Přejít na výpis diskuzí
Tipy na sestavení balíčku v Hearthstone a další informace z HSFan.cz
1.12.2013 | Redakce Games.cz
17 příspěvků
-
Ahoj nikdy jsem karetní hry nehrál ale heartstone mě chytl ale prostě si neumim asi poskládat balíček hraju a mám samé kouzla a nemám jednotky poradíte mi jak si postavit dobrý balíček? (OBECNĚ)
-
Ja si taky musim postezovat. Ta hra je prilis moc o nahode jako priklad to uvedu na sobe. Zahral jsem si takovy mensi turnajik s kamarady cca 16 lidi. Vetsina z nich to hraje hodne, jako ze fakt hodne. Maji nakrafteny karty atp. V turnaji bylo zakazane pouzivat legendary karty a clovek musel mit min. 3 ruzne balicky za 3 ruzne postavy.
Levlnul jsem tedy prista, maga a huntera na lvl 10 a udelal balicky ze zakladnich karet, zopakuji pouze ze zakladni karet. S timto jsem se dostal do finale podstate jen diky tomu, ze ostatnim neprisli dobre karty. Me ve finale neprisel ve 3 zapasech po sobe zadnej taunt a prohral jsem.
nahoda > skill > balicek -
-
Nahoda neexistuje. Je to vse o mysleni
-
Jo to musel být turnaj plnej profesionálu, když jste nemohli hrát legendary karty (a to jako kvůli čemu mimochodem?). Když pravidla omezují balíčky, tak se nediv, že je balance někde mimo. A navíc to, že to hrajou tovji kamarádi hodně neznamená, že jsou dobří. Když se kouknu na nějaké top hráče, tak vyhrávají velmi často. A to proto, že mají hodně štěstí?
Samozřejmě, že v karetní hře figuruje náhoda, ale nikoliv tolik, aby byla na 1. místě.
-
-
Taky mi prijde, ze HS strasne, strasne stoji na tom, jak to holt prijde do ruky. Kdyz budu mit za svyho windfury palu ve ctvrtym kole na stole thrallmar farseera s blessing of kings (6/7 windfury) a oponent nebude mit v ruce nic, cim by mi to instantne zabil, nebojim se rict, ze jsem vyhral. Ale musi to prijit no.
To samy kdyz mag nebo lock vyhodi v prvnim kole dva voidwalkery/ctyri image, to mam chut to rovnou leavnout pac nez se mu pres to prehlodam, vim, ze budu mit polovinu hp. -
-
hral jsi nekdy jakoukoli karetni hru ? vsechny karetni hry jsou postaveny na tom co ti kdy prijde do ruky a jak si poskladas deck aby ti melo sanci dojit to co potrebujes...
nez se prehlodas pres 4 image tak mas polovinu hp... vyhrat se da i s 1 hp, HP je jen dalsi resources vedle many a tak by si s tim mel i pocitat, ve vecine pripadech je lepsi zaplatit hp a znicit kreaturu(viz utok zbrani s hrdinou) nez vymenit kreaturu za kreaturu... zaklad je drzet boardcontrol hp je druhorada zalezitost...
navic celkove to o stesti nebude az tak moc jak o skillu kdyz ti lepsi hraci maji prumery 75-90% winrate -
-
ano, hral jsem mtg v podstate od detstvi, takze neber muj remc jako nejake prehnane stezovani, jenom jsem si posteskl =).
a ze je board control zaklad i tady mi uz doslo, kdyz jsem, chvili po zacatku, projel s tolika hunterama a shamanama, ze se bojim to priznat... od ty doby truesilver champion zasadne na nejnebezpecnejsiho miniona =).
Hraju chvilku, takze na sprostem three star silver ratingu, a ta vec me neuveritelne bavi, jenom sem si proste musel malinko zanadavat, kdyz si clovek vodi maga, ovlada board, vsechno dobry a stejne je mu to k prdu, protoze mistru magovi pridou dva pyroblasty po sobe, to dokaze cloveka jednoduse vytocit. Ale patri to k tomu, ja vim =).
-
-
Je to hodně o náhodě ale taky záleží na tom jak máš postavený deck
-
-
Kdy že se to vlastně zpřístupní všem?..
-
-
Prosinec. Blíže nespecifikováno.
-
-
na mne moc složity, hraju a pak na mne souper vybafne nejakou op kartu o ktere jsem ani nevedel že existuje a rozbije celou moji strategii
-
Bože, jakoby nestacil wowfan........... *7*
-
Na co jsou mi rady, když si to nemůžu zahrát? Pošlete mi někdo klíč, abych to aspoň zkusil a mohl ten článek zkritizovat, jak jsou ty rady na dvě věci :-P
-
-
Pokud chces klic staci to udelat podle tohohle navodu (zatim ho kazdy koho znam obdrzel): http://www.hearthstone.name/
-
-
No přečetl jsem si ty "rady" pro balíček a můžu říct, že autor je docela dost mimo. Tyhle pseudorady pro sestavení balíčku jsou naprosto k ničemu, když nevíte či neumíte s kartami pracovat. Navíc systém "oceňování" je taktéž k ničemu, když špatně nakombinujete karty či naopak podle popisu silně podprůměrnou kartu správnou kartou uděláte naprostého zabijáka.
-
-
knicemu? leda tak ultra lamam... 99% uspechu teto hry tvori spravne sestaveny balicek to jak s nim pak hrajete zalezi na tom v jakem poradi vam padnou karty a vpodstate vzdy je jen par spravnych moznosti jak karty v ruce zahrat, pokud nekdo neni ultra lama nemuze zahrat spatne
-
V tomhle s tebou musim souhlasit, ten guide je fakt temer k nicemu. :)
-