Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Teď jsem betu zkoušel a hrůza.Na první pohled super hra,ale po pěti minutách hrání jsem ji musel odinstalovat.Radši měli nejdřív hru pořádně udělat a až pak pustit betu.Tolik chyb jsem ještě po hromadě neviděl.Děs!
  • COD s robotama, nezajimave, diky marketingu urcite dobre prodavane
  • seprah
    tak uvidíme, třeba mě to nakonec přesvědčí *5*
  • Už jsem se přihlásil
  • Už neláká
  • V pripade ze se do bety nedostanu tak EA muze zapomenout na to ze bych si hru poridil v den premiery. Do zajice v pytli investovat nehodlam, pak prijde na radu peclive studium ohlasu a recenzi které muze trvat i do prvních akcnich slev. *6*
  • Jak dlouho bude beta trvat? Jen víkend?
    • The beta will be on-going from February 14th until February 18th at 9pm EST for Xbox One and PC.
  • Já bych betu rád vyzkoušel. Docela mě zajímá průběh her a map design, protože pokud jsem to správně pochopil, tak tak bude kopa NPC vojáků a do toho každej hráč může poslat svýho Titána na automat :)
    • XorxoxTalarius
      Pochopil jsi to spravne, ale problem je ze zatim to v zadnym videu videt nebylo, krome map velikosti namesti v Horni-Dolni ...
  • Proč se team deathmatch nejmenuje prostě team deathmatch?
    • Lawliet
      Ty máš problémy.
      • kickasl
        Dit by to mohlo vest k anarchii! Nepodcenuj to.
  • Osobně to chci zkusit, vypadá to dobře i když je pravda, že na můj vkus trochu moc hekticky. Škoda, že to není pokračování Battlefiedu 2142, to by asi bylo jiné kafe. Nevím, proč tady všichni nadáváte, že to je beta. Budete si moct vyzkoušet hru zdarma a zjistit, jestli vás základní koncept baví a jestli je hra pro vás.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit