Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dr.gonzo
    no tak sony na gamescomu rekla ze je to plna exkluzivita,tak v pc verzi bych moc nedoufal.
    sony neni jak microsoft,kdyz rekne ze je plna tak na 100 procent se nikde neobjevy.
  • Jack1947
    Nic pro člověka co nesnáší jak ideu tak její vykonání , at už jen myšlenka (ta špatná nebyla - nebýt hrdlořezů jako byl Lenin a jeho "evil" brácha Stalin... já bych byl pro simulátor defenestrace naší vlády. Byl bych zato radši než nějaká pomatená stylizace alá minecraft... ještě pouze na konzole.
    • Taky souhlasím s tím, že Komunismus není v podstatě ani hezká myšlenka, která by po hlubším zkoumání měla přinést lidem blaho. Pač ta myšlenka není pouze o tom, aby se všichni měli stejně dobře. To může znít hezky, ale je to proti základním pravidlům lidské spolešnosti. Kopáč přeci nemůže pobírat stejný plat jako chirurg, proto se ti dva nikdy nebudou mít stejně. Jsem proti pohrdání ostatními lidmi, ať již nosí zavazadla, pilotují letadlo, operují lidi nebo vybírají peníze na záchodkáchm, ale na druhou stranu, souhlasím s tím, že každý je ohodnocen podle svých schopností, míry zodpovednosti a pracovitosti a proto si nikdy všichni lidé nemohou být rovni v otázce financí, Jsme si však všichni rovni v otázce svobody bez ohledu na naše vyznání či politickou příslušnost a to je zakotveno v Demokracii ne v Komunismu. Uvidíme jak tato hra pojme celou záležitost. Doufám, že to bude karikatura Komunismu, raději než snaha o podnícení revolucionářského ducha v mladých lidech.
      • v te tzv. demokracii je leda tak zakotveno kdo ma vic penez ten vladne, pak posunuje svym mecenasum statni zakazky atd. tedy dnesni demokracie = korporokracie, penezokracie
        jo a ta tva demokracie na poli trhu dela to, ze se jeden snazi znicit druheho (to je ta jakoby zdrava konkurence, jen at ten druhej zhebne a nebere mi co je me, kazdy se snazi proste o monopol a zniceni konkurence) => tohle povede leda tak k valkam, rozdily mezi bohatymi a chudymi se neskutecne prohlubuji. par lidi vlastni vic nez 99% cele zemekoule
        co se tyce kapitalismu jak jako porazily socialismus ekonomicky je peknej blabol
        kolik je ten vnitrni dluh USA? 18 trilionu dolaru? (http://www.brillig.com/debt_clock/) jak to delaji? aha natlaci si novy penizky i kdyz je nemaji cim kryt. No a co? Popiraji cely system. Fakt tohle je vrchol demokracie a ekonomiky. Jsou to jenom lzi a podvadeni. Kdyz normalni clovek neco dlhuje tak si doma nenatlaci penizky jako USA ale prijde o vsechno a ma na krku jeste dluhy. Tenhle tzv. svobodny svet je akorat jeden veliky podvod a lidi jim to zerou. Staci aby jsi vsichni prisly do banky pro svy penize na uctech a nenajdou je tam. Banka je investuje jako sve a lidem dava smesne uroky a navic jeste vybiraji poplatky. Kdyz banka klekne, zle investuji tak oni o penize neprijdou jenom my ostatni. Sve bonusy, ktere si predtim vyplaceli nevrati.
        co se tyce her, politika do nich nepatri
      • Příteli, zcela nachápete komunismus.
        • Holt nejsem Ježíš Kristus, třeba v příštím životě... ,-)
      • Nejsem si tím tak docela jistý, jestlí je v demokracii něco zakotveno,v současný době bych řekl že nic. A liberalismus nám dává docela solidní právní jistoty a svobody jenom potud pokud se to netýká trhu, to znamená i trhu práce. A s koncem už nemůžu souhlasit, naopak, revolucionářský duch je potřeba jak sůl - takový, který neslouží kapitálu.
    • Myslenka tridniho boje spatna je a je jedno, zda ji vykonaval lenin, stalin nebo kim. Myslim, ze uz je historicky dostatecne jasne dolozeno, ze komunismus vede k totalite a chudobe. Je to nasilna utopie.
      • Jack1947
        Takže je to defakto na stejném principu co steam tedy (obráceně). *3*
  • N7N7
    Nejvíce absurdní je to, že na doby komunismu nadávají zejména mlaďoši, kteří jej ani nezažili. A starší lidé, kteří si tím vším prošli, by jej naopak chtěli vrátit zpátky. Tak nevím, ale logicky mi z toho vychází, že zas tak ukrutně zlé to tenkrát asi nebylo... Každopádně se jedná o velmi zajímavý námět na hru a jsem moc zvědavý, co z toho nakonec vyleze.. *4*
    • Mno to si teda nemyslím. Většina staršíh lidí nechce vrátit komunismus. Moderní komunisti jsou z velké části tvořeni mladými lidmi, kteří jsou omámení romantickou představou nějaké utopijské revoluce. Demokracie je ideální kompromis, který se dá dlouho udržet a má potenciál růst. Komunismus nemá potenciál růst dlouhodobě, většinou spíš jen rozhází všechny zdroje, uvrhne své obyvatele do chudoby a pak se rozpadne, jako se to stalo SSSR. Navíc při tom ještě šlape na lidskou svobodu a životy mnoha lidí. Komunisté u nás mají pevnou základnu, která otrocky a věrně chodí k volbám, mnoho demokraticky smýšlejících lidí takovou morálku nemá a k volbám nechodí a pak mají Komunisté hrozivých 13% pravomoci do všeho kecat. Doufám, že ta hra bude svým způsobem Komunismus zesměšňovat a dávat kritické zrcadlo, aby ukázala mladým lidem, že mají být rádi za to, co mají a aby viděli Komunismus jako takový podivný režim, který se nemá brát vážně a má se z něj pouze utahovat.
    • Vratit ho chteji jen nekteri stari lide, hlavne ti neschopni a mravne poklesli, kterym vyhovovalo, ze se o ne system stara a bylo jim jedno, za jakou cenu. Popripade meli prebendy za drobnou ci vetsi kolaboraci se systemem jako udavani a podobne.
    • P.S: Tak doufám, že schvaluješ i politické vraždy Horákové, zadrátované hranice a 238 mrtvých zabitých při útěku z toho ráje, politické vězně, zakázané skupiny, směry, divadla atd. Sráčče jako ty pověsit za koule, dokud jim nedojde, jak melou z cesty. A pokud ani tehdy, tak je poslat do ráje KLDR a ať si tam chcípnou při otrocké práci na rýžových polích pro svého vůdce *11* *11* *11* *11* *11*
      • Páni, Veskoslave To už trochu přeháníš ne, taky nesouhlasím s komunismem ale psát takováhle silná slova? To je těžké i na tebe.
    • No ty jsi dobrý debill....Teď už jsi se na 100% zařadil mezi debilly. Kromě komunistických přisráčů, co se měli jako prasata v žitě a dělnictva, co mělo větší pravomoce než ostatní, to nikdo nechce vrátit. Ty budeš asi synáček nějakého komunistického papaláše, že ses měl fajn, co? Jestli tobě nevadí, že za tebe rozhodovali, jestli můžeš studovat, co a kde můžeš studovat, jestli můžeš tam a tam jezdit, jestli dělnický původ je rozhodující, jestli ti nevadí omezené výrobky a obyčejné výrobky za speciální peníze, přezaměstnanost a jiné, tak jsi vážně debill.
    • starsi lidi VZDY budou vzpominat na doby sveho mladi s nostalgii, ktera odfiltruje to spatne a ponecha to krasne. podle toho nelze soudit jaka ta doba byla. At byla jaka chtela, je pryc a mladi by se meli zacit starat aby nebyla dnesni doba nakonec horsi nez za valky.
    • Protože mladí mají jiné priority. Starší by raději uvítali klid i kdyby to mělo znamenat omezení osobní svobody. Zkus někomu mladýmu říct že by nemohl používat PC, nemohl si koupit nový mobil a nebo jen pro vyvolené v Tuzexu, měl by zakázaný Facebook, nemohl by cestovat a říkat co si myslí..... Starší lidi řeknou....se-u na to, hlavně že mám chajdu, žvanec, k moři nemusim a mám klid. Tak to je.
  • s.hih
    Povedzte Kefalín, čo vy si predstavujete pod takým slovom absurdný?
  • MickeyMutant
    A kdo by snad nechtěl budovat komunismus v zemi, kde zítra již znamená včera, ten skončí v dolech. Vlastně ne, tam skončí všichni tak jako tak, a ještě za to budou každej měsíc platit*4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit