Přejít na výpis diskuzí
Trailer Anno 2070 ukazuje detaily a obě strany
14.4.2011 | Aleš Smutný
28 příspěvků
-
Nevim jak vy ale myslim ze hrat snad pujde za oba jako v predeslich hrach snad ne ?? proste neco jak evropan a orient taky 2 rozdilne tezeni a v podstate 2 rasy vidim to zde stejne ze jedna surovina jen s tama a druha zase jen s tama
-
No nevím v čem to bude jiné?? Je to tu napsáno podemnou už dostkrát, připisuji se k tomu.. prachsprostý remejk enginu stávajícího posledního anna.. Vydavatel chce jen nabouchat love a za love pak lasku :-))
Naprostá "nevyváženost" a silný příklon jen k budovateství mě už asi 4x donutil rozjetou mapu po cca 24hod hraní vypnout a jít své vášně uklidnit jinak... Ano, pro budovatele je to supr, pro toho, kdo chce hned od začátku někoho občas vykřesat je to zoufalá nuda :-) bo pirát není nepřítel číčo :-) A to, že první cizí voják mi do mého království páchne až po cca 20hoďkách budování ani nekomentuji...
Zkrátka furt jen samé nároky té postupně postupující verbeže města... a neustálé budování a budování a budování a tvoření tras lodí z orientu a.. PRYČ S TÍM a nainstalit něco, kde se hned od počátku odehávají řežby o přežití :-))
Zlatý EoE a CaC1+2 atd :-))) -
-
presne jak rikaji ostatni - kdyz chces rychlou rezbu zahraj si starcraft, c&c nebo treba company of heroes. Anno 1404 Benatky je naprosty klenot mezi budovatelskymi strategiemi a osobne mi naprosto vyhovuje, ze je to hra u ktere muzes stravit desitky hodin hranim jedne mapy. Budovatelska nirvana, ovsem doufam, ze toho v 2070ce nezacnou menit a zjednodusovat aby tim zaujali sirsi publikum. To by byla pro anno cesta do pekel. Osobne bych byl pro pravy opak - jeste pro vetsi komplexnost.
-
RTS kde se valci mas tuny. Pravych budovatelskych strategii je jako safranu. Anno patri ke spicce.
-
podla toho co pises si nepochopil o com je takato hra
-
-
taky by jste si chteli zarybarit v ty prumyslový rece XD
-
Me je nejaky pribeh u tehle hry ukradeny . Kampane sice byvaji zabavne,ale zrovna u Anno serie je nejzabavnejsi hrani map s vlastnim nastavenim. Piplani si vlastni rise,boje s piraty,zkraslovani svych mest... O tom podle me tahle hra je. Kampan jsem dohral jedmou, ale to ostatni je zabava na nekonecne dlouhou dobu.
-
A děcka z Greenpiss budou ječet nadšením... no ale vypadá to krásně a herně by to taky mohlo slušně šlapat
-
Mě to teda připadá spíš jako datadisk : /
-
Ziadnu zo serie Anno som nehral... no tento trailer ma velmi laka si tu hru zahrat ked bude vonku. :). Uvidim ako to bude vo finalnej verzii.
-
na rok 2077 je tam nějak moc zelených stromů... :)
-
Předpokládám že, že kampaň bude o boji hodných zelených ekologů proti zlému uhlíkovému padouchovi, který chce postavit dábělský stroj na výrobu skleníkových plynů (o štepení atomu radši nepadne ani slovo). Zkrátka až komická politická korektnost, jako v minulém Annu. Ale jinak by to mohlo být zajímavé!
-
-
treba se ty doby dozijem a porovname to s anno2070
-
-
Boží na tohle vážně těšim.