Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nový TR naštěstí nebude jen o koridorivé akci, ale i koridorovitém stealthu..
  • Je to moc pěkný. Fakt se mi to líbí, jen vůbec nechápu proč z toho radši neudělají novou IP, přece jen to má s TR společného pramálo.

Tu fóbii z novejch značek u vývojářů fakt nechápu (např. DMC). Aspoň by jim to nechalo volné ruce v tvoření světa a napsání novejch hrdinů (chci charaktery, který teprve poznávám a ne panáky se stejným jménem, ale odlišnou osobností).
    Pokud bude hra kvalitní, tak na sebe bez problémů upoutá pozornost i když se bude jmenovat "Kozí bobky: Návrat plesnivého rajčete".
  • BoB.2
    Jedině stealth.
  • Daniell605
    Ono běžně kdy vás střelí zezadu do hlavy se chytáte za krk? *1* *1*
    né jen hloupý detail, to byl vtip *2*
  • Nejsem zadny fanda TR serie,ale tohle me zaujalo a asi si to koupim.
    Jako PC hrac neznam ani Uncharted hry a je mi teda celkem fuk, jestli je novy TR "kopii" nejakeho Unchartedu.
  • The_Nameless_One
    Nová Lara, lehce šmrncnutá Samem Fisherem/Adamem Jensenem (i když v některých momentech spíše Agentem 47) ? A vlastně proč ne? *4* Jsem zvědavý, jak to dopadne...
  • Ellendway
    Pořád plno článků o nové hře, ale hra nikde. Proč získávám dojem, že to má být přehypovaná hovadina?
  • cumpi3
    já se od oznámení na novou Laru těšil, ale čím více toho vím a viděl jsem, tím méně optimistický jsem...vlastně teď jsem už jenom tak nějak trochu zvědavý, co z toho vzejde, ale to je tak vše...zkrátka mám pocit, že to bude jen další hra jako každá jiná...až na Laru, samozřejmě *4*
  • tato hra ma velmi zaujima a tesim sa zas na kvalitu pod znackou TOMB RAIDER !!!
  • Lukyz
    Novej Tomb Raider se mi líbí čím dál tím víc *14* Mě osobně by ale potěšila možnost vypnout zobrazované prvky během hry jako např. XP counter, push X to cover (to jsem si teď vymyslel abych vysvětlit co tím myslím) Deus Ex HR to měl dobře udělaný a u ME3 to šlo naštěstí taky vypnout.
    • Zrovna u tohohle videa jsem si říkal, jak pěkně ta hra vypadá, když tam není žádnej HUD, crosshair atd. Prostě nic. Hned bych bez toho všeho hrál od začátku, ať to má pořádný hardcore grády. Takže taky doufám, že to půjde VŠE vypnout.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit