Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty vole,ten člověk co psal tu recenzi je hroznej vtipálek.. Píše jak trotl a snaží se bejt vtipnej,přitom jsou tam z 80% jen žvásty ze kterých se člověk nic nedozví. No konec
    • ucho
      mně se recenze líbila a dozvěděl jsem se tak akorát.
  • Autor recenze se snaží být místy vtipný, ale popravdě řečeno je spíše trapný (hlavně se svou chlebovou polívkou). S hodnocením nesouhlasím, 7/10 je na The evil within opravdu málo. Recenze je bohužel čistě subjektivní, v žádném případě objektivní, takže to už je věc autora, pro mě je to hra minimálně na 85% .
  • Ty vole nechceš sem hodit svoji fotku? Docela by mě zajímalo jak vypadá člověk, který napíše takhle trapnou recenzi. Hra je výborná, na dnešní dobu rozhodně jedno z těch lepších v žánru co můžeš koupit. Příběh je dost dobrej, akorát si ho asi nepochopil (vzhledem k úrovni recenze se ani nedivim) a jediný co už je trochu trapný a v tom ti dám za pravdu je prostředí ps. léčebny.

    Jinak hra má vše, co má mít survival horror.
  • Hodně, hodně krutý verdikt. Hra není až tak děsivá, ale rozhodně je dostatečně šílená a survival. A příběh tam je. Odhaluje se až v pozdějších kapitolách- ne sám, musíte si ho odhalit sami. Mě se rozhodně Evil Within líbí. Občas ke docela na nas*ání, ale jinak vážně intenzivní.
    • Jack1947
      Ámen. *3*
  • Na dnešní dobu je takhle hra opravdu povedená. Jedna z nejlepších her tohoto roku co jsem hrál, takovou atmosféru jako má tahle hra jsem již dlouho nezažil. Hororové hry nejsou jen o laciných lekačkách, ale hlavně o atmosféře a to tahle hra plní na 100 % . Opravdu parádní, výborně graficky zpracovaná temná atmosféra, kde nevíte co na vás bude čekat za dalším rohem a jakým směrem se zrovna příběh posune, hra vás nenechá až na pár okamžiků pořádně vydechnout. Hratelnost také na slušné úrovni, obtížnost survival už je opravdová výzva, (což v dnešní době nemusí každému vyhovovat) která ještě umocní zážitek ze hry a herní doba je také pěkná a hlavně jsem se ani chvilku nenudil. Nějakých 30 fps u SP hry vůbec neřeším, myslím že je to nepodstatné. Je na škodu že hra sklidila takové hodnocení, podle mě by si možná i tu devítku zasloužila.
  • Hra se mi ze začátku líbila.., Ale některé kapitoly mě velice zklamaly. .. :( . Musím říct, že ze začátku sem se aj trochu bal.. ale u 4 kapitoly.. už strach přejde.. a hra nedokáže vyděsit ničím novým.. :( to my přišlo moc škoda.. a Hru sem hrál na prostřední obtížnost což taky výrazně nedoporučuji !! . U některých částí ,my docházely nervy.. na příklad u kapitoly 8 .. v katakombách mám pocit .. sem asi 20 musel opakovat část, kdy ten blázen uteče a zavře dveře.. a já tam musím bojovat furt s takovýma těma "chlápkama s krabice".. obtížnost normál ve hře mám pocit že se jmenuje survival.. a je označená dvouma lebkama.. mi přišla v některých okamžicích až moc těžká, !.. zároveň mi strašně vadí některé věci na mapě.. že se člověk třeba zasekne v nějakám prostoru .. mezi sloupem a zdí.. a nemuže tama projít ..a vuli toho ho zabijí .. a hru musí znova opakovat od checkpointu.. zároveň se mi strašně líbyla brutalita.. v některých místech.. ze začátku .. strašně mi ten borec připomínal Leatherface .. . na druhou stranu .. mi přišlo .. ža hra vykrádá nápady z ruzných ostatních horrorových her a filmu.. grafika celkem ujde.. .. za mě u grafiky 7z10 ději dávám 5/10 .. některé kapitoly strašně nezáživné.. a nudné.. :( nápaditost 6/10 .. strašně se mi líbylo, když sem třeba vytahoval klíč z těla.. atak podobně.. avšak tyto věci se ve hře objevovaly málo !.. cena 3/10 .. pro mě za 59,99 euro na steamu .. nemyslitelná částka ! .. .. hru celkově hodnotím jako průměrnou .. a dávám jí 5,9 z 10 .
    • Jack1947
      Jop, ty s krabicí dokázaly zavařit no. Je vidět že oba jsme z generacwe post resident. Mne štval neustály nedostatek munice... ale nakonec jsem to zmákl zklamali mne spíše někteří pozdější bosové ale Boxman a leatherface neměli chybu, hra si půjčila některé nápady to uznávám. Jinak sem se bavil. Možná nejsi na tyhle horory, já bych si dal nášup.


      *3*
  • Fakt M.A.S.S.A.C.R.E ... konečně supr horor ... ten kdo pamatuje na Resident Evil 1-4 nebo Sillent Hill 1-3 v dobrém a marně od té doby čekal na nějakou hru, která by aspoň z poloviny byla dobrá jako zmiňované.. za sebe mohu říct, že tahle pecka překoná Vaše představy. Dávám 10/10 absolutně supr mazec.
  • Hra výborná, některé momenty skutečně děsivé a vždy si přeji, aby se někde neobjevil popálený hošan, který mě děsí nejvíce :) Samozřejmě, jako každá hra má i Evil within své mouchy, ale oproti RE4 je zde naprostý nedostatek munice a léčiva, takže se hra stává spíše než akční střílečkou na hru kočky s myší... 10/10 dát nemohu, už jen z toho důvodu, že jsem odkojen na prvním díle Resident Evil na PSOne z roku 1998.
  • Hra se mi moc líbila a recenze neodpovídá skutečnosti. Jedná se o kvalitní hru, kterých tolik nevychází. 10/10
  • Dopařeno, krásných 20hodin ... ke konci trochu repetetivních ale jinak žádná schýza. 9/10. Pokud bude druhej díl tak jsem na něj hodně zvědavej no. Prostě solidní Survival od začátku až do konce občas až moc. *3*
    • Je hezké že jsem dostal RPG + Machinegun a 50k points ale ku*va až nakonci tyvle. New game + si hned tak nedám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit