Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak a ted by uz mohli v Crystal Dynamics vlitnout na plny uvazek do avizovaneho rebootu Soul Reavera. Uz aby tu byl :)
  • len dodať tešim sa
  • Proc je na obrazkach krabice od PC verze, kdyz ta vyjde jen skrze digitalni distribuci, neni-liz pravda? *6*
    • x_ander
      Není pravda *5*
  • vidim, že je tu spoustu přispěvovatelů, kterým chybí skutečná ženská...tak se jim krev nahnala jinam
  • V tom případě se omlouvám TheGamer. Moc se v těch šipkách po stranách nevyznám kdo na koho reaguje. :D
  • Jako absence Nintendo Wii U verze je velkym zklamanim:( To bych si zahral hned.
  • Pánové a dámy, další várka Q&A na fóru Crystal Dynamics, link zde: "http://forums.eidosgames.com/showthread.php?t=129281&page=3".
    Překlad jedné zajímavé otázky a ještě zajímavější odpovědi:
    "Uživatel Sakih: V nedávné době to v recenzích docela schytával Resident Evil kvůli tomu, že obsahuje příliš mnoho akce a QTE. Bude mít Tomb Raider taky příliš mnoho akce a QTE?"

    Oficiální reakce:
    "Na tohle si myslím můžu odpovědět a dokonce ani nebudu spoilovat! Právě jsem hru poněkolikáté dohrála a nikdy jsem neměla pocit, že by obsahovala příliš mnoho QTE. A zrovna odpovím na otázku jiného uživatele - ne, QTE nelze vypnout.

    Ohledně akční složky hr y- Tomb Raider velmi dobře vyvažuje boj, exploraci a řešení hádanek. Pokud se hráč rozhodne neprozkoumávat ostrov, tak bude asi akce mít trošičku větší zastoupení, nicméně osobně vždycky strávím pohodovou hodinku či dvě průzkumem nové lokace. Prostě se mi líbí ta odříznutost ostrova od okolí a hezky vymodelované prostředí. Navíc ráda hledám všechny artefakty a všechny skryté kobky."

    Takže prozatímní bilance této "survival" drsné hry: neviditelný inventář, autoheal, WallhackVision, pomocné ikonky kam se hráč podívá, AI po obrně, hlavní postava bipolární terminátorocitovka, efektivní herní doba pod 15 hodin, důraz na akci.
    • Ještě dovětek proč se vlastně o tu hru tolik zajímám: připadá mi, že je to jako když vycházela Mafia II. Napřed hype, využití značky a slib "pořádného obsahu". Pak chvíli nic. Pak několik hezkých, i když nicneříkajících ukázek. Pak opět chvíle mlčení. Pak odklad vydání.

      Pak konečně ukázka, jak hra vlastně vypadá. Přijetí je rozpačité. Následuje příslib, že vše je přece ještě v pre-pre-prealfa verzi, nikdo si nemusí dělat starosti, času na změny je přece ještě dost. Následuje pomalé uvolňování informací na diskusním fóru (a to ještě metodou Q&A seancí) a šikovná damage control, kdy mimo jiné administrátor oficálního fóra (zaměstanec firmy) de-facto prohlásí (pochopitelně ne doslova), že je přece naprosto normální, když jeho kolega z PR oddělení lže. No a co, to je přece v pořádku, že představitel firmy a můj kolega lže zákazníkům. Tak je to správně.

      Následují další vlny Q&A, kde se mezi otázky typu "vata" vkládají postupně informace, ze kterých si lze poskládat, nakolik je výsledný produkt odlišný od původních slibů. Mezitím se rozbíhají předobjednávky a objevují se bonusy, neboli drobky z dortu které dostanou pouze ti, kdo si produkt koupí jako "obilí na stojato". Mezitím kdokoliv poukáže na probíhající odklon od původní reklamy tak je uzemněn prohlášením, že každý má možnost volby a hra je přece pro hardcore hráče. Pokud se zdá někomu hra málo obtížná, má si dotyčný třeba vypnout monitor a zkusit hru dohrát poslepu, když chce pořádnou výzvu.

      Uvidíme, jak tohle divadlo bude pokračovat, zatím to plus mínus tomu kolečku u Mafie II odpovídá ^_^.
    • cool story, bro
  • Veskoslav
    A já bych udělal i čtveřici sběratelských edic....


    Já nevím. Ale vždycky vycházely dvě edice: klasická ra DVD a nějaké malé blbosti k tomu a pak sběratelská, co obsahovala třeba soundtrack, knížku, mapy atd. ale nic navíc ohledně hry....Tyhle pseudoedice jsou pouze pračky na prachy.....
    • DLC obsah má svá pro a proti.
      + Koupím a zaplatím si pouze to, co bych k hraní potřeboval a je dostupné
      + Prodloužení životnosti hry, zejména pak multiplayer (obecně)
      - Ještě není hra hotová a už se tlachá co bude za kolik dostupné
      - Obsah je již při vydání na placce, je však třeba za něj zaplatit
      - Hlavní hra je ořezána (např. RE Operation Raccoon City - Spec Ops)

      Myslím, že v buducnu si budeme kupovat resp. zprovozňvat hry na omezenou časovou dobu třeba 30h za 500kč, 60h za 900kč a 1000h za 1200kč, prémiově pak třeba za 2000kč neomezeně. Hezké výhledy že XD Už vidím slova vydavatelů, snažíme se vám nabídnout hru na míru XD

      Vzpomeňme na ty časy, kdy se namísto XP bodů ve hře nahrávaly oblečky, obrázkové galerie, speciální herní režimy (např. Resident Evil) atd. :-(
    • Takhle to neber. Zase pokud si vzpomínám dobře,tak byla vždy vydaná hra a po nějaké době datadisk. Takže místo datadisků jsou nyní DLC za menší peníze je jich víc, ale celkově vzato je to úplně stejné jako dříve datadisk. Nemám nic proti DLC pokud je za rozumné peníze a nabízí zajímavé věci,tak proč ne. A nikdo tě to nenutí kupovat. Hru dohraješ i bez DLC.
      • Tohle našemu věčně brečícímu Veskoslavovi nevysvětlíš. Pravidelní návštěvníci serveru už se tomu hlupáčkovi jen smějí.
      • Veskoslav
        Nemám nic proti systému DLC, ale dříve základní a sběratelská edice se nelišily ve hře, ty byly naprosto stejné, lišily se obsahem. Zatímco základní balení obsahovalu hru+manuál+maximálně rady a menší dárek, tak sběratelksá edice různé bonusy jako DVD, jak se hra dělala, soundtrack, figurky, knížky, apy, plakáty atd. To jsou sběratelské edice. Ne, že tam dají mapu a prásknou tam dvě "DLC", co by měly být součástí i základní hry:) Na toto narážím. Systém DLC nahradil datadisky v podstatě, ale vadí mi, když se něčemu říká DLC a přitom je to jenom vyříznutá čát hry, kterou "tvůrci" označí jako něco extra a dají to do edice:)
        • a ty si analfabet? (ano, citujem slovenskeho prezidenta)...nikde sa nespomina, ze tieto edicie budu mat misiu navyse ! dokonca ani DLC a podobne hovadiny....normalnu mapu, plagat, soundtrack, sosku, par bonusovych zbrani....a peknu krabicku....a tak ma vyzerat zberatelska edicia.....uz si pochopil, ci furt nie?? a to, ze ti daju par bonusovych zbrani, ti moze byt ukradnute.....lara aj tak bola vacsinou o pistoliach....nabojov do ostatnych zbrani bolo mizerne malo, takze si ich clovek setril na bossov (ano, rozpravam o starych klasickych Tomb Raider-ovkach)
          • Klid prosimtě. Ten konec o misích navíc jsem psal jen jako dodatek. A pokud nejsi analfabet Ty,tak jsi určitě přečetl,že mi je jedno zda ten jejich DLC weapons budu mít. Protože ti tam hoděj na brokovnici baterku a přidaj 2zbraně. Takže neni o co stát. Celá tahle diskuze je s prominutím o hovně. Když to nechce, tak ať nekupuje a když to chce stejně ty peníze navíc dávaš za tu krabici,figurku,OST a mapu. Ne za nějaký pitomý 2zbraně,který skoro nevyužiješ.
            • tak to si potom analfabet aj ty, lebo som nereagoval na teba :) ale na toho trolla Veskoslava :)
        • Tak vem si u normální edice TR máš jen hru nic víc. U Sběratelky máš hru,ten plastovej kryt na doklady třeba,figurku,mapu,plechovou krabici a ano je tam DLC s nějakou zbraní, ale nejspíš ta zbraň bude ve hře. Prostě tam přidaj na samopal baterku,laser + zlatej Desert Eagle třeba :D a to bude to jejich DLC exkluzivní podle mě. Ale to neni že by ošidili zákazníky kteří nedají přes 1500kč. Dají jim Ingame item,který nebude mít každý.

          Mám třeba Deus Ex a vyšlo potom DLC weapons. Tam jeden balík se mi líbil byla tam sniperka tak to jsem koupil bylo to za euro :D tak proč ne. A druhý balík nějaký granátomet. Já ho ani nechtěl a vím,že kdyby ve hře byl, tak ho nejspíš ani nepoužiju maximálně na bose, ale obešel jsem se bez toho. Nevim prostě mi to nevadí. Neřeknu až začnou dělat normal edici bez konce. Aby jsi hru dohrál, tak musíš koupit 3DLC tak to už asi budu naštvanej. Ale kvůli baterce na AK47 nebo jiné pažbě u MP5 atd. To mi srdce netrhá :-)
    • Mato1987
      viacej možností, viacej slobody pri volbe.
      • Veskoslav
        To se svobodou nemá absolutně, co společného. Ty slavné "DLC" co se dávají do "super, hyper edic" jsou obyčejné kusy, co měly být v základní hře. Nic víc to není. Není to nic extra. Sběratelské edice byly od slove sběratelské, měly nějakou hodnotu. Teď ty "edice" jsou obyčejné, nezajímavé a poslední hra, u které edice znamenalo skutečně něco extra, tak byla edice k Sc II.
        • Nikdo tě za to nenutí platit, tak tady nepičuj, dylino.
        • Mato1987
          rust mal pravdu
          • neměl, to ty jsi obětí konzumní ekonomické společnosti

            proti tomu nelze pomoct...jenom lano
          • Jak tak na to koukám, tak Rust měl skutečně pravdu.
    • Vojtzech
      Pořád jde přeci koupit obyčejnou edici, která z nikoho nic neždímá a "pseudoedice" přenechat těm, kteří o ní mají zájem. Tebe to víc stát nebude, tamti budou šťastní, že mají za pár kaček navíc víc blbinek k dobru a vývojářům se rychleji zaplatí vývoj. V čem je problém? :-)
    • A tvoje huba je zase pračka na čůráky.
      • Tak ten byl dobrej
  • Škoda jen že v té sběratelske edici neni živá Lara Croft *14*
    • nebo nude mod
  • Weapon Pack DLC

    OH GOD WHY *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit