na mobil neinstaloval (nebo nestáhl) žádnou hru, co by nebyla freeware a tablety mi přijdou jak technologie pro idioty.
  • Amylee.Anderson
    Ne, nedonutí.
    • Ano, uz donutila. To su realne cisla a fakty. Hram od cias PMD a Spectra... mam konzolu aj PC, ale hry aj na iphone maju svoje caro, niektore sa hraju zdaleka najlepsie, neda sa to porovnat s konzolou, ani pc. Taky plants vs zombies sa hra zdaleka najlepsie na iphone, ak to porovnam s konzolou, alebo pc. Detto adventury a detto strategie. Uz nikdy viac mys! Navyse tie hlboko podhodnotene ceny plnych hier 0,79 centov /casto na desiatky hodin/ nutia kupovat aspon tie najvacsie bomby... psp je out do vydania ps vita. ten moze komfortom ovladania nahradit iphone a navyse bude mat aj obe analogove packy. nebude dovod hrat na iphone... mobilne hry jednoznacne iphone aktualne, nema konkurenta. a to hovorim ako clovek, ktory nie je ovplyvneny cenami, hovorim o schopnosti zabavit a uputat cloveka.
      • Ohaduju tak 40. letej chlap co hraje na iphonu Plants vs. Zombies... To už je skoro diagnóza. *1*
    • Souhlasím. Mám iphone a nevidím důvod nakupovat moc aplikací, natož her. Rád si poslechnu ve vlaku hudbu, nebo když někde čekám. Popř. třeba film, ale že bych hrál hry ...stejně rychle vybíjejí baterii, celý den nevydrží. Raději si zahraju později doma na PC - o 5 tříd vyšší komfort a kvalita. Neříkám, že se nějaká zábavná hříčka nenajde a někoho baví ... ale určítě tam her nekoupím zdaleka tolik co na PC, natož utratit více.
      • Lidi asi nikdy nepochopí, že oni sami mohou být výjmkou ale na ostatních 99.9999% lidí to třeba může platit? Znám asi dvacet lidí s iphonem a všichni na tom pořád paří...
        • Mahcake
          Souhlasím. Lidi na iPod Touch nedělají nic jiného.
          • SA-reg
            No jo... a jsou to velcí drsňáci s jablíčkem. A když vytáhneš PSP nebo Ds, který jsou 4x levnější a hry jsou mnohonásobně lepší, tak na tebe všichni čmí jak na blázna. Ale jrát hloupý hříčky na předraženým iNěčem z tebe udělá borce století... such is a life in the Czech Republic.
            • Když už se snažíš psát (předpokládám žes myslel anglicky), tak nepoužívej google translator. Nemá to ten správnej efekt. S agličtinou to totiž moc společného nemá.
            • Cajk
              spíš debila:)
            • Zato zakončovat větu v angličtině z tebe borce udělá...
  • pochybuju ze sem za hru do iphonu zaplatil víc nez za hry do compu *1*
    • to je proto že nekupuješ "igames" a nepoužíváš "ikreditku"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit