Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • delO
    Tak hype okolo Cyperpunku započal, potrvá teď přes tři roky. Witchera 3 považuji s GTA V, Last of Us a poslední Zeldou za nejvíce přehypovanou hru posledních deseti let. Tohle bude nechutný hype.
    • Morlang
      Přesně, Witcher3 je nejvíc přehypovaná slačka! Říkali nám, že budeme moci hrát za Geralta v příbehu plném zvratů, se skvělými sidequesty a detailně zpracovaným světem a přitom-!!! -.-
    • Carnage666
      Dneska je strašně moderní hejtovat úspěšný a dobře vypadající projekty. 
      • Jack1947
        Člověk by měl zůstat střízliv s tím že se může kdykoli něco podělat, tak aby pak nebyl zbytečně zklamaný.
    • Jak poznáš přehypovanou hru? Vychází o ní spousta zpráv, preview a podobně a nakonec se ukáže, že hra si takovou pozornost nezasloužila a její kvality nenaplnily obecné očekávání. Tohle se netýká (alespoň dle hodnocení nejen recenzentů, ale hlavně hráčů - viz třeba Metacritics) ani jedné jmenované. 

      Naopak, kdybychom hledali přehypovanou hru, tak musíme zmíznit hry jako No Man's Sky, Call of Duty: WWII, Watch Dogs nebo stařičkou Daikatanu jako učebnicový příklad toho, o čem tady mluvíme. 

    • sukovf
      Krom poslední Zeldy, kterou jsem nehrál (ani jinou), mohu říct, že ten hype byl oprávněný - však jsou to parádní hry. Zaklínač mi sice nepasuje, to však není vinou hry samotné, ale mou alergií na fantasy obecně.


      Cyberpunk mě odjakživa míjel obloukem, to se však změnilo po Altered Carbon, a jelikož z CB 2077 je cítit přesně ta samá atmosféra, nemůžu se dočkat, až mi to přistane na harddisku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit