-
tedy jednoznačné zklamání.. což o to, že v zahraničí koupím horkou novinku nebo předobjednávku i s poštovným o dobrých 250kč levněji, ale i drtivá většina českých obchodů je levnější. Alespoň že se dá platit kartou. Taktéž mi to celé připadá nedotažené, chápu snahu spustit projekt před Vánoci a snažit se něco "urvat", ale v téhle fázi kdy máte hry co vyjdou za půl roku už v prodeji, vyhledávání a třídění funguje/nefunguje.. a největší trága - v dnešní době mít většinu zboží "na dotaz"? To opravdu šáhnu do obchodu vedle, kde mají jasný počet či jasné dodání.. obzvláště v této době, kdy chtějí mít lidi jistotu, že dárky nedostanou 14dní po Silvestru *1* A třeba já se osobně nedotazuju, já rád klikám na "skladem 5 kusů - objednat jeden". *2*
-
tohle mě pobavilo :-)
http://2i.cz/b8ada78d5e
Není nad upřímnost *5* -
Jen pro srovnani, treba takova Castlevania pro xbox360
xzone.cz - 1399
gamestation.cz - 1299
gameexpres.cz - 1299
shop.tiscali.cz - 1380
zavvi.com - 17.95 liber, to je i s postovnym nejakych 570 korun
No neni to k smichu? Nebo spis k placi, zalezi na tom, kde nakupujete. -
-
Jak je to na zavvi s odesilanim? Odkud to posilaj/na kolik to postovny vyjde? Myslis ze bez problemu, jo? Na ty novinky se to koukam fakt teda vyplati
Tak honem pis nez nam to tu smazou : ) -
-
Jak jsem psal vyse postovne za jeden predmet je jedna libra, tzn asi 30 korun. Platim kreditkou. Jinak z Anglie to jde letecky, ale to je mi uplne sumak jak to posilaji, hlavni je, ze si zasilka za 3-7 dnu hovi u me v postovni schrance. Za min rok jsem od tama nakoupil vice jak 10 her pro xbox a nekolik hudebnich cd a vse doslo vporadku a casto velice rychle. Nakupuje z tama i par znamych a zatim si nikdo nestezoval.
-
-
-
Jen pro srovnani, treba takova Castlevania pro xbox306
xzone.cz - 1399
gamestation.cz - 1299
gameexpres.cz - 1299
shop.tiscali.cz - 1380
zavvi.com - 17.95 liber, to je i s postovnym nejakych 570 korun
No neni to k smichu? Nebo spis k placi, zalezi na tom, kde nakupujete. -
Hry se u nas kupovat nevyplati, je to tu strasne predrazene. Doporucuju britsky Zavvi.com.
Ceny jsou u starsich titulu polovicni a i novinky jsou po jednom ci dvou mesicich vyrazne levnejsi nez tady. Postovne za jeden item cini jednu libru (kolem 30 korun). Ceska posta se muze jit zahrabat :-D. Z toho webu nakupuju uz vice jak rok hry pro Xbox360 a zatim zadny problem, jeste se nestalo, ze by neco do tydne nedoslo. Navic pokud kupujete i hudebni cd...no skoda slov, mrknete sami -
-
ja nakupuju u www.sendit.com postovne maji taky 1libru, ale nerek bych ze ceska posta by se mela jit zahrabat je to hlavne problem ceskych (ne)obchodniku, vcera jsem posilal doporucene hru pojistenou na 2000,- a postovne stalo 37,-kc !!!
-
-
jo.. v našem milém tiscali obchodě pokud se mrkneš je poštovné 120,- Kč.. to to balej do pozinkovaný bedny, obvazujou zlatou stuhou a pošťačka mi u předávání bude zpívat koledu ne? Proboha tuhle cenu jsem platil za 2,5kilovej balík letecky z Japonska *1*
-
-
Roboticka honiruka? ;-D
-
-
-
-
Co takhle hry pro OSX?
-
Oblečení s herními motivy je hodně dobrý nápad, neznám zde žádný obchod, který by toto nabízel, doufám, že se zde bude sortiment také rozšiřovat.
-
Chtel jsem objednat nekolik her, ale ani jedna neni skladem.
Mate tam odkaz "Na dotaz", ale dovede me to jen k postovni adrese a mozna telefonu.
Jakej tam mate email? Postou vam dotaz posilat nebudu, a volat v pul desaty asi taky ne... -
-
mmm hmmm.. mozna lepe koukat, kdyz je tady v clanku, ze..
Ale stejne si snad mail date i do toho odkazu, ne? -
-
Ano, dame to tam, je to na seznamu ukolu.. Poslete email a my vam obratem zjistime, kdy jsme schopni dane hry sehnat.
-
-
-
Surtep ma veliky chaos ve hrach a terminech vydani, placaji tam kupu *****. Je mi tiscali lito, horsiho partnera uz nemohou mit. Spoustu her, kterou ani cesky nekoupi v Polsku, tam koukam nemaji / nebo jsou anglicky a pritom jinde jsou bezne v prodeji cesky.
-
-
Surtep.cz je jednim z dodavatelu naseho obchodu (dodava mimochodem do naproste vetsiny ceskych eshopu), nejde ale o exkluzivni spolupraci. Ted ze zacatku to mozna muze na prvni pohled vypadat, ze sortiment je shodny se Surtep.cz, ale uz za par tydnu tomu bude jinak.
-
-
tak je mi lito, ale privetive ceny si prdstavuji jinak. stale se mi vyplati nakupovat na game.co.uk. snaha dobra.