Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vydat v čase, kdy půlka internetu hraje betu Diablo III...........nenech se vysmát, půlka internetu měla vůbec problém se do hry dostat, ta druhá se tam nedostala vůbec.
  • Take bych v tomhle videu nevidel konspiraci proti Blizzardu, to jen pan autor asi dostal poradnou pecku do hlavicky a vsude vidi konspiraci vuci jeho modle ...
  • To intro je trapné a velice nudné. Vy sice berete T2 jako satiru...ona se tak bere i sama. Jenže když se podíváte hlouběji, uvidíte strach. Což o to, třeba si kousek zahraju a vy taky, jak tady všichni říkáte, že raději T2 než D3. Ale nakonec budete hrát D3, protože je vypiplané, zábavné, epické, sentimentální, plus dalších tisíc důvodů. Nemusíte se mnou souhlasit, můžete proti tomu i prostestovat, ale to je asi tak vše, co naděláte.
    • Jedinej kdo da prednost T2 pred D3 budou lidi, co si nebudou schopni D3 koupit, ale budou moci pouzit crack na T2,
      • Amen.
  • FUUU moderni je Diablo, TL2 je odpad! Vivat Diablo! Haleluja! Kdo nehraje Diablo je nula a hraje torchlight takovou blbost omg lol nema ani aukci wtf
    • To je předpokládám sarkasmus...ale jestli ne, tak je tu hned názorný příklad toho, co za omezené plívy se chystá zaplavit svět Diabla 3 *1*
      • Ataker
        To snad ne :// To si radši budu hrát svoje a nebudu se s nikým bavit :)
  • Náhodou, mě se to líbí, je to správně ujeté, celkově to koresponduje s hezkým a stejně ujetým komiksovým stylem celého T2.
    Dnes jsem tak dvě hodiny strávil nad hraním bety D3 a přestože se mi tam pár věcí líbilo, neoslovilo mě to tolik, jako když jsem zhlédl pár gameplay videí s Torchlight 2.
    Mám už delší dobu T2 předobědnanou a moc se na něj těším.
    • To zpracování Torchlightu 2 je pěkné, ale tohle video se mi naprosto nelíbí, přijde mi to takové odfláklé a ani se mi to k tomu nějak nehodí, jak zde již zaznělo.
      U Diabla 3 mě ani jedna z těch 5 postav nijak zlášť nezaujala a všechny mi přijdou na jedno brdo. U Torchlightu 2 bych se naopak docela dlouho rozhodoval za koho hrát, protože se mi líbí vlastně všechny. Je vidět, že v Blizzardu prostě nejsou lidi, který rozumí tomu, proč Diablo 2 uspělo. Na tom Diablo 3 zakopne.
  • SHANK 3 :)
    • Shanklight 3
  • Torchlight 2, nebo Diablo 3? TORCHLIGHT 2! JEDNOZNAČNĚ TORCHLIGHT 2!
    • jj Torchlight mi přišel zábavnější a hratelnější i když můžu hodnotit jedničku. Diablo 3 se na k tomu ani nepřiblížilo
    • Nevidím dôvod sa takto obmedzovať. Tento rok vyzerá byť na diablovky štedrý a ja si teda doprajem všetky, čo sa mi budú páčiť. Ani ten počin od runicu by som neodmietol (ak bude taký dobrý ako tq).
  • Vydělávejte 2% denně ze své investice...vice info na http://zkracene.cz/oChc
    Spolecnost investuje do forexu a poskytujete ji svym vkladem kapital. Neni nutne investovat sve penize...lze investovat provize, ktere dostanete za to, ze privedete nove investory. Ale vubec neni nutne nekoho shanet. To je jen varianta pro nekoho,kdo by se bal investovat sve penize. Navic spolecnost poskytuje 10USD na vyzkouseni.
    • tahni, jsi uz vsude. Svinis
  • rofl to co je za článok, poniektorí to s tým Diablom už preháňajú,
  • Veskoslav
    Jo kdyby raději napsali, kdy to vyjde.....Kdyby aspoň ukázali pořádný gameplay. Ale kdo chce kam, pomozme mu tam...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit