Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to me asi nebude bavit... Asi to nebude mit i SP kampan pro jednoho?
    • Budeš moci hrát SP kampaň sám se 3 AI ovládanými boty nebo v coopu až se třemi hráči - v podstatě to samé, co bylo již u RE Outbreak 1 a 2.
  • cudujem sa, ze to tu este nikto nenapisal.....tak to napisem ja....
    tyyyyy vole, to je Leon :) (inak jedna z mojich naj postav)
  • Co se to poslední roky děje. Všude všichni stále píší, že to vypadá jako WoW a to zase jako L4D, ale nikoho netrápí, že WoW je předělaný a zmrvený Everquest a L4D předcházela tuna modifikací či her (častokrát mnohem lepších)...

A jakkoli brát v potaz L4D v případě Resident Evilů je naprosto nemístné - už kvůli tomu, že zombie nejsou namaskovaní lidé, kterým nedělá žádný problém skákat, šplhat a sprintovat, ale chodící mrvoly!
    • Novodoby trend jsou rychle zombie, prece jen ty pomale trosky, kterym by uteklo snad i batole uz vysly trochu z mody.

A to nemluvim o Resident Evil 5, kde se enemaci taky pohybovali podstatne rychleji.
      Vyvoj nezastavis a o zombiich to plati taky!

Ad L4D>jak chces teda nazvat enemaky v te hre? Namaskovani atleti s vyhrezlyma strevama?
      Musim te zklamat,ale jsou to zombie :).

Podivej se na film Crazies nebo Dawn of Dead (oba remaky starych filmu od Romera) a treba prijdes rychlym zombikum na chut. Me pripadaji desivejsi nez pomale trosky.
      • Tak pointa těch pomalých zombie je, že Tě chytnou v uličce a oblíčej Tě nebo je jich prostě moc, ty rychlé jsou takové nezajímavé, připomínají bežné zvíře na lovu... Pochopím, když je některá zombie rychlejší, než ostatní, ale aby všechny běhali rychleji než atleti? Děkuji, nechci.

Resident Evil 5 neměl zombie, ale Majini, které to celé dosti obohatili, protože to byl úplně jiný nepřítel.

Jistě, že se berou jako zombie, ale já to prostě neuznávám, viděl Dawn of the Dead, 28 days later... ale stejně je neuznávám. Ty pomalé trosky jsou děsivější, se podívej na Walking Dead, který mě nadchnul - jsem rád, že jsem neměl tu čest s komiksem, takže můžu u seriálu mít nějaké překvápko.

Osobně třeba z Warhammeru jsem zvyklý, že nemrtví jsou tam také pomalí, protože je ovládá jeden Necromancer, který je vlastně drží po pohromadě.
        • Tady se ale sluší připomenout, že ne vždy byli ve starších RE přítomni jen klasičtí pomalí a nemotorní lidižrouti. Už tak nějakou rychlostí se občas vyznačovaly i zombies i v prvních residentech, mám dojem že to bylo právě v RE3, kde občas a tím spíše nečekaně je t-virus nakopl takovým způsobem, že dostaly, vzhledem k jejich stavu, celkem slušný záběr a člověk měl co dělat aby reagoval.
          • A na to reaguje věta "Pochopím, když je některá zombie rychlejší, než ostatní..." - jenže stále to není žádný atlet, který šplhá skáče a pod. I Crimson Heads v Remaku byli rychlejší, ale stále to mělo ke sprintu daleko...
        • Cajk
          To je fajn co uznáváš, leč ostatním je to úplně jedno:)
          • Jenže nejsem sám, takže to všem jedno není.
    • teeeda ty uz jsi musel tech chodicich mrtvol potkat, ze presne vis jak vypadaji a jak se pohybuji :D
      • Jelikož jsou zombie chodící mrtvoly, které jsou schopny provádět pouze naprosto nejzákladnější úkony, jako je jíst, chodit či vydávat zvuk, tak běhání mezi to rozhodně nepatří.
  • http://www.youtube.com/watch?v=cwppbZyflOo
  • U Resident Evil her mam vzdy obavy jak se budou ovladat. Par dilu jsem na PC hral a ovladani mi nesedlo. To ze postava "rotovala" misto aby se normalne hybal smerem, kterym chci, to mi docela vadilo.
    Kdyby se to na PC ovladalo treba jako Max Payne,tak bych byl celkem spokojen.
    Jinak drzim palce kazde zombikarne :-).
    • ucho
      dalo se na to zvyknout, mělo to své kouzlo. resident evil 2 byl jediná hra, kdy jsem při hraní v noci leknutím málem shodil klávesnici na zem :) ale tam pomalost tolik nevadila, tohle bude přeci jen akčnější :)
  • Prvních deset sekund a už jsem is říkal, jak je to zabitý. To by mě zajímal panáček, který navrhl cpát do Raccoon city takový mrakodrapy. Ona to sice nebyla žádná vesnice, ale taky žádná věžatá metropole...
    Jinak, pár minizáběrů naznačovalo i přítomnost jednoho z Tyrantů, konrétně Tyrant T-103 ( http://residentevil.wikia.com/Tyrant_T-103 ), který určitě patřil mezi to nejlepší z bioorganických zbraní, co Umbrella měla v té době k dispozici ( kromě Nemesis samozřejmě ), takže o zábavu bude postaráno. Osobně jsem taky zvědavý na bližší představení charakterů, za které máte hrát, protože co jsem viděl ze scanů, tak to spíše vypadá na Robocopy vyzbrojenými katanami, než na členy speciálních jednotek Umbrelly. Ona ta korporace byla sice vojensky vyspělá, ale ne zase takhle.
    • Oni uý vydali nějaké obrázky? A byly ty obrázky ny internetu nebo v časopise? Pokud byly na internetu, mohl by jsi sem dát odkaz prosím?
      • http://residentevil.wikia.com/Talk:Resident_Evil:_Operation_Raccoon_City

Pod diskusí najdeš zmiňované scany ( doporučuju otevírat v novém okne ). Je to z PS magazínu, ale bohužel francouzsky, takže jsem si neměl možnost moc počít. :D
        • Velice děkuji. :)
  • fallout
    Bože to je zase Trailer jak prase... poslední dobrý trailer co jsem viděl byl na Dead Island: http://www.youtube.com/watch?v=lZqrG1bdGtg&feature=feedlik *3*
    • to neni plnohodnotny trailer ale TEASER .... tak neknourej *5*
    • S chystaných zombie her jediná Dead Island vypadá dobře. :)
    • ucho
      ale kdepak, tohle je pořádný trailer :)
      http://www.youtube.com/watch?v=mQd3MwT2fAM
      • Tyyyyy vole, dlouho jsem se tak nenasmál *1* Krom toho, že polovinu toho traileru čučíš na černou obrazovku, musí Dumas rotovat v hrobě jako vrtule... prej Tři mušketýři *11*
      • fallout
        pěkný... ale já myslel herní...
        • ucho
          to už je jedno ne? taky tam jsou počítačový efekty. trailer na dead island není ze hry a toto video v tomto článku je teaser trailer se záběry ze hry... tedy rovněž nemožné srovnávat...
  • Ja nadseny jsem :) Koncene ten feeling ze stareho racoon city, zombie policajti, POMALI zombie! .Benzinka.... ta nostalgie.. hmmm :)
  • Tushan
    kdybych si měl vybrat L4D nebo tohle (pokud to bude žanrově stejné)tak zvolím RE který je mě mnohem blíž
    navíc nemam rad valve *1*
    • ucho
      kdybych si měl vybrat já, tak si vyberu obojí :D
      L4D je slušný, ale tohle vypadá zatím krapet jinak, minimálně atmosférou. uvidí se ještě jak s hratelností, z toho videa nejde o hře poznat skoro nic... to ale neznamená, že u mě L4D klesne. na tohle jsem zvědav, zombíků není nikdy dost :)
  • Cajk
    přesně tak:) l4d jako prase

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit