Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to teda Divinity nebo Divnity? Z článku to vychází tak pade na pade...

• Jevo83

Nemyslim ze toto je marketing Larianu, mozno hej, ale velmi mi to ku nim nesedi….

• 0011

Porovnali čerstvě zveřejněný trademark od Larianu s logem na soše, to že to je Divinity projekt je jisté, nemusí to být OS, doufám že není.

• Jevo83

Tak neni, uz priamo Lariani povedali, ze na DOS3 nepracuju v tejto chvili…

Co teda kludne moze znamenat aj nejake ine nove izometricke RPG, nebudem klamat, som zvedavy jak prasa😎

• iSpirit
    Ježíš, zkuste se něco jiného, přesně jako píše Morraw, dejte mi open-world RPG z třetí osoby. Original Sin jsem hrál už třikrát, když k tomu připočtu BG3. Dejte mi pokračovaní Ego Draconis.
  • Morraw

Doufám, že to bude naopak čistokrevné Divine Divinity 3. Pořádné 3rd person open-world RPG. Nemyslim si, že chcou Lariani dělat tak brzo po BG čtvrté CRPG.

• Davies182

Já bych si přál, aby to značilo víc věcí o Samsara Hotelu od Frictional Games 🙂.

• Pochybuju, že by Larian neměl plány na D : OS3. Ten svět má pořád dost velký potenciál a Larian má lidi, co s ním umí kreativně pracovat.

Nicméně tohle může být skoro cokoliv. Z estetického hlediska mi to sedí spíš k TES.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit