Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Uch, tak jak u Ryse , jesteze jen minimini- serie ... to by jinak bylo asi o nicem. *7*
  • vypadá to jako Skyrim přetažený barevným filtrem
  • vše by bylo fajn bez těch reklam
  • ... smutne ako poslednou dobou dosieraju dobre tituly a este smutnejsie ze niekomu sa paci co s tym spravili, pobavilo aj toto video http://www.youtube.com/watch?v=mCpMDsd4gio
    • C-BEAM
      ja som velmi rád, že sa na tomto Russell nebude podielať a v podstate to rozhodnutie eidosu bolo jedno z najlepších ktoré kedy urobili.
  • vokr.cz
    Garret vypadá nějaký pohublý na ten parkůůr:)
    • Mrkni na yt, jací hubeňouři často dělaj parkour. Žádní atleti to nejsou, ale třeba na shybech by tě p*srali od hlavy až k patě *3*
      • No to nemyslíš vážně? Ještě jsem neviděl hubenoura, co by dal 20 shybů. Atletická postava rozhodně není hubená. A když se kouknu na workout cvičení, tak jsou to chlapi jak praví Achajci... žádný vyžlata.
  • MickeyMutant
    Tohle je čím dál tím víc Dishonored. To nemusí být nutně špatně. Je tu mor, vymírající město, stanné právo, zkorumpované stráže, wanted plakáty a špinavý steampunkový přístav. Vyžaduje to stealth postup má to podobný výtvarný styl. Chybí už jen velryby.
    • Copak je k Thiefovi nějaký příběh potřeba? Stačí krypta, nebo palác a jde se ... (jako Hitman). Hitman taky příběh nikdy nepotřeboval. Ne že by absolution nebyla dobrá hra, ale klasickej Hitmen to neni ani náhodou. A thief dopadne nemlich stejně.
      • MickeyMutant
        Já nepíšu o příběhu. Píšu o podobných jednotlivostech a celkové atmosféře. Když jsme ale u příběhu, tak původní Thief ho měl podle mě celkem zajímavý.
        • Mně nějak nepohltil, ale souhlasim. Stejně jako třeba Codename 47. Ale řekněme to jinak, Thief 1,2 ...to je Looking glass studio, jestli se nepletu. Kdo z nich dělá na novém dílu?
          • C-BEAM
            Pre mňa thief skončil u dvojky, konzolovú trojku som si síce zahral ale už to akosi nebolo ono. A thief 4 je znásilnený Dishonored.
  • Aristarch
    ..hej pekný štýl. Mám rád takéto videá...ale myslím, že na Dishonored: The Tales from Dunwall to nemá. Ten zostáva mojím favoritom :) Možno aj kvôli Chloe Grace Moretz ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit