Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, pamatuju si jak se rikalo, ze Diablo3 vypada jako WoW...
    Podle obrazku to na Torchlight 2 sedi jeste vice. Uplna Taureni vesnicka, i ten model stanu/jurty nebo co to je, je snad doslova okopceny z WoWka.
    Dokonce bych se vsadil, ze sedi i pocet polygonu *4*
    • Jenomže TL není od Blizzardu, takže pokud někdo "nevykrádá" sám sebe, je to podle některých lidí asi ok. *1*
    • Pak se podiv na jedničku, ta mi to připomíná ještě víc :)
  • Veskoslav
    Do té doby dojedu aspoň jednou až do konce první díl:)
  • Zajímavé že to že vyjde v létě jsem četl již před dvěma dny jinde. Jen tady se musí prvně napsat že se opozdí způsobem jako by to bylo půl roku a pak že to je vlastně jen v rámci dnů.
  • rancor1223
    Hmm. Tak tou dobou vychází Borderlands 2. Torchlight 2, ať se na něj těším sebevíc, musí počkat...
    • Umaroth
      ultamite loot edice ! 3300kč zabolí, ale stojí mi to zato *3*
      • rancor1223
        Za 3300? Já ji mám z GL za 2700Kč! Občas mě napadá jestli jí nemám střelit na eBay za dvojnásobek *1*
        • Umaroth
          já to mám na x360, na pc bych za tu cenu taky sehnal. Hele já nadtim taky uvažoval, žebych koupil tak 3-4x a pěkně pak na tom vydělal (v USA ult. loot na x360 bylůa prodana v podstate ihned) ale nakonec sem se rozhod ze ty prachy do toho investovat nebudu, tak to kupouji jen pro sebe
          • rancor1223
            Já si jí nakonec taky nechám. Ale rozhodně koupím až někdy bude limitku Falloutu (4), protože Fallout 3 na eBay (Survival edice) za 999$!
        • kdyby za to ti sberatekly staly ale dyt je to jenom okradacka.......
          • sám bych si takovou edici taky nekoupil, ptž je pro mě pořád to hlavní hra a na většinu věcí co mám z různých edic se akorát práší...ale chápu lidi proč si to kupují a nic proti tomu nemám *3* a zrovna u týhle edice bych tomu "okrádačka" určitě neřekl, ptž ta bedna je imho luxusní *1*
            • rancor1223
              Já když limitku tak s artbookem. ALe tedy dostanu luxusní bednu - ještě nevím jestli do ní budu dávat loot (čti borderl) nebo kočku. Se uvidí podle přesných rozměrů *1*. Pak ještě bobblehead, která půjde rovnou do auta za okno. A ten artbook a hromada dalších krámů.
              Ano je to hromada klumpů, ale když ony jsou tak pěkné *1* *14*
  • Podobny clanky vychazely o Diablu 3 =D Je videt, ze chlapci z Runic games maji Blizzardi krev *1*
    • prudislav
      oni hlavně chlapci jź Runicu jsou z větší části lidi z Blizzard North (D1+D2). Blizzardí krev nemaj - proto od nich odešli
      • To, ze par lidi z Runic Games je z Blizzardu je mi samozrejme znamo, proto ta narazka, ze oddalovani maj v krvi. Jinak ja myslim, ze Blizzard North byl spis rozpusten nez, ze by odesli uplne dobrovolne =)
        • prudislav
          s ty lidi co byli v Nlizz Nort kdyz byl rozpusten byli prevedeni do Wowka a vývoj D3 pravděpodovně restartovát do toho stavu v jakym je ted (overhyped cashcow)
        • prudislav
          Po vydání D2 LoD Do června 2003 začali práce na dvou dalších hrách, ale 30. června 2003 několik klíčových zaměstnanců Blizzard North opustilo, aby založili nové společnosti Flagship Studios (sem odešlo 8 zaměstnanců- ti pak založili právě Runic ještě s autorem FATE kterej taky patřil puvodně pod BlizNorth) a Castaway Entertainment (sem odešlo 9 zaměstnanců). Odchod zaměstnanců z Blizzard North pokračoval, celkem odešlo 30 zaměstnanců.
          Odchody byly způsobeny spory s vlastníkem samotného Blizzardu, společností Vivendi a také z důvodu touhy po změně. Odchody měly za následek zrušení jedné ze dvou vyvíjených her. Blizzard Entertainment tuto hru později označoval za hru ve stylu Blizzard North. 1. srpna 2005 Blizzard Entertainment ohlásil uzavření Blizzard North. Klíčovým důvodem byla nízká kvalita vyvíjeného Diabla III, které nedosahovalo kvalit očekávaných od Vivendi. (podle me tim ze uz tam nebyli ti klicovi zamestnanci)
          • Ne že by ti, co odešli založit Flagship na tom byli líp než ti, co zůstali. Hellgate se opravdu nepovedl a Torchlight byl spíš průměrný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit