Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechci kupovat rozbité hry a bohužel v tomto stavu vychází téměř všechny AAA tituly.

Takže si raději vždy počkám půl až rok a půl na pořádný výprodej, který má tu výhodu, že nejhorší problémy jsou opraveny (tedy pokud to není Ubi co pohřbí hru dva měsíce po vydání)

• TheSuffering

€59.99. Maximum, přes které nejede vlak. Mám pouze dvě výjimky - GTA a Borderlands. 😉

• LadaVanBar

Asi budu v mensine v nazoru, ze zdrazeni o 10 Eur/usd mi neprijde tak hrozne. Kdyz si vemu, co stavaly hry driv a jak dlouho se cenova hladina drzela na 59 eurech. V pomeru s rustem cen ostatnich veci, at uz energii, bydleni, potraviny, sluzby atd. My jsme si proste na to zvykli a cekame, ze to tak bude porad, ale dyt preci trh her nabizi tolik moznosti, ruzne gamepassy, masivni slevy kazde ctvrtleti na Steamu a Gogu, Free hry v ramci ruznych akci atd. Ja jsem posledni plnou cenu za hru platil za CP 2077, pul roku jeste pred vydanim, abych podporil CD projekt, protoze je mam rad, a odpustil jsem jim i to, ze jsem cekal o pul roku dyl po oficialnim vydani, abych si to mohl zahrat opatchovany bez bugu a az bude Zaklinac IV, tak si ho taky koupim, za plnou v predprodeji. Zbytek her se da koupit v klidu v akci za pulku i min, ano starsich, ale ja mam beztak knihovny plny her co si chci zahrat, seznam je to dlouhy jak kolona na D1 pred Brnem, takze si v klidu pockam, az  bude OW2 za 20 ecek.  NAvic kdyz ted teprve poprve hraju jednicku a moc me bavi :)

• Derp_1337

Jasně, když je hra fakt dobrá, tak ji rád podpořím i klidně za plnou cenu. Ale v posledních letech jsem tak hned po vydání koupil jenom BG3. Ta si to fakt zasloužila. 😎

Ale jinak spíš čekám a hry kupuji později. 

Za 1.) je lepší počkat než se vychytají všechny bugy. 

Za 2.) je lepší počkat na nějakou slevu.

Za 3.) jsem pro bojkot těch přemrštěných cen v EU. Proč by jsme měli v Evropě kupovat za 60€ , když v jiných regionech to mají na Steamu o dost levnější. V Rusku, Indii, Asii, Brazílii je ta stejná hra v přepočtu vyjde na nějakých 20 až 30€. I v té pitomé USA to lidi koupí aspoň o 5 až 10€ levněji (po přepočtu). Ta cenová politika je dost hnusná. 

• Cenová politika se jednoduše řídí podle toho, kolik jsou lidi v daném regionu ochotní zaplatit. Takže ano, bojkot her za plnou cenou je asi jediný způsob, jak dosáhnout změny. Bohužel by se k tomu musela připojit většina.

Sám jsem za poslední roky koupil za plnou cenu tři hry: Ori and Will of the Wisps, Last Train Home a Claire Obscur. Ani jedna nebyla AAA, takže cena byla rozumná (hluboko pod 60€) s ohledem na to, že všechny tři jsou výborné (aspoň z mého pohledu).

• BohumilCisar

No já si vybavuju, jak byly drahé hry třeba ke konci 90. let, ale taky k nim byla krásná krabice, kterou si člověk rád vystavil v polici a občas i dost obsáhlé booklety, které byly super. Dnes hru dostanu v odpudivé unifikované blu ray krabičce, booklet žádný a vlastně i ten obsah blu raye je mi k ničemu, když hned musím tahat desítky gb updatů, abych si vůbec zahrál. 

• KrPa

jenze kvalita klesa, kdyby byla kvalita (obsahova i technicka) na stejne hladine, tak ok

zdrazuje marketing a ten hre nic nepridava

navic se temer vse distribuuje digitalne, takze i odpadava cena tisku disku a marze fyzickym prodejnam

• Kompost

70 oci je zderstvo. a to vravim ako dakto kto si to realne moze ale nechce dovolit. robime pomalu oblucik naspat do 90s ked hry stavali ~2000 slovenskych korun pri 10k plate...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit