Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Heh tak to se dalo čekat navíc z toho udělat střílečku tak to port nechci... 🤢🤮

    člověk by řekl že kolejnice umřeli už na předminulé generaci a ono néé :X

  • Papaja

    A jaký je to rozdíl oproti prvnímu dílu? Ten mě moc bavil právě:) Možná to je v recenzi ale nezaznamenal jsem to:D ale dík za recenzi:)

    • Nuda, to nemas 1 dil, tohle mas jen nejakou rezbu dokola neco boom, bac, bac... celkove VR2 je spis mrtvy projekt. Lidi to i koupi, ale nasledne se to vali po bazarech, nikdo to doma nechce a ani chtet prilis nebude. Sam jsem VR2 kratce mel moznost zkusit, pristup u zeleneho skreta na prodejne desny. Dojem, hmm tak Resident Village ok, ale kdovi a jine hry nuda. Je to jako kdysi 3D k TV taky to umrelo.

      • medveddd

        Tak teď nevím, jestli k 3D televizím přirovnáváš PSVR2, což jsou trošku jabka hrušky, protože jedno je celá technologie a koncept a druhé konkrétní produkt, nebo jestli k nim přirovnáváš VR jako takové, což je už úplně mimo, protože 3D televize byly "populární" asi tak tři roky, narozdíl od VR, který mělo sice dost slabej rozjezd, ale ta technologie se pořád drží a věř mi, že brzo nikam neodejde.

        • Neni to mimo, ano je to jine pravda ale to stejne zustava. Co je stejne? To ze musi clovek jit, koupit zarizeni a montovat, ladit, zapojovat na tu hlavu. Ceka ho to porad kdykoliv to bude chtit hrat. Tam slo pouze o bryle. Zde tu je velika helma, aby to nebylo malo tak pridejme poceni, ktere je brzo znat a pro dost hracu nevolnost. VR2 lehce se snazi, ale najdes x clanku ze to moc lidi nechce. Vyslo a uz ted to moc lidi nebere, takze za chvilku je VR2 mrtve.

          • Tyhle věci se ovšem zlepšují a třeba já už s nějakým nastavováním nemám problém. prakticky nasadím a hraju a to mám stařičký Valve index.  Jediné co tomu furt chybí jsou hry, ovšem i to se zlepšuje. na PCVR navíc vznikla dost aktivní komunita, která předělává hry do VR a mnohdy to je opravdu pecka. 

            • Me by VR vic zajmalo, ale musel bych ho nejlip objednat domu. Dalsi musel bych mit na to vic her ve stylu Resident Village nebo byt update napr RE 7 atd. Dal u konzole je to moc omezene, takze bych musel jit nejlip do HTC na PC. Problem u PC je ze krome ceny cca 30tisic, je to ze opet je tam kabel, nemam prostor to pouzit zaroven v jedne mistnosti kde je PC. Tudiz muselo by to jit alespon vzit helmu do vedlejsi mistnosti s tim ze PC zustane v te prvni. Je tam tedy moc problemu jen u toho kdyz bych chtel zacit hrat. Navic dana hra nebo film musi proto byt udelano. Takze treba u PC by teoreticky mohlo poslouzit alespon na to pecko nebo nejaky film, ale jaky pokud moc tom modu nejsou. U konzole je to levnejsi, ale zase to aby clovek nosil i vedle do mistnosti nekde konzoli a pichnul ji alespon na monitor, ale vic nez RE Village prilis super her neni, alespon pro me ne. Proto bych toho moc nevyuzil. Dokladaji to prodeje a zkusenosti. Treba u konzole VR kolik lidi ho ma? Herny v Praze ano maji VR, ale VR PS4 dokonce davali na test zdarma, jak to bylo spatne a nikdo to nechtel. Alespon jsem cetl i na pctuning a mozna i zde ze pry kazdymu z toho bylo akorat zle :D VR2 - dle info prodej stagnuje, kdo to kupuje? Nikde to neni ani u zeleneho skreta. Mel jsem to nahodne 1x ze jsem tam sel kolem cca v 15h a stal tam pan vedle konzole, co mi rekl ze mohu zkusit demo RE Village. Ted uz vubec. Plni to akorat bazary :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit