Přejít na výpis diskuzí
Trailer Crysis 2 představuje roli nano obleku v multiplayeru
10.2.2011 | Aleš Smutný
28 příspěvků
-
Kam tohle spěje, když si vemu takový starý Unreal Tournament z roku 99, tak to je ultimátní dynamická akce s velkým množstvím zbraní, dvěma módy střelby plus různé vychytávky jako combo u shock rifle nebo různé upgrady, to vše za doprovodu našlápnutého soundtracku a AI, která nemá stále konkurenci a celé se to obejde bez blbostí ničící balanc jako jsem viděl na tomhle videu.
Doba nám holt pokročila. -
-
jj zlaty unreal tournament,takove hry se uz moc nedelaj.dnes jsou to same levely a jine zbytecnosti
-
-
Podle mě je MP dost suchej, hral sem demo a nejak me to nechytlo.. *10*
-
Vypadá to hezky, ale reálný gameplay tak stejně nevypadalo. A ten úder do země, při kterým umřou všichni v okruhu 5m, to je ultimátní pi...ani nebudu říkat co.
-
arkada až to bolí.BF 3 bude určite iné kafé *3*
-
-
Abys nezazil horke zklamani. *5*
-
-
Kafe ale má bejt hořký *1*
-
-
-
Jak napsal autor - „čím více možností, tím větší šance exploitit“ a toho se opravdu bojím u Crysis 2 MP.
Nakonec jako u vše MP kde se lvluje a získávají perky budou všichni nakonec používat stejný, jelikož prostě budou částečně převyšovat ty ostatní.
Crysis měl dobrej MP, Power Struggle jsem si opravdu užíval a strávil v něm spousty hodin, k C2 MP se konkrétně zatím vyjádřit nemůžu, nicméně zatim bojim bojim, že to nebude to pravý ořechový. -
-
Přesně, zjistí se nejsilnější build, udělá se profile hack a všichni si ho stáhnou. Což jsem osobně nechápal u CODu, kde bylo levelování snad jediný důvod proč jsem to hrál a bavilo mě to
-
-
Kdy bude to demo na PC?
-
-
Už je
http://hotfile.com/dl/99236964/38aaaea/crysis_2_demo_installer.rar.html -
-
Di s tema srackama nekam
-
necelych 6 MB?....sikovny chlapci s CRYTEKU :D to ma byt akoze downloader? aj tak nefunguje. *10*
-
-
-
Na Crysis 2 me primarne zajima SP takze MP nijak neresim. JQG *5*
-
-
Taky jsem zvědavej hlavně na SP uvidim jak se stim poprali v tym městě moc tomu neverim ale uvidime :)
-
Zatim me ale prijde,ze se vic toci kolem MP nez SP,resp furt mluvi o MP apod.
Tak snad SP bude fajn -
-
no tak, na druhou stranu je to lepší, aspoň nebudu znát polovinu hry jako u Mafie 2..
-
-
Jojo sem zvědavý co chlapci z CRYTEKU za ty léta vytvořili.... *2* a na singl sem taktéž zvědav dokonce víc jak na multiplayer což se mě nestává často *8* *1*
-
-
Snad ten nejznuděnější voice over posledních let :D "Multiplayer Crysis 2 je evoluce multiplayeru" - úžasná věta. Být tohle jediná reklamní kampaň na tuto hru široko daleko, tak se EA vysměju.
-
Dufam ze to rozbeham na mojom 8 jadrovom inteli s NASA a grafikou gtx 680 ultra gx2 galaxy s Tokya.
-
-
slabota já jedu na Intel Pentium 233mhz, 64 mb sdram, grafika nvidia (číslo je tak neuvěřitelné, že se nezobrazuje smrtelníkům) s 8 mb ram.. trumfni mě ty kecko
-
-
Skanie cez steny a super odolny oblek to vsetko znie fajn napriek tomu sa obavam ze to nemusi mat nutne pozityvni vplyv na hratelnost dokonca sa bojim opaku.Tie napady treba odtestovat a skutocne preverit podobne ako to robi blizard.Obavam sa ze na pokrocilejsich lv to bude hopsacko skakacka prvotriedneho ranku a to mna osobne vobec nebere.Snad sa milim.