Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já chápu že někteří hru haní.. pravděpodobně za to že je docela složitá a rozhodně také neni jednoduchá.. pro jednodušší jedince EW2 nemusí být po chuti, jelikož člověk musí nad hrou přemýšlet, rozhodně to neni oddechovka, za mě je to jedna z nejzajímavějších her, docela se tesim na další díl.
  • Tak musím říct za mě totální pecka. Psychologický horror jak bič. Jednička je skvělá, dvojka ještě lepší. Sebastian jedna z nejlepších herních postav vůbec. Dohráno za 24 hodin, 30 min. Atmosféru jsem vychutnával každým coulem. Těším se na DLC. Myslím, že se zrodila sakra dobrá série :)
  • V jedničce mi zatím nikdo nevysvětlil, jak mě mohli dostat do vany a kdo teda vyvraždil tu lobby plnou mrtvých policajtů, když Ruvik měl moc jen ve Stemu. Ale tady naštěstí už nic takovýho není.

    Ve dvojce docela potěšila sestřička z jedničky. Snad se někdy vrátí i k ní. V jedničce jsem se jen dozvěděl, že je nezvěstná, ale ne už co ji potkalo.
    • Btw: jednička měla i vážný kiksy v designu. Pamatuji si, jak jsem sbíral zkušenosti na schodech před dveřma při fightu s bossem s trezorem na hlavě. Stál jsem dole, on se vždy spavnoval za rohem nad schodama. Pár ran než slezl dolů a bylo. A tak znovu a znovu.
      Stejně tak byl nedomyšlenej fight s tou holčinou co lezla po čtyrech. Level jsem opakoval asi 15 krat, jen aby schytala každej uzávěr s plynem, otevřenou pec atd. Vcelku byla nesmrtelná až do cutscény.
      Jedničku bych si už podruhé nezahrál. Ale dvojka je jiná. :-)
  • Už je to nějaký ten pátek, co jsem dohrál Evil Within, ale příběh jsem tenkrát moc nepobral (možná i kvůli tomu, že jsem nehrál zbylý DLC). Může mi ho někdo trochu více vysvětlit? Vim, že hlavní hrdina byl napojen na ten STEM, kde byl i ten záporák, ale kdy se tam napojil a proč, a kdo STEM stvořil a za jakým účelem to mi nějak uniklo, nebo už si to nepamatuju. Díky
    • STEM vytořil Ruvik pro nějaké experimenty s myslí(alespoň myslím, že to tak bylo, kdyžtak mě někdo opravte). O ten stroj se začala zajímat organizace Mobius a jelikož se Ruvik toho stroje nechtěl vzdát, tak ho zabili a jeho mozek použili jako jádro(centrální mysl). Hlavní hrdina Sebastian je v tom stroji s ostatníma postavama napojen už od začátku tím Mobiusem, aby ten stroj byl otestován. Během hraní jsi mohl nacházet zápisky z deníku hl. hrdiny, ve kterých se psalo jak se jeho manželka Myra dozvěděla o nějaké organizaci(Mobius), jak jeho dcera zemřela při požáru jejich domu a Myra následně zmizela(tohle je hlavní téma druhého dílu). Samozřejmě byly v jedničce ještě zápisky, noviny a plakáty s pohřešovanýma osobama, které ten příběh trošku rozvíjeli a doplňovali(například vysvětlení co je vlastně Keeper(ten maník s trezorem na hlavě)). DLCčka spíš pak vysvětlili, co byla zač ta Kidmannová(že pracuje pro Mobius atd.)
      • A Mobius chce STEM pro vytvoření dokonalé společnosti( ve zkratce aby byly všichni lidi napojení na jednu jedinou mysl)
        • Díky. A co byl zač ten Keeper?
          • Ono to tedy nebylo přímo v tom dokumentu napsáno, že Keeper představuje to co představuje, ale bylo tam napsáno, že Ruvik měl nějaké dokumenty, o kterých nechtěl aby se někomu dostali do rukou(nebo že měl nějaká tajemství, fakt si už přesně nepamatuji co tam bylo napsáno). Takže je měl zamčené v sejfu, který byl hodně zabezpečený. Keeper představoval tenhle "zabezpečený" trezor . Tohle jsem na prvním dílu miloval hrozně moc, že ti hra nevysvětlí význam nepřátel, ale že ti dá nějaké nápovědy a nechá tě samotného, aby sis to z toho vyvodil. To samé pak platí pro tu holku co chodí po čtyřech, až na to že tam je to naznačeno skrze cutscénu.
            • Jack1947
              Já jsem snad první horor (originál) hrál až Resident evil 4 na ps2. Nedohrál - tam zase byl docela psycho ten vidlák s motorovkou. Zajímavé že jinak jsem dohrál všechno potom včetně té blbosti racoon city nebo jak se to jmenovalo *3*

              Upřímně to bych si dal ale za hoodně dlouhou dobu pokud vůbec a určitě né hned po dohrání...
            • Dead space mi ani nepřipomínej :D Jo přesně, ty animace zabit byly hodně drsný :D Pro mě byl ale asi nejvíc šokující Keeper, ten ti zapíchnul to kladivo do hlavy a pak tě odtáhnul :) Vůbec není zač, pro mě byl The evil within první hrou tohohle žánru, kterou jsem si koupil(do té doby jsem už ale dohrál res 4,5 ale pouze pirátěné, což nerad přiznávám, ale teď když to vydali i na konzole jsem to napravil), takže je pro mě TEW srdcovka, proto si i hodně věcí pamatuju...já jsem tu hru prostě žral a i stále žeru. A popravdě do dneška i nejoblíbenější hra tohoto žánru(spol s res 1).
            • Jack1947
              Přesně jako bych hrál Dead space ( i když tam byl více naskriptovaný)

              Hnusné bylo i to že se teleportovala za záda, navíc to když tě chytla taky humus - utrhala končetiny, pak bylo zajímavé už jen s Animou ale spíše škoda že nedostala více prostoru. Taky dík za info tohle jsem si bud nepamatoval nebo nevědel *4*
            • Přesně, ještě do toho jak se pohybovala pomalu(až nechutně a nepříjemně pomalu) a pak najednou rychle...a ten zvuk do toho :D TEW 1 měl geniální design nepřátel. Jak říkáš, tohle už k tomuhle žánru prostě patří. A je to dobře :)
            • Už jsi mi to připomněl. Díky ti. Snad u žádný jiný hry jsem neměl takový až nepříjemný odpor k protivníkovi, jako u tý holky po čtyřech. Vždycky když se tam objevila, tak jsem se musel překecávat, ať to hraju dál, ať se s ní pustim do křížku. Ale o tom horory jsou :).
            • Klidně vysvětlím, takže...Ta holčina byla Ruvikova sestra, která uhořela. Ve hře je pasáž, která se v té stodole odehrává a je tam filmeček, ve kterém je vidět, že tam byl i Ruvik a ona. Tu stodolu zapálili nějací vesničané, protože věděli, že tam tihle dva jsou. Ona Ruvika zachránila a sama tam zůstala a uhořela(proto je její slabinou oheň). Důvod proč po tobě jde, bych řekl že je(jak říkám, je to můj osobní názor), že Ruvika chránila a tak jí i Ruvik viděl, jako osobu, za kterou mohl jít a které věřil, osobu, co ho chránila. Jinak souhlasím, souboj s ní byl hodně šílenej. Pamatuju si, že jsem byl z ní vždycky vyklepanej :D
              Souhlasím s tebou Jacku, velice originální. Pamatuju si jak jsem byl tehdy v šoku z toho, že ho nejde zabít. Že vždycky ožije v jiném trezoru.
            • Díky moc. Kdyby se ti ještě chtělo napsat skrz tu holku co byla zač, tak bych to uvítal. Tu cutscenu si nevybavuju. Pamatuju jen to, že souboje s touhle potvorou byly pro mne horší a víc psycho než s Keeperem.
            • Jack1947
              Lara creature mi trochu připoměla dead space )spálení v peci ) Keeper byl zajímavý nepřítel... a hodně originální. Uvítal bych nějaké to dlc s ním nebo s Sadistou.
    • STEaM vytvořil ďábelský gaben, který žije z emocí lidí napojených na STEaM. Po tom co rozjel slevy začali být napojení lidé emocionální natolik nestabilní až docházelo k roztrhání jejich fyzických schránek.
  • Super hra. Dohrano dvakrat. Poprve jsem snizil v zoufalosti na minimalni obtiznost, ani jednou jsem nechcipl. Podruhe jsem hral na nightmare (3/4 obtiznost), chcipam neustale :D Problem v nightmare je ten, ze neni na ps4 autoaim. Ale na poc je to mnohem lehci. Nicmene mohu doporucit. Uz jsem si tak roky nezahral :D Jednicka me stvala zbytecne linearnim frustrujicim designem a nedomyslenym pribehem. Tady to az na klisoidni,ale stale fungujici veci, vse funguje na jednicku.
    • Jack1947
      Na pc je auto aim? ale to míření je taky šílené. Nejlepší je to hrát hned na Survival.Těch konců je tam snad více že se vyplatí hrát new game + nebo Classic mode nejenom kvůli svojí výbavě a nově nabyté cos dostal za hraní?
      • na ps4 je auto aim... pri zapnuti ti to nabidne a v nastaveni je celou dobu ;) jinak mireni mi prislo elkem v pohode ... strelnici sme s kamosem udelali na jednicku ;)
        • Jack1947
          To mi přišlo nudné a dal jsem max 80bodů víc už mi nešlo ) beztak ta odměna za 100 nestála za to).
  • Nejzbytečnější pokračování tohoto roku, kam se hrabe wolfe či shadow of war, tam byli alespoň ukázkové nádherné ženy, a to mě na hrách zajímá co nejméně. Přesto tenhle uchylný, klišovitý, pseudo horor je naprosté dno a není na něm vůbec nic zajímavého ani dobrého. Otřesná optimalizace ještě horší animace, žádné vylepšení naopak to málo co bylo na původním withinu zajímavé je pryč, a ten cringefest clichéshow pokračuje zapojením snad všech existujících stereotypů, neodpovídá na žádné zapeklité otázky z původních dílů, a celkově příběh nedává smysl. Jde vidět že je to pomatené japko co to psalo neumí a nikdy neumělo psát nic jiného než stereotypní uchylácké zvratky, kde někdo hledá člena rodiny co zemřel, ale on žije a dokonce je tak důležitý pro miliardovou společnost, a ještě s věkově zasekl někde v období (dětství,svatby - doplň)
    a odjede za, v malováním nakresleném, sluncem. Původní RE měl nápad to samé EW obě měli špatné provedení a každý kdo má iq na 60 a není škaredý uchylný panic, ví že ta serie s ničím nepřišla, neprošla žádnou změnou (k lepšímu) a u EW je to jen rychlejší ukázka. Tohle je přesně ten typ braku co dokáže přinést nějakou pseudo inteligentní/ho vědce, a psycholožku z rychlokurzu pro tumorové tlamy, co při prvním střetu vysype že psychopati jsou asociální a ještě cosi co jsem raději už zapomněl než bych prokopl monitor. Za ty ukázkové kuny z SoW bych tu 8 sice furt nedal ale pochopil, ovšem živit takový trapný hnus který je, nadzemskou ukázkou čistého uchylného amatérismu, dokonce jen o něco lepším technickém stavu než ADROMEDA to už chce skutečně nevkusné potraty aby založili fan klubík. A ti co to budou omlouvat tím že je to tak STRAŠNĚ japonské, tak ať si to pokrytecké mikro péra nechají u sebe, já neříkám že každá hra musí měnit životy, mít nadlidský přesah, ale takový zmetek určený jen jednobuněčným šosákům a incestním vidlakům, nemá co dostávat za 8/10 zvlášť jestli se nepletu tak přijatelnější jednička měla 6. Sámo že tyhle recenze a vaše čísílka mě vůbec nezajímají, ale je to ostuda pro vás samé a pro ty vředy co pak budou nadhodnocovat do výšin, co to jako má být to je herní průmysl opravdu zavalený nevkusnými hnusáky u kterých jsou pedofilní omalovánky alfa omegou ? RE legenda prej, EW 2 klišovitější břečka tentokrát už uplně beze smyslu a logiky, o dva stupně lepší i přes horší technickou stránku, i fakt že má hra o skoro půlku menší velikost.. Vosmička pro konzumní škaredé trapáky bez mozku a vkusu, co koupí cokoli co jim někdo nablije na stůl, ano přesně tak odporná uchylárna beze smyslu to je. 3/10 tři áčka ne tři áčka. Být tam ten lůt box a dlc, tak bych už neměl čím hodnotit. *11*
    • Kudos pro každého, kdo dočetl do konce...
      • Jack1947
        Spíš prolétl je to hodně sírové...
    • Jack1947
      Tak ses vyblil, TL;DR ve zkratce podle tebe je to debilita. Podle mě je to tak trochu návrat kklasickému (bez otravných hádanek) hororu. Jedině souhlas s optimilizací ta se fakt moc nepovedla no. Animace nesouhlas ty se celkem povedli...

      Jinak příběh není nejlepší, to bezesporu která hra ale má perfektní.
      Zklamal mě jenom trošku konec i když jak se to vezme Střílecí pasáž za Kidman dala vzpomenout na nostalgické Time crisis nebo Virtua cop, poslední level byl už spíše pro Sebastiana jen hledající následně prchající... až mě překvapilo že mi to nedalo zas tolik zabrat
    • takto skvělou recenzi na hru jsou dlouho nečetl. Díky. *15*
    • Ty kráso, už jen ty první věty se skoro nedají přečíst. Odteď, když někdo napíše "vyblil do diskuze", vzpomenu si na tohle.
    • residentevilfans
      Dekujeme za naprosto objektivni nazor a ted vypadni! *4*
    • TheGGG
      zapoměl jsi na druhé divinity, to je s přehledem nejen nejzbytečnější pokračování, ale letošní nejzbytečnější hra... pseudo-RPG izometrický blábol o který nikdo nestál
      • trpíš schizofrenií? a neměl by ses s tím léčit? to jsou bludy... *7*
        • TheGGG
          a další jelimánek co rád hraje pseudo-RPG izometrické nesmysly jejichž popularita skončila v 90. letech...
          • Ty si mal skoncit v 90. letech
          • 1. izometrické to není.. nemáš dostatečnou mozkovou kapacitu, abys pochopil, co to je izometrie, tak bys to neměl používat
            2. pseudo-rpg? to je co prosím tě? v čem to není rpg?
            3. popularita skončila v 90. letech, proto dostává 10/10 kudy chodí, skvělé prodeje, hlavní kandidát na rpg roku a kandidát na hru roku... rozčiluj se jak chceš, ale to je tak jediné, co s tím můžeš dělat
            *3*
            btw ty říkáš někomu "anonymek" a sám jsi TheGGG s avatarem Justina Biebera.. to vážně nevidíš, jak si sám se*eš do huby?
            • user score...
              ...
              HAHAHAHAHAHA...
            • Persona 5 93/91 RPG ROKU! Divinity s trapným 8,5 user score může zůstat doma...
            • "Sry na ta hra může být dobrá jak chce, ale když chtějí, abych utopil 100 hodin ve hře, tak musí mít adekvátní svět, který mi dá nějaký přesah. Ne svět pro fanoušky LittlePony."

              Přesně tohle sem si řikal u her jako Zelda, Persona nebo Nier...
            • *Destiny 85...
            • Srovnávat Destiny a Divinity... heh... JJJelimánek...

              Divinity 85 meta... slabota...

              /salt more
            • Sry na ta hra může být dobrá jak chce, ale když chtějí, abych utopil 100 hodin ve hře, tak musí mít adekvátní svět, který mi dá nějaký přesah. Ne svět pro fanoušky LittlePony.

              Zelda je mi uprdele už úplně, nemám ani Switch, hra má 97% na MT, tak je jasné, že je to největší kandidát na GOTY, navíc má asi o 50 recenzí víc než Divinity, což z ní dělá většího favorita, navíc přijde Mario, což bude asi bohužel taky 90+ záležitost.

              Já mám jiné favority, ale to je jedno. GOTY se rozhodně nerovná hra roku pro mě poslední roky, ale klidně si podle toho určujte kvalitu...
            • GGG: dle libosti jsem ti vyhledal definici slova izometrický: stejnorozměrný, mající stejnou délku..i když tvůj šimpanzí mozek asi stejně s touhle informací nedokáže naložit, nevadí.. na ostatní není třeba ani reagovat, to jsou jen tvé vlastní zhrzené irelevantní subjektivní názory.. já jsem ti naopak předložil fakta, ta hra má naprosto skvělé hodnocení téměř všude včetně hráčů na steamu a podobně.. špatný vtip jsi tak akorát ty, už s tebou nebudu ztrácet čas, ono je to těžké domluvit někomu, kdo není ani schopen vygooglit si slovo izometrie nebo anonym, když už je tak zaostalý a nezná jejich význam.. nazdar
            • TheGGG
              hodnocení pár retroníků ale není celosvětové hodnocení. Schválně bych se zeptal každého hráče destiny 2 a každého hráče pseudo-rpg blábolu divinity 2 a pak porovnal počet hlasů, která hra je lepší, pak se může mluvit o celosvětovém názoru. Pár retroníků není svět
            • 55omgd: máš problém s chápáním psaného textu? to, že Divinity 2 je adept na nejlepší hru roku (dle celosvětových hodnocení), vylučuje, že by to byl nesmysl, který nikoho nezajímá.. právě naopak.. já tady uvádím pouze fakta, ne můj subjektivní názor.. zkus si nejdřív přečíst a pochopit, na co vůbec reaguju, než něco napíšeš *3*
            • TheGGG
              je to izometrické, klidně si to dle libosti dohledej...
              statická škaredá pakárna co si na RPG jen hraje a zůstala zaseklá v minulosti, když budu chtít RPG, hraji dark souls
              10/10 to dostává od zaseknutých retro "recnzentů" co už jen vzpomínají na časy lepší prostaty, dnes je to mrtvý žánr. Kandidát na hru roku *1* *1* *1* ty jsi velký jelimánek. A lepší prodeje? To je snad špatný vtip. RPG roku už má destiny, které má taky skutečně královské prodeje.
              BTW: toto není anonymní účet, kdybych chtěl psát jako anonym, kliknu na "jako anonym"
            • Je mu u perdele, co bude hra roku, ale hlavně že masivní vítězství Zeldy. Další, co si kaká do úst. ;D

              Jinak Divinity 2 kvalitu samozřejmě určuje, minimálně co se týče RPG žánru. Ta hra má hromadu desítek. Na RPG roku to má v pohodě. ;)
            • Mě je uprdele, co je hra roku, ty z toho delas něco, co by určovalo kvalitu
            • píšu kandidát, ne vítěz.. což je dost na "blábol o který nikdo nestál" a "nesmysl z 90. let".. jestli je Zelda lepší, tak ať vyhraje, pro mě za mě *4*
            • Hra roku no chance, to bude masivní vítězství ZeldY
      • A zbytečnej GGG se ozval se svým zbytečným komentářem. A teď hupky dupky zpátky do lavice a poslouchat paní učitelku *14* *14*
        • TheGGG
          breč breč anonymku, pravdu stejně neukryješ...
    • Docetl jsem jen po "tam byli zeny".
    • Kompost
      uz toho Verbala na CSFD necitaj, skodi to tvojmu mozgu. ked sa ti nepaci a ostatny su idioti nieje lepsi sposob ako to vyjadrit nez pustit svoju grafomaniu z uzdy v polmetrovom slovnom prujme. potlesk, opona, dalsie cislo je kuzelnik...
  • Pro recenzenta to byla asi první hra v jeho životě. Druhý díl je vyloženě graficky hnusnej, hlavně ve městě, které navíc strašně moc ubírá právě na klaustrofobický atmosféře. Stejně tak animace postav je otřesná. Bohužel velký krok zpět oproti prvnímu dílu ... 4/10
    • Popol urcite si vsichni važí nazoru čerstvě zletilého gaye kterym nepochybne jsi ale ta hra je naprosta bomba ve svým žánru ty pako
    • No a co příběh co nic neřeší, a vykrádá i poslední možné existující klišé to jedné hromady zvratků..
      Nesmyslný, cliché, trapný, úchylný, pseudo horor. S frustrujícím gameplayem a špatnou technickou stránkou. 4/10 je ještě nadhodnocené.
      • TheGGG
        pokud jsi příběh nepochopil, doporučuji vysvětlující videa na YT a pokud na hru nemáš žaludek, vrať se k minecraftu nebo p2w moba omalovánkám, to ti pujde líp...
        • Ne každej hraje hry, aby si honil ego jako ty... ;DDD dej si vlastní medicínu...
          • TheGGG
            tak to bylo hodně trapné anonymku... na touze po kvalitním příběhu není nic špatného, to není o egu. To vám ale v pomocné ještě asi nevysvětlili, co ego je. Takže prášeček do pusy, nasadit svěrací kazajku a upaluj zase na celu. Klasický K/D h*nič, co nedokáže ani složit rozumnou větu dohromady..
            • Na touze po komplexních herních mechanikách není nic špatnýho.
              Na touze po těžkých hrách není nic špatnýho.
              Na touze po skill-based hrách není nic špatnýho.
              Dej si vlastní medicínu, anonymku.
            • To víš že jo, odborníku na skládání nerozumných vět...
  • Jedna z tech interaktivnich filmoher, ktere se radeji zhlednu na Youtube. Nebo twichi. Hlavne kdyz to bude parit nejakej muj oblibenej streamer.
  • Jack1947
    Více toho samého a když pominu hroznou (ne)optimilizaci tak nějak se už těším na 3díl. Jojo tohle bude asi ještě dlouhá serie. *5* Jsem rád...
    • hroznou optimalizaci? hraci co nemaju zostavu na to aby im potiahla toto by sa mali zamysliet nad sebou..., hral som to na zostave i5 3350P GTX750, ide to ako po masle, pre niekoho moze byt problem ze si nevie nastavit grafiku, hra seka pokial mas na ploche mensie rozlisenie ako v hre, ale s tou optimalizaciou uz ani slovo, dakujem
      • Jack1947
        Hrál jsem na medium a žádná sláva stejnak.
        • aku mas zostavu, cpu, gpu, ram?
          • Jack1947
            AMD x4 960t 2x4gb 770gtx 4gb, byl jsem rád za 27-35 a více fps.
            • Jack1947
              Ok, já si spíše upgradnu na AMD fx fvyjde to levněji, ne v té době nebyl tak špatný vlastně není i ted (všichni víme proč ta optimilizace z konzolí stojí za vyliž)

              Jedny hry jedou, krásně 60fps +- jiné zase nejedou. Optimalizace a čert vem minimální požadavky kterejm prostě technická stránka většiny her neodpovídá.
            • ak to povazujes za blaboly sa len zosmiesnujes o hw toho moc nevies ani v teoretickej rovine o praxi nehovoriac, to by si tu nepisal opravdove blaboly, ten amd nebola ziadna slava uz v roku 2010 ledva sa chyta na i3 sandy bridge, stazovat sa na optimalizaciu nie je na mieste s touto zostavou minimalne poziadavky vyrobca uvadza a tvoje cpu je od nich na mile daleko, odporovat tejto skutocnosti mas marne, sprav upgrade aspon na starsi i5 2400 ktory je stale vynikajuci a potom si skus spomenut na slovo blaboly, neber to v zlom, skor ako radu, ak rad hravas by si mal zmenit nazor na upgrade a jeho prinos
            • Jack1947
              To jsou bláboly, já vím že to je trochu brzda ale ostatní hry mi jedou krásně na max tak kde bude chyba ? anoo v pohnojeném portu *7*
            • sry ale to cpu ti brzdi grafiku takmer na polovicny vykon, aj intel dvojjadra su vykonnejsie, chcelo by to upgrade na i5, inak ta karta nema zmysel
          • zřejmě stejnak žádná sláva
  • TheGGG
    velice dobrá hra, optimalizace na PC sice nic moc: viz test http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2017-the-evil-within-2-shines-on-ps4-but-xbox-one-and-pc-fall-short
    ale jinak podařený kousek. Zatím jsem to pravda nedohrál, ale story působí dobře, bohužel trochu moc napřímo podané, aby to pochopil i člověk který považuje příběh v zaklínači 3 za kvalitní. TEW 1 měl rozhodně komlexnější story. Naštěstí monstra, padouši a atmoška je velice dobrá.
    • Femto
      máš pravdu, jednička má lepší story o dost, člověk si musel číst noviny, sledovat TV, dávat si dohromady a pak to dalo pěknou, komplexní mozaiku, dvojka je to opravdu lineární. Možná je to způsobené, že Shinji to nerežíroval, ale jenom na to dohlížel. Ale jinak skvělá záležitost...
      • Tohle je dost subjektivni, ja osobne nemam rad hry “domysli si sam”. Nevadi mi to ale radsi mam pribeh kde je jasne o co jde. Radsi propracovany pribeh kde musis i trochu premyslet nez tohle. Ono ja bych s tim nemel problem. Jak rikas bylo fajn hledat si stripky sam, cist noviny atd. Ale to by bylo vsechno super v okamziku kdy te to dovede do zdarnyho vyreseni a konce. Problem je ze pribeh evil within1 si mohl hledat cos chtel a stejne ani po dohrani vetsina lidi nevedela ktera bije a o co presne tam vlastne slo. To podle me neni ta nejlepsi cesta.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit