Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • THE Assassin? To jako vážně?
  • TheGGG
    ta chrchlající fialová d*vka si nějak věří... mojí milovaní a opečování hrdinové a hrdinky z x-comu, které jsem přivedl na vrchol dokonalosti to s ní rychle vyřídí, stejně jako s každým jiným mimozemským šmejdem a když ne, tak prostě budu loadovat a zkoušet to tak dlouho, dokud se nezadaří. Nejsem schopen x-com 2 hrát a nechat svoje hochy a děvčata umírat....
    • DwaR
      ne, ne... jediný správny spôsob ako hrať x-com je ironman mód bez možnosti loadovať. to je potom to pravé vzrúšo. a trhavý srcabôl, keď ti (3x samocenzúra) mimozemský (samocenzúra) zloží na dve rany tvojho elitného vypiplaného mariňáka.

P.S.: hovoríme o x-come. long war je na ironman mód nehrateľný. ten kruto trestá aj najmenšiu chybičku. život je krátky na takú hru.
      • TheGGG
        jenže důvod proč tak miluji xcom je vytváření, opečovávání a editování vojáků, kterým vybírám jména déle, než nastávající rodiče svému potomku a kterým i píšu jejich bio, takže ne, rozhodně si nehodlám nechat povraždit squad nějakou trapnou tentacle discokoulí
        • DwaR
          tak to hráme x-com podobným spôsobom (bio ale neriešim). v základnej hre nemám problém hrať bez save/load systému. ono, občas niekoho stratím, ale hold, to je vojna. pridáva to napätie do súbojov a prehlbuje taktickú stránku - ani jeden neuvážený krok a radšej obetujem robota, ako človeka (inak, v živote som nemal mecha. raz som si to skúsil, ale ani som nesejvoval hru. akonáhle som zistil, že musím zmrzačiť zdravého vojaka... nehrám).
          v long war si to ale netrúfnem. tam som ochotný obetovať pešiakov na začiatku, ale v pokročilejšej fáze by som bez load systému skončil do mesiaca-dvoch.
          • TheGGG
            vojna nevojna, mě je těch vojáků vždycky líto. Člověk si je díky milionu modifikací na vzhled vypiple do posledního detailu, dá jím nějaké úžasné jméno a příjméní + nick, projde s nima tucet battlů a pak kvůli jedné blbině o svého hrdinu přijdu. To jsem prostě nepřekousl---
            • TheGGG
              blobánek se naučil novou zkratku LoL
            • holt proste RNG konzolovka
        • loadovani pozice je jednoduše podvadení. a prave to napeti z toho že stratíš vojáka k tomu patri. jednoduchá rada: nauč se to hrat...
      • čo by bol nehrateľný na ironmana, len si zníž obtiažnosť...
        • DwaR
          long war hrám zásadne na strednú obtiažnosť (doporučená priamo autormi modifikácie) a s ironmanom som sa nedostal ďalej ako po pristátie mimozemskej lode. v tej fáze mám tak preriedenú zostavu, že ukončím hru. s nováčikmi nemá cenu bojovať, toľko času zas na tú hru nemám.
          preto som si zvykol hrať bez ironmana a ak urobím fakt vážnu chybu/hra mi namixuje vražednú misiu, tak si hru naloadujem = aspoň čas od času je fajn dostať sa ku koncu. ale hrať systém sevo/load vždy, keď niečo pokazím, prípadne mi nepadne dobrá rana... to nie, to kazí zážitok z hry.
    • takže jsem měl pravdu, že ta hra je RNG v kombinaci se savescummingem a se strategií nemá nic společného. Je fakt, že to měl i původní Xcom. Asi mé o 20 let starší já už na to nějak nemá trpělivost. Já chci hrát, protože čas je vzácný, a ne ztrávit třetinu herního času u nahrávacích obrazovek, u čekání na lepší zásahy, a sledováním připitomělých animací běhajících vojáčků.
      • TheGGG
        ty co se tu prokazuješ jako král nevkusu a troll na mě ani nereaguj
        ve hře mužeš zapnout jakousi fičurinu, že nemůžeš loadovat starší pozice, ale to jsem nezapínal, protože miluju svoje vojáky a jejich luxusní animace víc než kdejaké npc z RPG
      • Savescumming je spis pro perfekcionisty, kteri si proste chteji na 20 pokus vytvorit tu svoji perfektni akci. Nekoho tohle proste potesi vic a pobavi se s hrou lip, nez kdyby to probehl za 10 hodin a prebehl k necemu jinymu. Deal with it.
        • Coffin.Corner
          Je fakt, že nějaká funkce typu undo by se pro tenhle styl hraní hodila líp než quick save/quick load *4*
          • Je fakt, ze kazdy kdo to hral jinak nez na ironmana, je scum.
    • Likvidace xeno scumu si zada zivoty bezpoctu gardistu a astartesu i bolter bitchi, zatimco nas pan Tzeench se tomu smeje jak to hezky naplanoval a Khorne se veseli nad hromadami lebek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit