Přejít na výpis diskuzí
Teaser Borderlands 2 je krátký a stylový
16.8.2011 | Aleš Smutný
17 příspěvků
-
Trpoš je drsňák *1*. Když už nic jiného, tak to vypadá, že se podíváme do zasněžených a úrodných oblastí a nebude to všechno jen pustina a šutry jako v jednotce.
Jednotku jsem si užil velmi, na dvojku se těším. -
No půlminutovej trailer fakt nic neukázal (tada až na očekávané srandičky viz flaška místo optiky :D), ale stejně se nehorázně těšim! Jetstli to byde alespoň stejnětak dobrý jako první díl jdu do toho! Jen ještě sehnat někoho do CO-OPu..
-
Něco mi říká že bych si měl zahrát jedničku... těšim se :D Btw: Všiml si ještě někdo jiný že na tom samopalu co drží v pravé ruce má místo zaměřovače připevněnou prázdnou lahev? *1*
-
Stylově škaredá grafika pokračuje... Pokud přihodí ještě konzolové FOV jako v jedničce, tak nemá smysl se o hru vůbec zajímat.
-
-
FOV se dalo s klidem změnit. Upravou ini souboru jsem si namapoval 85, 90 a 95° na klávesy F9 - 11. Kdykoliv jsem si mohl přepínat podle nálady. Pravda, otravný bylo, že to nefungovalo pro režim ve vozidle a kdykoliv jsem vystoupil, musel jsem ťuknout do F10. To po čase celkem otravovalo, ale i tak to byla otázka ani ne vteřiny. Grafika stylově škaredá není, a pokud si opět v ini souboru vypneš ty černý kontury, hra okamžitě vypadá mnohem líp. Navíc zdaleka tolik nebije do očí absenca AA a získáš i pár fps k dobru. Spíš rozlišení textur by mohly zvýšit a zapracovat na úkolech. To sem jim dvakrát nepovedlo.
-
-
Dobrý joke, pro multiplayer se FOV musel menit po kazdem behu, naskoceni do auta,zmene lokace... proste hruza
-
-
To není joke. Multiplayer a singleplayer na tohle namají vliv. Po každým běhu se změnit nemusel. Ono obecně při běhu se FOV na chvíli zvětší a kamera rozmaže, což má dodat efekt pohybu. Pokud zvětšíš defaultní FOV, tak za běhu se krátkodobě ještě víc zvětší, až to půdobí trochu divně. Ale jak se zastavíš, vrátí se na tebou nastavenou hodnotu, ne na defaultních 75°, to si to zahraj znovu. To se ti pravděpodobně jen něco zdálo. Každopádně při výstupu z auta a načtení nový lokace musíš na to tlačítko kliknout znova, to souhlasí. Což se neděje zas až tak často, dá se to překousnout. Pokud máš nějakou alespoň trochu lepší myš, můžeš si to namapovat i na ni. Já tu mám tlačítek 5 plus zoom a 4 směrý kolečko. Když o tom tak přemýšlím, škoda, že mě to nenapadlo dřív *15*
-
-
A nedal se ten antialiasing vynutit primo v ovladacich? Ja mel dojem,ze to slo.
Btw grafika se mi libila i s cernyma konturama...to je prece cell shade ne? -
-
AA se vynutit dal, ale to byl další dost velkej žrout výkonu a hra běžela už tak opravdu dost pomalu na to, jakej grafickej požitek nabízela. Ale kdo na to měl kartu, tak samozřejmě moh. Já si cell shade vypnul a kozlo to podle mě neztratilo. Hezky malovaný textury zůstaly. Jak to vypadá viz. zde, náhodný video z youtube.
http://www.youtube.com/watch?v=SqlxFfRhHMc
-
-
No vidíte, já s FOV žádnej problém neměl :D (btw co na něm bylo špatně?)
-
-
Defaultních 75° může stačit v exteriérech, ale když vběhneš dovnitř a budeš se proplítat úzkejma a spletitejma chodbama, je to celkem dezorientující. Je to prostě nesmyslně málo a vidíš jen malej výřez.
A skoro bych zapomněl na optimalizaci. Aby mi hra s opravdu velmi strohou grafikou běžela na medium o polovinu pomaleji, než mnohem detailnější Bioshock ve vysokých detailech(obě hry na Unrealu enginu), to je prostě nesmysl. A rozlehlostí lokací to neokecaj, protože jsou prakticky prázdný. Tohle se Gearboxu taky moc nepovedlo... Jinak dost návyková hra.
-
-
-
Houby škaredá grafika. Škaredou grafiku má MW3, tohle je stylovej cellshade. To je jako předtím než bylo TF2 f2p všichni nadávali na grafiku TF2. Teďka je free a přesně ti xichti který kecali na grafiku to teďka hrajou páč je to grátis a říkaj jaká to je pecka..No bodejť ne, má to svoje kouzlo právě v grafice (a ještě pár dalších věcech ofc), takže ticho :)
-
-
Trailer je trapárna,hra zatím vypadá takřka identicky jako její stereotypní předchůdce,no uvidíme čím se vytáhnou v Kolíně...
-
-
Pokud se ti nelibil prvni Borderlands, tak pro tebe asi nema smysl se zajimat o dvojku.
Ja a kupa dalsich lidi se ovsem tesime, jednicka byla skvela rezba zvlast ve vice lidech *14*
-
-
Jestli to bude stereotypni jako prvni dil, tak ...
-
-
... tak to bude skvělá zábava! Diablo II ve fps stylu *5*
-
-
Ať si to je stereotypní klidně , ale pokud to bude hratelný a zábavný jako jednička, tak jdu do toho zase *14*
-
-