Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor

    Já bych řekl, že je to částečně dobou strávený hraním. Mladší mají intenzivnější trénink a opakování dělá mistra. Aspoň co se online stříleček apod. týče.

  • jsem tak nějak podobně mladý jako  autor článku, a neřekl bych, že se můj styl hraní nějak výrazně změnil. Před pár lety jsem projel do konce Dark Souls, které vyžadují dobrou nervověsvalovou koordinaci a žádné větší problémy mi to nedělalo. Multiplayer střílečky typu counterstrike jsem nehrál nikdy, není to můj ty her.

  • Ravenor

    Na střílečky jsem nikdy neměl talent. Ale čím jsem starší, tím líp mi hraní her jde. Teda krom těch stříleček - tam nepomáhá nic. Dokonce si dokážu hru lépe užít než v mládí - tedy za předpokladu, že mě hra zaujme. na druhou stranu, čím starší jsem, tím méně her mě něčím zaujme, ale když už jo, stojí to pak vážně za to....takže se docela umím ztotožnit s autorem článku 😀

    • Marines
      Jsem na tom podobně, střílečky mne opravdu už nejdou a i když mám jednu zamilovanou, a to Bf Pacifik, tak se opravdu už na ně netřesu. Ale po tom co jsem dosáhl důchodu, miluji Paradoxí grand strategie. Dnes hraji strategie celé dny a hlavně noci ( u mne se skloubil důchod s nespavostí) a i když nejsem jejich věčný vítěz, hraji pro potěšení a stále přicházím, na pro mne nové postupy u paradoxích her. Článek, který autor dnes sepsal, je mi blízký a také se s ním ztotožňuji....
  • NO, mám 62 a v Division 1 som prešiel všetky  legendárne misie sólo. Rovnako aj v dvojke mám už dve legendárne za sebou . takže v PVE žiadne veľké problémy nemám . Samozrejme v PVP už to také nie je . V jednotke som pár agentov dal dolu zopárkrát aj dvoch a ja sám. Podobne aj v dvojke, ale aby som sa dokázal postaviť nejakej skupinke a ustál to tak to určite nie. A väčšinou aj tak dávam prednosť príbehovým otvoreným svetom ako AC Oddysey alebo Skyrim a podobne. V tých mi infarkt z rozčúlenia nehrozí😀😀😀. Hrám ešte od čias ZX Spectra (dúfam , že aj mladší poznajú aspoň názov) a dúfam , že mi to ešte chvíľu vydrží. 

    • solomon.short

      Vsechna cest :) A Spectrum jsi mi nemel pripominat, dostal jsem chut si zahrat Highway Encounter ;)

      • R tape loading error 😬

      • Niekde na nete je celkom slušný remake tej hry. Len  hral som ho už dávnejšie, takže link si nepamätám. Skús sa pozrieť, možno zahráš aj slzu dojatia uroníš.😉

        • solomon.short

          Nasel. Parada, vubec jsem netusil, ze existuje. Diky!

  • alladjex

    fajn článek ;)

  • Murlock

    Aleš by měl místo Niohu 1 zkusit betu 2 dokud to ještě jde, protože i borci co projeli Abyss docela prskají jak je ta beta těžká. 

  • Dnešní mladiství to mají jednoduché. Ti ve hrách nepotřebují příběh, protože už ani nečtou. Skočí to BR a nechají si vyblikat oči. Já jako fanoušek grand strategií a rpg to nejsem schopný dohrát, protože na to prostně nemám čas. Jsem rád za každou povedenou "jednohubku" na trhu.

    • Derp_1337

      Tyhle stížnosti typu "dnešní mladéž..." jsou hloupé. Většina lidí totiž zapomněla, že v těch letech na tom byli podobně.

      Každý hráč nějak začínal. A z počátku člověk neměl dost zkušeností, aby dokázal rozlišit dobrou hru od špatné hry a tak klidně hrál bezduché střílečky typu CoD a chválil si, jak je to dobré. Teprve s postupem let člověk získal nějaké zkušenosti a začal být schopný ocenit opravdu dobré hry s nějakým příběhem.


      Nic si nenalhávejte, zpočátku jste taky určitě nehltal jenom grand strategie a dobré rpg, určitě jste si taky zahrál nějaké bezduché hry...

      • Ono si hlavně člověk po těch 30ti letech hraní pamatuje hlavně jen ty dobrý hry, tak má pocit, jak v osmi letech pařil jen jednu super pecku vedle druhé. Protože na tu hromadu ostatního balastu, který spustil úplně zapomněl :-D

        • Derp_1337

          Přesně tak.

          Na ty špatné hry člověk časem zapomene a ty lepší hry s odstupem času vidí s růžovými brýlemi. Takže opravdu někteří lidé mohou mít pocit, že hráli jednu pecku za druhou, ale skutečnost je jiná.

          • Ono je to i zkreslené tím, že člověk srovnává jaké časové úseky. Nidko nevzpomíná na to, jak super hry hrát v "začátkem listopadu 1989". Vždyćky srovnává hry "z mládí), což může u některých ročníků být období víc než deseti let během kterých dostal do rukou hromadu pecek. A srovnává to s tím, že "teď zrovna nemá nic, co by ho lákalo hrát)

            Tak si myslím, že až bude dnešní mládež za 40 let vzpomínat, jaké hrála hry v tomto desetiletí, tak budou mít jen příjemné vzpomínky na spoustu pecek a budou brblat, jak proti tomu nemají co hrát.

            • Derp_1337

              True story.

  • KIMCID

    Hraji od roku 85. a jsme dost vybíraví ve svých 44 letech.

  • Bohatě stačí nehrát trendy sr.... jako volání dutých, najít si to svoje a to si užít dosytosti.

  • lito

    Nioh je docela easy. Aleši zkus Sekiro s Demon Bell a s No Charm, kde budeš muset parýrovat do rytmu. To je pak docela švanda. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit