-
Po Thiefovi se objevila herní série, která si z něj vzala mnoho věcí a zlepšila je (pohybové vlastnosti, plnění dobrovolných misí v rozlehlých středověkých městech, alternativní podoba středověku,...)
Ale jinak se samo na Garretta těším. -
vážně někdo věří že se budou držet původních dílu? spíš bych tipnul že zvolí cestu přiblížení se k mainstreamu kdy bude bez problémů možné "proplížit se" i plně osvětlenou místností plnou stráží ... a pokud by ani to nestačilo tak to vyžehlí nějaký vhodný DLC předmět do začátku který zaručí že hráč bude celou hru nejen neviditelný a neslyšitelný ale ještě bude umět i vraždit pohledem *1*
-
Jěště porád živě pamatuju jak jsem tam lezezl jak spiderman po stěnách, po té co jsem si konečně koupil ty rukavice a bavil se tim jak mě nemužou najít stráže *5*
Pokud si s tim vyhrajou a neodkloněj se od puvodních dílů, ale naopak hru vylepší, tak to bude pecka *4* Hra roku (toho co vyjde) -
Tak snad to neuspěchají jako třetí díl, na kterém byl jasně vidět ten obrovský rozdíl mezi talentovaným týmem (Looking Glass) a "nějakým" týmem a je jedno kdo tomu šéfuje, jde hlavně o lidi, kteří to doopravdy tvoří. Jinak pro všechny hardcore fanoušky doporučuju http://www.thedarkmod.com/ pro Dooma 3 ... přináší zpět hratelnost původních dvou dílů + pár dobrých vylepšení. Jenom tomu trošku chybí kvalitní delší kampaň, ale lepší než mechovým šípem do huby ;-)
-
-
Na trojce pracovala spousta klíčovejch lidí z LGS: projekt vedl Randy Smith (v jedničce designoval mimojiné Haunted Catedral, ve dvojce banku), o zvuk se staral Eric Brosius, scénář psala jeho žena Terri (Viktoria, Shodan).. a zbytek ION Stormu, to byli především lidi, co dělali první Deus Ex, žejo. Takže to celý nebyl jen tak "nějakej" tým.
-
-
Thief = nejlepší PC hra historie, alespoň pro mě. Vloni jsem si ji zopakoval na nejvyšší obtížnost a na kvalitě neztratila vůbec nic. Těžko slovy popsat jak moc se na nový díl těším :-)
-
Už se těším, až si zase nadělám do kalhot, když budu schovaný za stínem krabičky od sirek a kolem mě půjde namachrovaný týpek ve zbroji. *5*
-
A tak to je dobrá zpráva. I.,II. i III. díl se mi moc líbil, atmosféra se dala krájet. Nezbývá tedy nic jiného než se těšit a doufat, že dílko se podaří;)
-
Hm, jednicka byla bozi, dvojka byla bozi, trojka byla bozi... boze simtewoe at je ctyrka bozi :D
// jo a kdyz uz budes v plneni prani tak bych prosil o fousek vetsi mesto a bez loadu ;) -
-
weirdo sneaky guy se skrytou identitou komentuje thiefa... i see what you did there :D
-
-
super info