Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po odehrání určitého počtu quick playů (které jsou posané v recenzi) je potřeba naskočit do ranked turnaje.

    Tam se hra naprosto mění, začíná býti více taktická, oživení vás stojí jeden kredit (na začátku turnaje máte jen 2!), takže hráči se kryjí, zvedají kolegy, snaží se neumřít. A hraje se ve čtyřech týmech o dva vaulty!

    Naprosto rozdílná dynamika oproti quick playi a co jsem ranked turnaj vyzkoušel, tak quick play je opravdu jen bláznivá střílečka k rozehrání :)

    (Na Steamu hodně lidí píše, že na vyšších rancích je to samý Čínský cheater. To zatím nemohu posoudit, tak vysoko jsem se ještě nevyškrábal. Ale v quick playi jsem měl tu čest s jasným aimbotem, člověku to skákalo z hlavy na hlavu. Ale to je jediný případ za nějakých 30 hodin, takže snad dobrý)

  • ZOLLINO

    "...která vás nechá zničit téměř vše" - no mne znicila nervy... hlavne kdyz hrate s nesehranymi random lidmi, to se potom fakt nedaaa...

  • jack

    Tak to má stejný anticheat jako Fornite a na cheatery jsem asi nenarazil. Každopádně problém je, že oproti Fornite, kde je cca 2-4mil hráčů najednou, zde to hraje 70tis. a jsou dost dobří. Takže akce je brutálně rychlá a během okamžiku je člověk mrtvej. Lepší to bylo v "experimentálním modu", kdy hraje člověk sám za sebe bez týmu  proti 11 dalším. Tam jsem byl i druhej. 

  • jack

    Jdu to vyzkoušet. Už léta mi schází nějaká střílečka, kde by destrukce a její fyzika byla dobře zpracovaná a použitelná. Koukám dle recenzí na steamu je to dost zaplevelené cheatery z Číny..

    • GorSilverarm

      Osobně musím říct, že ač jsem komentáře pod hrou četl, zatím jsem neměl pocit že bych narazil na někoho kdo hraje nefér. Určitě tam ale cheateři budou, ostatně jako snad v každé F2P MP hře.

      • jack

        Tak třeba ve Fortnitu/Rocket League jsem nic takového nezaznamenal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit