Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hru jsem hrál čistě jako multiplayerovou záležitost - s kamarádem jsme si udělali každý svoji partu a bojovali jen proti sobě, takže s AI nemám zkušenost. Hra čistě takto je pro mě velice zábavná - jak kradení wyrdstonů, tak snaha co nejvíc zmrzačit nepřítele, velká variabilita map, atmosféra... Hýčkal jsem si svoje dezoláty, prožíval každé zranění, smrt nebo mutaci, všechno obohacené škodolibostí při boji proti někomu známému, navíc když se všechno nese i do dalších bojů. Celý management party je dle mého výborně udělaný, chybí jen více warbandů. Co mi ale zásadně kazilo požitek - 1) nedomyšlený princip přepadávání - když je někdo uprostřed náměstí a má na sobě přepadávací postoj, tak je úplně jedno, že o něm víte tři tahy dopředu, ale jakmile se k němu přiblížíte, má útok zdarma. A to i když se k němu naopak vy připlížíte z úplně opačné strany, prostě on tam stál dřív, má postoj a smůla - často tato pitomost rozhodla match. 2) Padání hry - víceméně každá z našich session končila nedobrovolně, buď spadla hra, nebo nastala nějaká chyba s připojením a díky tomu spadla hra. Nejen že to nasere, ale hra pak nějak prapodivně vyhodnocuje výsledky, takže z vašeho ultimátního válečníka se stane salát (nebo rovnou zemře), aniž byste na tom měli sebemenší podíl (stalo se mi, že mi umřel bojovník v prakticky vyhrané hře, který by regulérně neměl jak zemřít, teda pokud bych ho neposlal skočit z věže). Tento faktor mi tak zprotivil hraní, že jsem to odinstaloval do doby, než to pořádně vyladí, ale je to tak půl roku zpět.
  • kupil som si(na pc), a lutujem - ma to otrasne konzolove ovladanie, strasne pomale to je a nepriehladne
    • Pomalé, jestli to není tím, že je to na tahy. Jinak na pc se to neovládá špatně. Jediné co se tam moc nepovedlo je AI, jako zasekávání impressive jednotek a nabíhání jednoho nepřítele po druhém.
      • pomale, aj npc ktore nevidis, trva prejst na pozadi rovnaky cas, ako npc ktore vidis. v 2016.roku uz toto mohli mat poriesene
        ako, sranda to bola v Ufo enemy unknown v 1992.roku, nie teraz
        AI je ako pises, dost blbe, dalej 1 na 1 nemas sancu, cela taktika je o tom aby sa ti podarilo prvych par npc presilou dat dole ...skoda, tesil som sa na tu hru
        • si hlupy neohovaraj tu hru je to dobre, akurat odradis zaujemcov.

"aj npc ktore nevidis, trva prejst na pozadi rovnaky cas, ako npc ktore vidis." nerozumiem čo si povedal, skús to v nejakom ludskom jazyku

"AI je ako pises, dost blbe" asi ako v každej inej hre
          "1 na 1 nemas sancu" lol?
          "cela taktika je o tom aby sa ti podarilo prvych par npc presilou dat dole" wtf lol
          • AI není průměrně špatná, AI je otřesná. Útoky jsou nepřátelé schopní rozdělovat rovnoměrně mezi jednotky v dosahu (místo zaměření se na jednu), zasekávání jednotek je zcela běžná věc ... u strategie bych si představoval, že AI v rámci playtestu, alespoň zkontrolují. To se nestalo, protože tyhle úlety jsou pravidelná záležitost.

Ovládání je konzolové až hrůza, vrcholem je nasazování jednotek na začátku mise, kdy musíte cyklovat mezi možnými pozicemi, místo výběru konkrétní pozice. To znamená, že když potřebujete jednotky umístit doprostřed možných pozic (řekněme na osmou možnou pozici (a mít jednotky u sebe kvůli přečíslení), tak se všemi např. sedmi jednotkami musíte přeskočit 8 pozic a potvrdit umístění každé jednotky a následně ještě jednou potvrdit, že to jako opravdu myslíte vážně. Tohle je skutečné UI peklo.

Mohla to být super hra, kdyby nebyla AI zcela odfláknutá a ovládání konzoloidní jak jen to jde. Pokud si ale někdo libuje v ovládání připomínajícím očistec a hledá dementního protivníka, tak směle do toho. *3*
            • tak si kup ovladac, problem solved. jak hrál za skaveny taktiku prepadu ze zalohy na osamocene cile, takže to co popisuješ jsem moc nezazanamenal a když jo, tak jsem byl rad za snadnou vyhru.
              hele nejsem nejakej fanboj, hra neni bez chyb ale rozhodne pro fanoušky stojí za vyzkoušení. alespon zhlednete nejakz gameplay, prečtete recenze na steamu, a nehledte na tiscali hatery

btw tady jsem ja skončil
    • Neverte mu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit