Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Drom
    3D by se hodilo do mobilů, a jako že příští rok už určitě první budou. Tahat s sebou další krám se mi vážně nechce. Tyhle handheldy jsou stejný přežitek jako mp3 přehrávače.

    A ta cena mi přijde docela dost. Takový fanda 3D vážně nejsem, abych za to dal stejně jak za konzoli. To docela přestřelili... Ovšem ono se najde spousta poblazněných lidí, co si to hned koupí, aby po pár hodinách zjistili, že je jim z toho šoufl a holí je hlava...
  • ale o psp 2 se ještě nic neví
  • OK, myslíte si 6e 3DS je lepší? Nechám si poradit, ale podle mě má malou obrazovku...
    • Všechno to stojí a padá na hrách. A díky DS a 3D technologii bez brýlí věřím, že bude mít 3DS slušnou zásobu her. Zaprvé spousta firem si na DS už zkusila, že se na tom dělá jednoduše a hra může vydělat majlant. Zadruhé každý si teď bude chtít zkusit alespoň jednu dvě věci pro 3D displej (proto najednou takový zájem ze strany Konami a dalších). Každý si chce zkusit tu svoji značku udělat i na tohle. Je tam cítit dost slušné nadšení pro věc ze strany vývojářů, a to je pro vývoj vždycky dobře. Nicméně teprve čas ukáže, jestli to skončí na tom, že Kojima si zkusí jednoho Metal Geara, Miyamoto jednu Zeldu, Ubisoftu jednoho Splintera a konec, nebo se tam tyhle firmy chytí a budou pro DS dělat hry, které doposud na DS lehce chyběly.
      • Abych řekl pravdu, ikdyž nintendu fandím,myslím že to dopadne jako vždy se všemi konzolemi nitenda,od dob nintendo 64.Ze začátku obrovskej zájem ze strany vývojářú i zákazníků a poté mizivé prodeje (ve většině případů ) software od third party vývojářů.Opět budou hlavně vydělávat hry od nintenda a z konzole se časem stane to samé co s DS. Mizivé procento "dospěláckých her",spousta herních hříček a zbytek budou tvořit hry od nintenda.Na nintendu nenajdete kvalitní závody,nenajdete tam akci jako GOW,kolik vyšlo Fps ? ...,možná jen ze začátku ale pak to opět utichne.Stačí se podívat na GTA chinatown wars - hra byla propadák,byla na konzoli od nintenda "moc akční".Samozdřejmě je příkladů víc (i na WII),ale tento mě tak nějak uvíznul nejvíce v paměti.Psal jsem to už mnohokrát a napíšu to znovu.Jsem fanoušek nintenda,měl jsem snad všechny jejich výrobky a naopak nemusím "tu slavnou" sony,ale pravdou zase bude,že hry který mě baví nejvíce,zajistí opět sony a její psp (mluvím jen o handheldu).Nintendo ale múže být v klídku,páč zase vydělá miliony,ne-li miliardy. Nintendo hold ví co dělá (viz ds a Wii) a já mu to přeju.Kdo ví,třeba se situace s 3DS změní a nabídka her bude i po delší době bohatá na všechny žánry...
        • Ale Nintendo DS necílilo na ty hráče, které by mohly zajímat tyhle hry, podle mě. Přesto se jich tam pár objevilo. Rubačka tam asi nebyla, to je fakt, ale proč se snažit o rubačku, která by nikdy nemohla výt už jenom po technické stránce lepší než ty na PSP? Raději šli do rubacích plošinovek (Castlevanie a spol.) A FPS? Metroid, Call of Duty Modern Warfare, Call of Duty World at War, Gore, Dementium, Dementium 2, co si tak teď vzpomenu.
          Popravdě, na DS podle mě bylo nejvíc dospěláckých her. "Dospělácké hry" tam nebyly, ty v uvozovkách pro puboše, těch bylo málo, ale těch opravdu dospěláckých adventur, RPG a podobných věcí tam bylo až až. A to mluvíme jenom o tom, co se dostalo na západ. Problém DS podle mě je hlavně v tom, že se mimo Japonsko dostane tak každá 10. hra.
        • Chcem tomu verit ze 3DS bude konecne ten model konzole kde sa uchytia aj velky vydavatelia s dobrymi hrami.
  • ,,..., ve kterém vás čeká přes pětatřicet nejrůzněšjích bojovníků.´´

    Spíš nejrůznějších, ni?

    Jinak mě docela překvapila spolupráce Nintenda s televizemi.
  • Stejně se víc těším na PSP2...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit