Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak já jsem titány potěšen, ale čekal jsem že jeden z nich bude Vanguard z kampaně. A čekal jsem výraznosti ve schopnostech víc. Jaký je třeba rozdíl mezi Ionem a Legionem? Legion má kulomet a možná trošku silnější zbroj. Tune je něco jako Atlas s homing missiles, taky nic moc difference. Ronin, Scorch a Northstar jsou nejodlišnější a za ty budu taky hrát asi nejvíc. Ostatním bych zkusil dát víc různých vlastností, Tune bych dal možnost v okolí pomocí zvukového radaru detekovat nepřátele a po určitou dobu jejich pozice skrze rentgen zobrazovat okolním spoluhráčům, Ionovi bych dal možnost volat arttilery na locknutý cíl a Legionovi možnost ovládat Spectry a dávat jim povely.
    • okay, na Ionův laser bych zapomenul, ale je to jen Core vlastnost, Ronin má meč a další cool ability po celou dobu, taskže tak.
  • Z jedničkou za plnou cenu sem se zle napálil takže tohle jen za pár stováku ve výprodeji a ještě jen v případě že singl kampaň sklidí chválu.
  • Dnes se snad ani nevyplatí hrát tyhle MP hry které jsou každý rok a někdy i častěji.
    Člověk to koupí, pak k tomu kupuje DLC aby mohl hrát všude. A pak BUM a nová hra s číslem 2...

    A lidi se tam přesunou. Tedy zase to jsem nucen koupit, protože u hry 1 to rychle upadá a kašle na to i ten, kdo to vyrobil.
    http://i.imgur.com/WgqHCp4.jpg *7*
    • Veskoslav
      Titanfall 1 je v Origin Access a má stabilní základnu hráčů, která zůstane i po vydání 2. dílu. Lze to vidět například na Bf3 po vydání Bf4:)
      Titanfall 2 koupíš jenom základní hru a nic jiného neřešíš, protože všechna DLC jsou zdarma:)
    • Titanfall 2 bude mít všechny DLC atd Zdarma!
      A navíc už je to nějaká doba co byl Titanfall 1 cca 2,5 roku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit