Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    To vypadá slušně divně fůůů... *11*
  • I když na prkně jezdívám už od devadesátých let (ale žádný extra talent nejsem *15* ), tak musím říct, že mě mnohem, mnohem více vždycky bavila "šílená" arkáda THPS, než realisticky pojatá série Skate. Důvod je prostý. THPS mi dovolí dělat takové taškařice, které by nikdy nebyly v reálu možné a v tom pro mě tkví jeho kouzlo. Zkrátka se vyblbnout, dát pár levelů a jít zase dělat něco jiného. Realné ježdění je stejně na hony vzdálené tomu ve Skate.
  • Kdyby vydali Skate na PC, tak Tony Hawk Pro Skater nemá šanci.
    • tj Skate je trochu jiná liga, ale asi by měli trochu problém s předěláním ovládání, které je stavěné na hýbání dvěma analog páčkami současně a to na K+M nikdy nenasimuluješ, to by se muselo od základu překopat a to by stálo čas a peníze navíc
      • Každý hráč má snad Joypad i na Pc ne ? To by snad ani nebyl hráč :)
        • to si nemyslím, zdaleka na každý a prostě nemůžeš na PC vydat hru, která nebude mít ovládání na K+M udělané vůbec, můžeš pouze vydat hru, která ho bude mít udělané hodně špatně.. ale jak píšu, když se chce, jde všecko a když jde Diablo III předělat v pohodě na gamepad, šlo by to i obráceně, jen by se muselo chtít :)
  • CRYPT
    To je fakt hroznej vysmech. S laskou vzpominam na THPS2 - to byla jeste fantasticka skateboardova arkada, ale co je toto - no WTF. Navic co Robomodo nebo jak se ti sasi jmenuji predvedli na pc s poslednim dilem, katastrofa. A to jsem si koupil i DLC! fuj
  • Kravicka
    Taky koukam ze pridali mlhu. Jinak ty blesky nebo co to je hnus.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit