Přejít na výpis diskuzí
The Crew od tvůrců Test Drive Unlimited vyjde na podzim
8.4.2014 | Petr Poláček
19 příspěvků
-
Mikrotransakce za hotové na nákup nových aut a jejich vylepšení a prodávat se bude za plnou cenu že? Asi trochu ztrácím zájem, ale uvidíme až to tu bude..
-
Proč mám pocit, že to bude jako nové NFS série, které nenávidím?
-
-
Protoze hladina serotoninu ve tvem tele dosahla sveho historickeho minima, coz zpusobuje, ze vsechno vidis cerne a tva schopnost radosti pomalu opousti tvou dusi, coz by mohlo eskalovat az do situace, ve ktere by jsi se pravdepodobne chtel zabit.....a nebo ne, ja fakt nevim...zeptej se radeji jeste nekoho....
-
-
ok.
-
-
-
Pamatuju doby, kdy mel Ubisoft kvalitni trailery. Tohle je pekna bida na prvni ukazku po takove dobe...
-
-
vidis to a niektore hry maju skvely trailer a hra nic moc
-
-
ach jo... ,moja oblubena hra TDU bolas skvela, aj toto vyzera slubne, ale preco to musi byt zase v posranych USA ...
-
-
Bo mame v cesku rozbite silnice :-(
-
-
Tak to zrovna nebyl úplně rozumný argument vzhledem k většinově mizernému stavu silnic v USA.
-
-
-
Koukam ze zase svet bez lidi. *13* Ja jsem po totalnim zklamani z TDU2 radsi skepticky. Tak nejak automaticky ocekavam arkadu, ktera s volantem neprinese zadny zazitek a vubec se nebudu divit kdyz tam podpora volantu ani nebude a mozna ani pohled z kokpitu. *7*
-
Od prvního traileru který nám odhalil ubisoft jsem si řekl že po x letech kašlu na testování hry a následný kup ale rovnou kupuju však už mám předobjednávku. Já těm klukám prostě věřím a s*ru na nějaký NFS World tohle vypadá na dlouhé roky jako pořádná pecka závodní. Ano je to arkáda ale na to z vysoka ka*lu chci se bavit né tady řešit na jakou rychlost mám profrčet zatáčku.
-
-
Jak já pořád říkám - dneska je krásné to, že si každý může vybrat *4*
-
po aktualnom trende kde hry mavaju problem s nastupom, si kludne pockam na recenzie ved aj tak vychadzaju ako hra pride na pulty...
-
-
čmucham čmucham legendu, ak ten svet bude krasny na jazdenie a prekona to rozlohou GTA V tak to stoji za jazdu ! *4*
- technicke veci su samozrejme ak to bude aj arcada nieco medzi a spawnovanie dopravy bude mat logiku tak kral "arcadoveho" jazdenie bude THE CREW
pocit nekonecnej jazdy/krajiny to je silna stranka tejto hry... snad tam nebudu caste prerusenie :/ -
trailer vypadá ok, akce je tam dost. těžko říct, co za dění by měli ještě ukázat :)
každopádně toto je pro mě novinka. já měl za to, že tvůrce TDU posadili k vývoji nějakých mobilních her... -
-
Velka cast vyvojaru po rozlozeni puvodniho tymu odesla makat prave do Ivory Tower.
-
-
No asi jsem tehdy špatně pochopil toto:
"Když se to pokusíme přeložit do lidštiny, tak studio Eden bude existovat, ale žádné nové, velké projekty na úrovni TDU od něj čekat nelze, protože zaměstnanci, kteří v týmu zbyli, budou makat na mobilních, licencovaných a online hrách, či spíše hříčkách, které mají zachránit dosti nakloněnou loď jménem Atari."
zdroj: http://games.tiscali.cz/byznys/tvurci-test-drive-nekonci-cekaji-je-mobilni-hry-a-licence-59380
žádná zmínka o Ivory Tower tam není. -
-
si kral toto je presne to co si pamätam... a myslel som pri tom smutne na TDU
-
-
-
ano mas pravdu, ja si tiez presne na toto pamätam, firmu rozlozili a väcsina ludi sla na mob hry
-