Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Měli by přidat survival mod: máte hodinu na to, abyste našli dámské šaty, přestrojili se a unikli na záchraném člunu *1*
  • kopani do mrtvol,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,nechte je radeji v klidu spat,,,,,,,,,,,,,,,
    • Dost omezený názor. Nevidim nic neuctivýho na napsání knihy, natočení filmu nebo vytvoření hry na tohle téma. Naopak se jedná o tragickou i pamětihodnou událost, která ve svý době posunula bezpečnost lodního průmyslu o úroveň výš.
      • Presne tak, presne ako 9/11 a utok na dvojicky
    • však ti co minusujou se budou divit az zjistej ze nemaj klidnej spanek jelikož je navstevujou duchove minulosti *1*
  • Jack1947
    Na indie to vypadá překvapivě dobře.
    • Mart9
      Bohužel jsme si museli zvyknout, že indie = špatná grafika (pardon stylizace *1* *1* *1* )
      Jak je vidět, jde udělat i dobrou grafiku, když se chce.
  • misho8723
    Ako fanúšika okolo Titanicu a všetkého s ním spojené, by som strašne chcel aby sa im podarilo všetko čo chcú.. ale si myslím, že si zobrali na seba až príliš veľké sústo:

1. - chcú vytvoriť veľkú časť mesta Southamptonu z roku 1912 aj s obyvateľmi, presne podľa pôvodných máp, čo na zatiaľ asi 3 - členný tým je strašne, ale strašne ambiciózne
    2. - takisto chcú vytvoriť presnú kópiu Titanicu až do úplne najmenších drobností, podľa mnohých nákresov a výkresov a s pomocou odborníkov (aj drobnosti ako napríklad správne fungovanie mašín, kotlov, ich fungovanie, atď.)
    3. - detailnú real-time simuláciu potápania Titanicu
    4. - príbeh, s mnohými postavami (aj reálnymi osobnosťami čo boli skutočne na Titanicu), s plne navohorenými dialógmi, s možnosťami volieb a následkov, atď.

Proste hra, ktorá by bola aj pre 10 000 ľudí z Ubisoft štúdií príliš veľké sústo..ale samozrejme, im držím palce
  • PLuto.petr
    Tohle vypadá hodně zajímavě. Shodou okolností jsem byl pár dní nazpět v Belfastu v muzeu Titanicu a z těch obrázků i videa na mě dýchla stejná atmosféra, jako v tom muzeu.
  • Jinak grafika pěkná. Udělal bych z toho druhý Cryostasis
  • ze čtvrtého komínu by se nemělo kouřit
    • Mart9
      Vysvětli mi to prosím
      • Rejsek
        Jednak aby Titanic vypadal vetsi a luxusnejsi a slouzil taky jako odvetravaci sachta z kuchyni, nebo taknejak jsem to cetl.
      • Inquisitor
        Čtvrtý komín měl Titanic falešný. Nakonec je to i filmu, kdy v něm důstojník leze po žebříku, aby se podíval jak se loď potápí.
    • Inquisitor
      Ale kouří se z něho nějak málo, to si asi topiči jenom dali rauchpausen :)
  • Mart9
    No nádhera. Už se těším. To půjde hrát dokola, film jsem za ta léta taky viděl hodněkrát a podíval bych se zase.
  • Rejsek
    Grafika ujde. Ten interiér lodi je jak dělaný pro zombie. Raději bych nějakou takovou odlehčenou šílenost (pálení zhniláků v kotlích ve strojovně, shazování do moře atd.), než tahat z vody plaváčky, jejichž osud je mi tak nějak lhostejný. Nerajcuje mě dívat se, byť jen ve hře, na to, jak v ledové vodě v bolestech chcípá 1500 lidí a věřím, že to hoši udělají opravdu realistické.
    • Mart9
      Zapni hru, najdi sklad a sedni do toho auta, aby si to tam Jack s Rose nemohli rozdat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit