Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak já jsem se pro změnu s tím zamrznutím hry setkal (není to doslova zamrznutí, hra jede dál, ale prostě nepřítel nedokončí své herní kolo a čeká a nedá se s tím nic dělat), ale naštěstí během těch cca 10 hodin s BS se mi to stalo jenom jednou, maximálně 2x.
    Brzy si hru rozjedu znovu - hlavně proto, že teď už vím, jak se připravit na finální bitvu (a které, jinak zbytečné postavy, si trénovat, protože se to později bude HODNĚ hodit) a jak se kde rozhodnout (nebo spíš NErozhodnout :) ).
    Jinak škoda krátkosti hry, ale zabavila a i přes několik nedostatků bych ji 8/10 s čistým svědomím dal.
  • smejki
    I kdybych měl jenom čumět na obrázky, chci to. Díky, Lukáši!
  • Vyprava, grafika a hudba krasna. Ale tam to konci. System boja je prilis jednoduchy, repetitivny a nudny. Pokial chcete nieco zlozitejsie, tak vcera vyslo BLACKGUARDS, ta hra ma neuveritlne hlboky tahovy system (Das Schwarze Auge ruleset, sorry neovladam nemcinu ak som urobil chybu) a myslim si ze prave kvoli takym to prehypovanym veciam ako je Banner Saga nedostavaju ostatne hry taky priestor aky by mali. Co je skoda.
  • Schválně jsem se vyhýbal recenzím, preview a podíval se jenom na trailer. Ta hra mě naprosto uchvátila. Ještě nedávno jsem nadšeně hrál Horn of the Abyss pro Heroes III a tohle přišlo velice vhod. Houšť jen houšť. Takovéhle hry jsou potřeba.
  • jonatan.hanzlik
    Dobrá hra i slušná recenze. Jen bych měl výhradu k té hudbě. Je rozhodně kvalitní, ovšem soubojová je celkem slabá a repetitivní...
  • KIMCID
    narážka na Jacksona byla vtipná
  • Je to krásná hra, ale to s tím zamrzáváním se mě tedy nestalo ani jednou..Hodně se mě líbila grafika i hudba je to spíše takový umělecký skvost jak Brothers: A Tale of Two Sons ...houfám že to nezabalí a vydají pokračování ....jen snad jediná věc..mohlo to být delší *4*
  • Nebyla to špatná hra ale frustrovala mě celková lineárnost, když hra chtěla aby něco nějak dopadlo, tak to tak dopadlo. Někdy sem měl pocit že volby jsou zbytečné protožew žádná neni správná, nebo žádná neni úžitečná. Měl sem pocit občas že prostě prohrávam aniž bych vlastně něco udělal. Líbil se mi koncept hry ale nebylo by špatné trošku tu lineárnost změnit.
  • MickTheMage
    Zaujimave. Skor mi napadlo, nema Lukas nieco s pocitacom? :) Co sa nevylucuje, ale mne tiez hra nikdy nepadla, ani sa nijako nesekla. Co samozrejme nevylucuje, ze nema chyby. Mozno sa nema rada so specifickou konfiguraciou, na ktoru ma to stastie prave Lukas.
    • janchor
      Zdejší reakce by tomu napovídaly. Ale už dlouho mi žádná hra takhle nevyváděla.
  • kotty
    Zajímavé, problém se padáním hry jsem neměl, a to mě PC u každé druhé hry zamrzne (na příčinu jsem nepřišel).

    Hra je ale takový malý klenot. Bohužel není dokonale vybroušen. Tenčící se rozpočet nejspíš vývojáře donutil hru co nejdříve dokončit a závěrečná část hry mě tak přišla uspěchaná (celková hrací doba nebyla nijak zvlášť omračující). Také mě moc nesedly ty speciální schopnosti postav. S některými jsem je používal pořád (mender) a s některými skoro vůbec, např. proto, že bych zranil i spolubojovníky. Rovněž bych uvítal dabing postav.
    • Zayl
      Jo, taky mi to nespadlo ani jednou během 2 kompletních playthrough.

      A zrovna mend je neskutečně OP, takže se nedivím že jsi ho používal.

      Co se týče dabingu, jsem rád že tam nebyl. Na kvalitní ozvučení musí být peníze, jinak to dopadne tak, že to zní jak nadabovaná telenovela plná amatérů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit