Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prosim poradte koupil sem si pres steam shogun 2,k tomu mam DLC hattori clan pack,prošel sem už všechny internetové stránky ale pořád nevím jak to aktivoval předem děkuji za radu
  • zdravím prosím Vás jak na lodích doplním ty bojovníky či valečníky a lučišníky? Díky
    • jo už jsem na to přišel takže nic :)
  • Mne by zajimali hardwarove naroky celkem pac pri bitve cirka 10000 jdu ty pajdulaci horzne trhane jinak kamera funguje v poradku a neseka (590gx, phenom 965, 8 Gram plne detaili filtrovani 4x)
  • Stáhl jsem a instaloval přímo přes instaler bez steamu, ale na konci instalace (asi 98%) se objeví hláška An error occured during installation! Na tento problém upozorňuje více hráčů, ale nikde jsem nezjistil, co se s tím dá dělat. Mohl byste prosím někdo sdělit nějakou rozumnou radu, jak na to? Konfigurace mého PC je pro hru dostatečná.
  • mam problem . když chci hrat za toho avatara kampan nebo co tak se mi to sekne a nerozbehne je to i při normální kampani nevíte proč se to sekne a už se to nespustí
  • Serie TW (napoleona jsem nehrál) patří podle mě ke špičce mezi strategiemi. Nicméně bych rád upozormil na jednu věc právě se Shogunem 2, konkrétně ohledně instalce. Tak dnes moje první zkušenost s aktivací přes steam, Pln nadšení z blížícího se víkendu jsem zakoupil originální hru ve svém oblíbeném obchodě- byl jsem seznámen se, že je nutné hru aktivovat přes službu steam ( v dobré víře jsem předpokládal, že celý proces zabere pár minut). A zde je kámen celého úrazu, tedy kdybych věděl, co mě čeká tak se na koupi hry ani nevy**ru. Po úspěšném nainstalování hry jsem se pokusil všemi možnými i nemožnými způsoby začít hrát kampaň v offline modu - což údajně jde. Ale chyba lávky, objevila se zpráva, že musím stáhnout aktualizaci hry a že hra v offline modu v současné chvíli není možná. Stahování vypadá na cca 2 hod 15 min a to mám poměrně solidní internet - zde zdůrazním, že můj první pokus nevyšel z důvodu "zahlcení služby"!!!! Tuto skutečnost se mi již nikdo nenamáhal říct. Připadá mi jako zákazníkovi nehorázné, že když si přinesu originál hru za kterou jsem dal 999,- Kč, že jsem nucen prožít martirium se stahováním aktualiazcí o které nestojím, respektive nemám ani volbu si vybrat zda-li je chci. Nejsem žádný PC mág, spíše občasný hráč her, které jsem si vždy kupoval. Nicméně jsem poučen, steam již nikdy víc, o takouvouto buzeraci vážně nestojím.
  • Ahoj. Skvělá hra :-)

    jen jsem zatím nepřišel, jak přecvičit jednotky (doplnit ztráty z bitvy) samy se doplňují velmi pomalu.
    Jde mi jen obyčejné jednotky spojit (např 2 poškozené v 1) ale problém mám u generála. Nevíte jak mu doplnit oddíl?
  • mám problém.. hra mi běží v pohodě, až na to, že ať si nastavim střední nebo nejvyšší grafiku, stejně to vypadá hnusně.. u jinejch her se mi to nestává, takže jak to mam řešit?
    • mel jsem ten samy problem. je potreba aktualizovat ovladace graficke karty. pak uz to bezi paradne.
  • Též se mi nelíbí zasazení do Japonska, respektive do východní kultury, Asie. Je to zcela jiná mentalita, jíž mají v poslední době všichni v oblibě poznávat, obdivovat, a koupat se v její exotičnosti. Ale faktem zůstává, že my patříme do západní křesťanské společnosti a pokud se tu člověk směje, tak to znamená smích, nikoliv opak, jako v asijských zemích.
    Stejně tak mi bylo nesympatické zasazení Total War do modernější doby. Ideální je temný středověk, nebo doba největší slávy Říma, případně Řecka. Rozumím ale tomu, že autoři mají problém neustále střídat atraktivní doby a tudíž se střídají pro mě přitažlivé doby s těmi, které jsou mi zasazením zcela nepříjemné. I tak si ale Shogun II zahraji, protože mě baví systém Total War a prostě se budu snažit asijskou kulturu, architekturu atp. ignorovat. A už čekám na Rome II jako na smilování, nicméně by v Creative Assembly mohli pokročit dál, spojit všechny díla a doby dohromady a vytvořit Total World War obsahující celý svět a celou válečnou historii lidstva. To bych uvítal, což sice nabízí Civilization, ale Total War je o válce a je pro mě mnohem zábavnější, Civilization jsem nikdy nepřišel na chuť, je to podivné.
    • Bože ty seš vůl, doporučuji ti někdy Asii navštívit (já byl právě v Japonsku) a poznáš, že jsou to uplně stejní lidé jako my. A s tím smíchem si mě dostal to si asi pleteš s madarskem kde kývají jako že ano ale myslí přitom ne, ty evropo. Takovým jako ty já říkám omezenci.
  • je to shogun, tak to pochopte!
    • Je to hra ze série Total War. Někdo má rád sérii a Japonsko mu nesedí. A má stejný nárok to tu psát, jako ten, co si doma krájí gothaj katanou *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit